Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι τι ειναι οι γυναικες; μηχανες αναπαραγωγης; και δεν εχει τπτ το ωραιο ενα μωρο, μια σκατομηχανη ειναι που ουρλιαζει και σου τρωει χρονο και χρημα.

ε δεν μενει για παντα ετσι.18 χρονια να αντεξεις και μετα που θα φυγει ειναι ολη η ζωη μπροστα σου...

<_< <_<

• Like 1
  • Απαντ. 360
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι τι ειναι οι γυναικες; μηχανες αναπαραγωγης; και δεν εχει τπτ το ωραιο ενα μωρο, μια σκατομηχανη ειναι που ουρλιαζει και σου τρωει χρονο και χρημα.

αυτο το κανω κι εγω τωρα στα 29 αμα λαχει :P

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να βιαστούμε να κρίνουμε. Το ότι γράφεται κάτι στο internet δε σημαίνει πως ο δημιουργός του το εννοεί, το ξέρουμε πολύ καλά αυτό ειδικά εφόσον πρόκειται για γραπτό λόγο ακριβώς, όπου δε γίνεται να παρατηρήσουμε τον άλλο. Κάποια απ' όσα έχω διαβάσει φαντάζουν υπερβολικά καλοστημένα για να είναι αληθινά, οι περιπτώσεις είναι τραβηγμένες και οι ατάκες πολύ βολικές. Είναι γεγονός ότι ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν άτομα που εξακολουθούν να πιστεύουν σε πράματα όπως το μάτι, τα πνεύματα, σε μάγια και στη δεξιά, αλλά υπάρχει και ένα όριο. Αν εξαιρέσουμε το ενδεχόμενο η σελίδα να είναι εξ ολοκλήρου σατυρική, όπως τόσες άλλες στο παρελθόν, δεν είναι και τόσο δύσκολο να μπούνε άτομα και να σπάσουν πλάκα, ακόμα και πριν αποκτήσει αυτό το hype. Αφενός αντιμετωπίζουν ελαφρά το όλο ζήτημα δίνοντας του ταυτόχρονα προσοχή, από την άλλη όμως κάνουν ένα μετα-σχολιασμό εκθέτοντας τα άτομα που πιστεύουν σε άτομα που πιστεύουν σε ανάλογες δεισιδαιμονίες. Είναι ιδιοφυές κατά μία έννοια.

• Like 3
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να βιαστούμε να κρίνουμε. Το ότι γράφεται κάτι στο internet δε σημαίνει πως ο δημιουργός του το εννοεί, το ξέρουμε πολύ καλά αυτό ειδικά εφόσον πρόκειται για γραπτό λόγο ακριβώς, όπου δε γίνεται να παρατηρήσουμε τον άλλο. Κάποια απ' όσα έχω διαβάσει φαντάζουν υπερβολικά καλοστημένα για να είναι αληθινά, οι περιπτώσεις είναι τραβηγμένες και οι ατάκες πολύ βολικές. Είναι γεγονός ότι ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν άτομα που εξακολουθούν να πιστεύουν σε πράματα όπως το μάτι, τα πνεύματα, σε μάγια και στη δεξιά, αλλά υπάρχει και ένα όριο. Αν εξαιρέσουμε το ενδεχόμενο η σελίδα να είναι εξ ολοκλήρου σατυρική, όπως τόσες άλλες στο παρελθόν, δεν είναι και τόσο δύσκολο να μπούνε άτομα και να σπάσουν πλάκα, ακόμα και πριν αποκτήσει αυτό το hype. Αφενός αντιμετωπίζουν ελαφρά το όλο ζήτημα δίνοντας του ταυτόχρονα προσοχή, από την άλλη όμως κάνουν ένα μετα-σχολιασμό εκθέτοντας τα άτομα που πιστεύουν σε άτομα που πιστεύουν σε ανάλογες δεισιδαιμονίες. Είναι ιδιοφυές κατά μία έννοια.

οχι.ειναι χαζες.

deal with it

giphy.gif

• Like 4
Δημοσ.

Συγγνωμη, αλλά λειπει το "Ειναι οντως τοσο βλαμμενες;"

Λοιπον, περα απο τη πλακα: Ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιες γυναικες που να κουβαλαν τοσο παρωχημενα μυαλα ή έχουν χαζεψει οντας μεσα σε ενα σπιτι και φροντιζοντας ενα μωρο 24/7;

Όπως έχει υποθεί και στο άλλο θρεντ  , όταν υπάρχουν κορίτσια που πέραν του Λυκείου δυστυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω και που αναγκαστικά απο τα 18-19 ψάχνουν να παντρευτούν , περισσότερο για να "τακτοποιηθούν" , αυτά θα γίνονται και θα υπα΄ρχουν .

Αυτές που ξέρω εγώ (3 γυναίκες) γείναι πτυχιούχες πανεπιστημίου και εργαζόμενες στον τομέα ειδίκευσής τους, ούτε κορίτσια λυκείου ούτε γυναίκες που μενουν όλη μέρα σπίτι και βλέπουν τατιάνα. Ίσως γενικά να μην είναι τόσο βλήτα όσο μερικές που βλέπω στα ποστ της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά σε μερικά θέματα μπορεί να είναι και χειρότερες.

Δημοσ.

Απλοί καθημερινοί άνθρωποι, που τους συναντάμε κάθε μέρα απλώς δεν δίνεται η ευκαιρία να δείξουν το ποιόν τους.

Στο φμπ γενικότερα και σε αυτό το γκρουπ ειδικότερα συμπυκνώνεται όλη η βλακεία που κουβαλάνε κάποια άτομα και την βγάζουν προς τα έξω χωρίς δισταγμό, διότι νοιώθουν αφάλεια μιας και έχουν μαζευτεί πολλοί στον ίδιο χώρο και δεν είναι εύκολο να τους κράξουν.

Παντού τριγύρω βρίσκονται αυτά τα άτομα, και δεν έχει να κάνει με το ότι έκαναν παιδί. Είναι απλώς μια ευκαιρία να εκδηλωθούν

• Like 1
Δημοσ.

Όπως έχει υποθεί και στο άλλο θρεντ  , όταν υπάρχουν κορίτσια που πέραν του Λυκείου δυστυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω και που αναγκαστικά απο τα 18-19 ψάχνουν να παντρευτούν , περισσότερο για να "τακτοποιηθούν" , αυτά θα γίνονται και θα υπα΄ρχουν .

Δηλαδή άμα μετά το Λύκειο δε πας για σπουδές αναγκαστικά πας για παντρειά; Και η συνέπεια αυτού είναι η αποβλάκωση;

Κατά τ άλλα κάποιοι πιθανώς σας τρολλάρουν... μην είστε τόσο αφελείς.

• Like 2
Δημοσ.

Τα παιδιά δεν έχουν σχέση,οι μάνες είναι ηλίθιες,τεμπελόσκυλα ή έστω αφελείς(όσες απαντάνε κανονικά).

Επίσης πολύ θα ήθελα να δω τι θα γινόταν εάν οι δικές σας μάνες σας έλεγαν σκατομηχανές και σας πετούσαν σε κανένα χαντάκι να γλυτώσουν 18 χρόνια(που είναι πολύ περισσότερα,αλλά τεσπα) δουλείας...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...