Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To αστείο στην υπόθεση είναι πως παίζει και να βρει γιατρό να το κάνει.

Όχι απλώς παίζει, κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν πάρτυ.

• Like 1
  • Απαντ. 360
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Καισαρική. Περισσότερα λεφτάκια.

2) Καισαρική. Τη βάζεις Παρασκευή και το ΣΚ σου πας στο εξοχικό. Ούτε περιμένεις πότε θα της έρθει, ούτε πόσο θα πάρει, τίποτα.

3) 1 μήνα νωρίτερα τα (παραπάνω) λεφτά.

Πετάς μια ράντομ αιτιολογία "κεφαλοπυελική δυσαναλογία" που δε θα δει ποτέ κανείς και είσαι έτοιμος.

• Like 7
Δημοσ.

το γκούγκλαρα . μάλιστα. έτσι έπρεπε να με γεννήσει και η μάνα μου που ήμανε 4 κιλά και 57 εκατοστά, όχι να κάθεται να παιδεύεται φυσιολογικά και να πάθει θέμα με τα αυτιά από το ζόρι και στο ζμπρώξε. αυτά είναι...

Δημοσ.

1) Καισαρική. Περισσότερα λεφτάκια.

2) Καισαρική. Τη βάζεις Παρασκευή και το ΣΚ σου πας στο εξοχικό. Ούτε περιμένεις πότε θα της έρθει, ούτε πόσο θα πάρει, τίποτα.

3) 1 μήνα νωρίτερα τα (παραπάνω) λεφτά.

Πετάς μια ράντομ αιτιολογία "κεφαλοπυελική δυσαναλογία" που δε θα δει ποτέ κανείς και είσαι έτοιμος.

Αυτό. Ο γιατρός που ξεγέννησε τα παιδιά μου μου το έλεγε. Στατιστικά καισαρικών στην Ελλάδα σε σχέση με υπόλοιπη Ευρώπη ή Αμερική έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απεικονειστικά ή κλινικά εννοείς δεν θα την δείς ή απλά δεν υφίσταται ;

Γιατί σκέψου το ενδεχόμενο μια νάνα να μείνει έγγυα απο εναν "κανονικό" άνθρωπο , ε εκεί εχεις πιθανότητες δυσαναλογίας , αλλά πόσες πιθανότητες κάποιος να εχει πάει με νάνο ; :P

Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και σε εμάς με τον κυριότερο λόγο για αυτού του ειπδους την "επιπλοκή" να είναι οι διαφορετικού μεγέθους φυλές γονέων , ειδικα οταν λέμε για μικρόσωμη μητέρα .

Επεξ/σία από Adon1s
Δημοσ.

Αυτό. Ο γιατρός που ξεγέννησε τα παιδιά μου μου το έλεγε. Στατιστικά καισαρικών στην Ελλάδα σε σχέση με υπόλοιπη Ευρώπη ή Αμερική έχεις;

Όχι, μπορώ να βρω υποθέτω, αλλά δεν το 'χω ψάξει ποτέ. Άσε που υποψιάζομαι ότι αν μπούνε Σκανδιναβικές στο παιχνίδι, η καμπύλη θα φάει τίγκα skew.

Απεικονειστικά ή κλινικά εννοείς δεν θα την δείς ή απλά δεν υφίσταται ;

Γιατί σκέψου το ενδεχόμενο μια νάνα να μείνει έγγυα απο εναν "κανονικό" άνθρωπο , ε εκεί εχεις πιθανότητες δυσαναλογίας , αλλά πόσες πιθανότητες κάποιος να εχει πάει με νάνο ; :P

Όχι, υπάρχει αυτό το πράγμα και μάλιστα το βλέπεις και σε δικές μας φυλές να διαφοροποιείται. Δλδ πολλές Ασιάτισσες πρωτοτόκες, όντως έπρεπε να κοπούν γι' αυτό το λόγο.

Όταν λέω "δε θα το δει κανείς ποτέ" εννοώ δε θα ελεγχθεί. Ακόμα και σε τόσο κρα περίσταση όσο ένας πρόωρος τοκετός, που ΠΟΣΟ μουλάρι να 'ναι πια το 8 μηνών και πόσο σφίχτω η επίτοκος;

Δημοσ.

το γκούγκλαρα . μάλιστα. έτσι έπρεπε να με γεννήσει και η μάνα μου που ήμανε 4 κιλά και 57 εκατοστά, όχι να κάθεται να παιδεύεται φυσιολογικά και να πάθει θέμα με τα αυτιά από το ζόρι και στο ζμπρώξε. αυτά είναι...

Γίνονταν καισαρικές στα παλιά χρόνια?

giphy.gif

• Like 1
Δημοσ.

Γίνονταν καισαρικές στα παλιά χρόνια?

giphy.gif

Παλιά χρόνια ε; Την είχα για πιο πιτσιρίκα την Valerie_ :) 

Δημοσ.

Δλδ πολλές Ασιάτισσες πρωτοτόκες, όντως έπρεπε να κοπούν γι' αυτό το λόγο.

oταν λες να κοπούν τι εννοείς;

Δημοσ.

oταν λες να κοπούν τι εννοείς;

καισαρική αφου το αιδό τους ειναι στενό κ δε μπορεί να βγει το παιδί με κανονικό τοκετό

Δημοσ.

καισαρική αφου το αιδό τους ειναι στενό κ δε μπορεί να βγει το παιδί με κανονικό τοκετό

δεν είναι το αϊδό τους στενό , αλλά όλο το τούνελ και η πύελος 

αιδό είναι αυτό που βλέπεις . Πίσω απαυτό έχει δρόμο ..

Δημοσ.

Το σφαξιμο παίζει πολύ δυστυχως, κι εμείς αλλάξαμε γιατρό στον 7ο και πηγαμε σε εναν απο τους ελαχιστους που κανει φυσικο τοκετο. Βεβαια δεν φταινε μονο οι γιατροι, εχει πολλες που θελουν να φανε μαχαιρι για να μην πονεσουν (ετσι νομιζουν, χαχαχα).

Δημοσ.

Έχει καταντήσει επιχείρηση, όπως και άλλα πράγματα. Δυστυχώς αρκετοί γιατροί εκμεταλλεύονται το γεγονός πως θα κάνεις ό,τι σου πούνε.... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...