Pa0ki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Το σφαξιμο παίζει πολύ δυστυχως, κι εμείς αλλάξαμε γιατρό στον 7ο και πηγαμε σε εναν απο τους ελαχιστους που κανει φυσικο τοκετο. Βεβαια δεν φταινε μονο οι γιατροι, εχει πολλες που θελουν να φανε μαχαιρι για να μην πονεσουν (ετσι νομιζουν, χαχαχα). Oι περισσότερες το κάνουν για να μην χαλάσει το μνι τους 1
thomasG4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Oι περισσότερες το κάνουν για να μην χαλάσει το μνι τους Αυτές είναι που κάνουν και λεύκανση αιδοίου;
idomeneas7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εγω με ενα παιδι δεν παρατηρησα καμια διαφορα, δεν ξερω αμα βγουν πολλα τι γινεται. Με το σφαξιδι βεβαια σιγουρα χαλαει η κοιλια και γινεται πατσοκοιλι.
Pa0ki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αυτές είναι που κάνουν και λεύκανση αιδοίου; Εργαλείο της δουλειάς είναι, θέλει συντήρηση Εγω με ενα παιδι δεν παρατηρησα καμια διαφορα, δεν ξερω αμα βγουν πολλα τι γινεται. Με το σφαξιδι βεβαια σιγουρα χαλαει η κοιλια και γινεται πατσοκοιλι. Αν είναι να γίνει πατσοκοίλι, θα γίνει είτε με φυσιολογικό τοκετό είτε με καισαρική Η τομή ούτε που φαίνεται 2
idomeneas7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αν είναι να γίνει πατσοκοίλι, θα γίνει είτε με φυσιολογικό τοκετό είτε με καισαρική Η τομή ούτε που φαίνεται Να υποθεσω πηγατε σε χασαπη και μιλας εκ πειρας?
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Oι περισσότερες το κάνουν για να μην χαλάσει το μνι τους και σημαδεύουν άσχημα την κοιλιά τους αν πέσουν σε κακό χειρούργο Εγω με ενα παιδι δεν παρατηρησα καμια διαφορα, δεν ξερω αμα βγουν πολλα τι γινεται. Με το σφαξιδι βεβαια σιγουρα χαλαει η κοιλια και γινεται πατσοκοιλι. ειναι αυτό που είπες , νομίζουν οτι θα αποφύγουν τον πόνο , αλλα καλύτερα να πονέσουν εκείνη τη μέρα και να γεννήσουν παρά να πονάνε για 1+++ εβδομάδες . Εγώ έκανα επιδιόρθωση κοιλιακών και τις πρώτες 5-6 μέρες κοιμόμουν το πολύ 1-2 ώρες συνεχόμενα και ξύπναγα με πόνο , ότι παυσίπονα κ αν έπαιρνα δεν το γλίτωνα , ήταν χοντρή μαλακία ολο αυτό και πιστευω για να βγει το παιδί ανοίγουν και τους κοιλιακούς και ράβονται. Ε αυτό ειναι πολύ brutal φάση και ειναι ηλίθια όποια το κάνει χωρίς να χρειάζεται. Τώρα για το πατσοκίλι τι να σου πω, οπως είπα έκανα κάτι παρόμοιο κ έχω και κοιλιακούς , αν δεν γυμνάζεται και δεν προσέχει τι τρώει η άλλη πατσοκίλι θα είναι έτσι κ αλλιώς , απλά ίσως να ειναι τσιτωμένο πατσοκίλι . Απο κει και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατι να μπει σε μια περιπέτεια που κρατάει μηνα με δυο μήνες με πόνο , ανικανότητα για βασικές ανάγκες της καθημερινότητας και πιθανές μολύνσεις και να μην ξεμπερδέψει εκείνη τη μέρα. τέσπ
Pa0ki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Η τομή γίνεται χαμηλά και οριζόντια νικοτς Να υποθεσω πηγατε σε χασαπη και μιλας εκ πειρας? Η θεία μου γέννησε με καισαρική, η κοιλιά της είναι μια χαρά και η ουλή δεν πολυφαίνεται Ήταν και είναι αδύνατη βέβαια 2
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Η τομή γίνεται χαμηλά και οριζόντια νικοτς Η θεία μου γέννησε με καισαρική, η κοιλιά της είναι μια χαρά και η ουλή ούτε φαίνεται Ήταν και είναι αδύνατη βέβαια αυτό έχει σημασία για να πετύχει , εμένα ήταν κομπλε όλα, μέχρι που περπάταγα 2-3 ώρες μετά το χειρουργείο για τουαλέτες κλπ , σε μια παχουλή που έκανε παρόμοια επέμβαση την ίδια μέρα της σπάσανε τα ράμματα και είχε 1002 προβλήματα ακριβώς επειδή ειχε κιλά
tehAllantin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Η τομή γίνεται χαμηλά και οριζόντια νικοτς Η θεία μου γέννησε με καισαρική, η κοιλιά της είναι μια χαρά και η ουλή δεν πολυφαίνεται Ήταν και είναι αδύνατη βέβαια καλη η θεια;
Adon1s Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 και σημαδεύουν άσχημα την κοιλιά τους αν πέσουν σε κακό χειρούργο οχι εγω , ενας φίλος μου , έχει δει σε πορνοβίντεο οτι κάποιες που έχουν κανει καισαρική έχουν μια ίσια γραμμή (της ουλής) που εκτείνεται είναι οριζόντια εκεί που αρχίζει το βρακολάστιχο . Αλλά και το καλοκαίρι αν κατά τύχη πας σε ένα οικογενειακό camping ή παραλία με οικογένειες κλπ , όλο και κάποια μίλφ(εϊ) θα δείς με την γραμμή της καισαρικής .
tehAllantin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 οχι εγω , ενας φίλος μου , έχει δει σε πορνοβίντεο οτι κάποιες που έχουν κανει καισαρική έχουν μια ίσια γραμμή (της ουλής) που εκτείνεται είναι οριζόντια εκεί που αρχίζει το βρακολάστιχο . 1
idomeneas7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 'Εχω εντρυφίσει τόσο στα προβλήματα που μπορεί να έχει το παιδί που θα γεννηθεί με καισαρική (και η γυναικα βεβαια, περα απο το βασικο οτι δεν μπορει να παρει τα ποδια της για αρκετες μερες) που οσο κομπλε και να ειναι η θεια, δεν τα το επελεγα χωρις να ειναι απολυτως αναγκαιο.
deesnider Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 οχι εγω , ενας φίλος μου , έχει δει σε πορνοβίντεο Τι είναι το πορνοβίντεοοοοο; 1
frenzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Έχει καταντήσει επιχείρηση, όπως και άλλα πράγματα. Δυστυχώς αρκετοί γιατροί εκμεταλλεύονται το γεγονός πως θα κάνεις ό,τι σου πούνε.... Δεν φταίνε μόνο οι γιατροί, οι πελάτισσες ζητάνε καισαρικές για να γεννήσουν όπως θέλουν. Έχεις την εντύπωση πως όλες αυτές οι καθυστερημένες σε αυτό το θρεντ, όταν άκουσαν πως ο φυσιολογικός τοκετός περιλαμβάνει κατά περίπτωση κόψιμο περίνεου, χέσιμο, αιμορροίδες και πόνο θα έλεγαν "παρούσα"; Ε, αν είσαι γιατρός και οι γέννες είναι το ψωμί σου, κάποια στιγμή θα πας με το ρεύμα και θα κάνεις καισαρικές κατά παραγγελία. Και το ΠΣΚ σπίτι σου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα