Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δλδ να κανουμε παιδια για να διατηρησουμε τα κρατη/εθνικοτητες ενω υπαρχουν ηδη 7-8 δις ανθρωποι.  μονο εμενα μου ακουγεται τελειως ρατσιστικο;

Δεν είναι το θέμα να διατηρηθούν οι άνθρωποι σαν άνθρωποι,αλλά κάποια ιδιαίτερα πολιτισμικά και φυλετικά χαρακηριστικά,όπως η γλώσσα,οι παραδόσεις,η σοφία,η ιστορία,η κουλτούρα,τα εξωτερικά χαρακτηριστικά(χρώμα δέρματος,ματιών και μαλλιών) και όλα δηλαδή τα στοιχεία που δίνουν ''χρώμα'' και κάνουν ενδιαφέρουσα αυτό που ονομάζεται ανθρωπότητα.

Ο λόγος που τίθεται αυτό το ζήτημα στην εποχή μας αυτός είναι πάνω κάτω,δεν είναι το θέμα να συνεχίσει να υπάρχει ''απλώς ο άνθρωπος'',μην τα αντιμετωπίζουμε όλα επιδερμικά και μην βγάζουμε τα (biased)συμπεράσματα που θέλουμε εμείς να βγάλουμε.

• Like 1
  • Απαντ. 360
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλες αυτές τις χαζές ,κάποιος εξίσου χαζός τις γονιμοποίησε ,μην κοροϊδεύουμε μόνο τις γυναίκες.

και ολους αυτους καποιοι τους μεγαλωσαν, και οοοολοι μαζι θελουν να διασπειρουν τα γονιδια της μαλακιας τους

Δεν είναι το θέμα να διατηρηθούν οι άνθρωποι σαν άνθρωποι,αλλά κάποια ιδιαίτερα πολιτισμικά και φυλετικά χαρακηριστικά,όπως η γλώσσα,οι παραδόσεις,η σοφία,η ιστορία,η κουλτούρα,τα εξωτερικά χαρακτηριστικά(χρώμα δέρματος,ματιών και μαλλιών) και όλα δηλαδή τα στοιχεία που δίνουν ''χρώμα'' και κάνουν ενδιαφέρουσα αυτό που ονομάζεται ανθρωπότητα.

Ο λόγος που τίθεται αυτό το ζήτημα στην εποχή μας αυτός είναι πάνω κάτω,δεν είναι το θέμα να συνεχίσει να υπάρχει ''απλώς ο άνθρωπος'',μην τα αντιμετωπίζουμε όλα επιδερμικά και μην βγάζουμε τα (biased)συμπεράσματα που θέλουμε εμείς να βγάλουμε.

ενδιαφερων γινεται, οταν ολα αυτα μπλεκουν και αλληλεπιδρουν μεταξυ τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορει να παρερμηνευσα το ποστ σου. Η τοποθετηση του «καντε παιδια γιατι θα εξαφανιστει το εθνος» ειναι αρκετα διαδεδομενη και μου φανηκε οτι για κατι τετοιο μιλαγες. (την εν λογω τοποθετηση θεωρω ρατσιστικη)

Όχι δεν εννοούσα καθόλου αυτό :) Απλά μου φάνηκε γελοίο που σε αυτό το thread στράφηκαν εναντίον μιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας (νέες μητέρες) και κατηγορούσαν την νοημοσύνη τους τη στιγμή που τα πράγματα για τα οποία τις κατηγορούσαν ισχύουν για όλους. Μα όλους. Ίσα ίσα που μια νέα μητέρα, με τους φόβους και τις ανασφάλειες που μπορεί να έχει, έχει και ένα ελαφρυντικό για ακραία συμπεριφορά.

Το σχόλιο για την υπογεννητικότητα πήγαινε ουσιαστικά σε εμάς τους ίδιους, καθότι εφόσον (σύμφωνα με τα λεγόμενα μέχρι στιγμής) είμαστε τόσο σκάρτοι (που δεν λέω ότι δεν είμαστε, αλλά έλεος) πρέπει να χαιρόμαστε που σε αρκετά χρόνια δεν θα υπάρχουμε έτσι κι αλλιώς. Αν αυτό είναι ρατσιστικό για κάποιον είναι για εμάς, μόνο που στόχος του ήταν να ειρωνευτεί (χιουμοριστικά) τις ακραίες απαντήσεις για τη νοημοσύνη των συνανθρώπων μας και τίποτα παραπάνω.

Όσο για τους μετανάστες, αν δεν κάνω λάθος οι άνθρωποι αυτοί έρχονται εδώ γιατί φροντίσαμε να καταστρέψουμε τις δικές τους χώρες οπότε προσπαθούν να ξεφύγουν. Οι δυτικές κυβερνήσεις χρειάζονται νέους ανθρώπους που να δουλεύουν για να μπορούν να βγαίνουν χρήματα και να πληρώνονται οι συντάξεις του όλο και αυξανόμενου πληθυσμού των γέρων. Εφόσον οι Ευρωπαίοι δεν είναι διατεθειμένοι να διαιωνίσουν το είδος (και με βάση αυτό το thread μπορεί αυτό να είναι και φυσική επιλογή) φέρνουν κόσμο που δεν έχει τέτοια προβλήματα. Αν το σχόλιο αυτό προσβάλει πολύ λυπάμαι γιατί πραγματικά, δεν είναι αυτός ο στόχος, just stating the facts.

Για να γυρίσω πίσω στο θέμα, να πω αρχικά πως δεν θεωρώ ότι τα πράγματα στα οποία πιστεύει κανείς είναι κριτήρια της νοημοσύνης του. Τι θέλω να πω, μπορεί εγώ να είμαι άθεη και 100% δύσπιστη, αλλά μπορώ να αναγνωρίσω την ανάγκη κάποιου να πιστεύει σε κάτι για να κατευνάζει τους φόβους του, ειδικά όταν η κατάσταση είναι πέραν του ελέγχου του, όπως π.χ. μια νέα μητέρα που φοβάται να βγάλει το παιδί από το σπίτι πριν περάσουν οι πρώτες 40 μέρες. Αυτό ναι μεν μπορεί να είναι μια ηλίθια πρόληψη, είναι όμως και λογικό για μια γυναίκα που μόλις έχει γεννήσει να διακατέχεται από φοβίες και να μη θέλει να πάρει ρίσκα. Είναι επίσης και μια αλήθεια ότι τα νεογέννητα είναι ευαίσθητα και δεν μου κάνει τρομερή εντύπωση που ακολουθείται η λογική του "φύλαγε τα ρούχα σου". Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από τα όσα διαβάστηκαν εδώ.

Γενικά πιστεύω ότι το ποσοστό των ηλιθίων σε οποιαδήποτε κοινωνία είναι σταθερό, δεν έχουν αυξηθεί και δεν έχουν μειωθεί από την απαρχή του κόσμου. Απλά η δομή της κοινωνίας μας και το διαδίκτυο κάνουν το πρόβλημα πιο εμφανές. Και είμαστε και 7 δισεκατομμύρια κόσμος πλέον. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι η ηλιθιότητα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των ελλήνων, ή ότι η μόρφωση μπορεί να σώσει από την ηλιθιότητα. Η άγνοια παύει να είναι δικαιολογία όταν η αιτία της βλακείας είναι η αδυναμία του ανθρώπου να χρησιμοποιήσει τον εγκέφαλό του και να σκεφτεί.

Επεξ/σία από Scullbag
  • Like 3
Δημοσ.

το ποσοστο των ηλιθιων στις δυτικες κοινωνιες εχει αυξηθει, λογω της τεχνολογιας που εχει κανει τη ζωη σημαντικα πιο ευκολη σε σχεση με το παρελθον.

• Like 1
Δημοσ.

παρακολουθώ μία μαμαδο ομάδα στο φβ αυτές τις μέρες και ξεκατινιάζονται για μαλακίες,τι "άντε στον άντρα σου μην στον πάρει άλλη"  

"άντε ρε τριαξονική πατσαβούρα που θα μου πεις εσύ εμένα" και τέτοια ωραία πράγματα :P

• Like 3
Δημοσ.

Αυτός που τις τρολάρει, προφανώς βλέπει shameless. Απλά το έριξε το σενάριο από τα σκληρά στα μαλακά ναρκωτικά, ώστε να γίνει πιο πιστευτό για τα ελληνικά δεδομένα.

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάσαι που το είχε πάθει και ο δικός σου.

ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.

Μαλάκες, στείρωση. Τώρα. 

• Like 3
Δημοσ.

Την διαβασα όλη τη μούτζα και έψαχνα ομάδες να διαβασω το υλικο σε πραγματικο χρονο αλλα νομιζω τις εκαναν κρυφες. Στείλτε λινκ αν εχετε ξεκλειδωτες.

Δημοσ.

Άραγε νά'χουν και οι μανούλες κάποιο thread που να λέγεται 'Insomniacs-μελλοντικοί insomniacs' και να σχολιάζουν εμάς;;;;;;

philosoraptor-t2.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Πάντως στην παλιά Ταλιμπανική είχε βγει πριντ από ινσόμνια. Σας αφήνω να μαντέψετε ποιανού ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...