Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 360
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα θα με καψεις το μυαλο ρε συ λεφτερρρ; Που ηξερε ο παπας του χωριου αν ειμαι η οχι; Τα παιδια το μαθαν, (επειδη δεν θυμαμαι καλα θα το διασταυρώσω), αλλά νομιζω κατι ειπε στο κατηχητικο ο παπας :P

Δημοσ.

α, μιλάμε για κάνα χωριουδάκι δηλαδή, ε; ΟΚ, δεν το ήξερα :)

Δεν ξέρω αν ζούσα σε κάνα χωριουδάκι τι θα έκανα, αν θα βάφτιζα τα παιδιά δηλαδή ή όχι. Πιθανότατα θα τα βάφτιζα.

Δημοσ.

εγω απορω με αυτες που κανουν 4000 αποβολες, μαθαινουν οτι εχουν σοβαρο προβλημα υγειας και ακομα το παλευουν. δηλαδη τι πρεπει να συμβει για να καταλαβεις οτι δεν ΠΡΕΠΕΙ να κανεις παιδι; στο  βροντοφωναζει η φυση ηλιθια.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες μην ανησυχείτε. Ευτυχώς ή δυστυχώς, παρότι οι ηλίθιοι της κοινωνίας μας είναι πολλοί, άνδρες, γυναίκες, μορφωμένοι, αμόρφωτοι, νέοι και γέροι, αυτοί που καταλήγουν να γίνονται γονείς είναι στατιστικά λίγοι. Και κάνουν στατιστικά λίγα παιδιά.

Με λίγα λόγια, η δυτική κοινωνία στην μορφή που έχει σήμερα όλο και συρρικνώνεται. Οπότε σε αρκετά χρόνια θα είμαστε είδος προς εξαφάνιση. Και όσοι νομίζουν ότι είναι τυχαία η εισροή μεταναστών στην Ευρώπη τώρα που γερνάει είναι βαθιά νυχτωμένοι. Ας ελπίσουμε ότι ο υπόλοιπος πλανήτης, μιας και εμείς είμαστε τόσο στόκοι, έχει πιο ευφυή όντα, μπας και πάει μπροστά ο ντουνιάς.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες μην ανησυχείτε. Ευτυχώς ή δυστυχώς, παρότι οι ηλίθιοι της κοινωνίας μας είναι πολλοί, άνδρες, γυναίκες, μορφωμένοι, αμόρφωτοι, νέοι και γέροι, αυτοί που καταλήγουν να γίνονται γονείς είναι στατιστικά λίγοι. Και κάνουν στατιστικά λίγα παιδιά.

Με λίγα λόγια, η δυτική κοινωνία στην μορφή που έχει σήμερα όλο και συρρικνώνεται. Οπότε σε αρκετά χρόνια θα είμαστε είδος προς εξαφάνιση. Και όσοι νομίζουν ότι είναι τυχαία η εισροή μεταναστών στην Ευρώπη τώρα που γερνάει είναι βαθιά νυχτωμένοι. Ας ελπίσουμε ότι ο υπόλοιπος πλανήτης, μιας και εμείς είμαστε τόσο στόκοι, έχει πιο ευφυή όντα, μπας και πάει μπροστά ο ντουνιάς.

δλδ να κανουμε παιδια για να διατηρησουμε τα κρατη/εθνικοτητες ενω υπαρχουν ηδη 7-8 δις ανθρωποι.  μονο εμενα μου ακουγεται τελειως ρατσιστικο;

• Like 1
Δημοσ.

δλδ να κανουμε παιδια για να διατηρησουμε τα κρατη/εθνικοτητες ενω υπαρχουν ηδη 7-8 δις ανθρωποι.  μονο εμενα μου ακουγεται τελειως ρατσιστικο;

Μάλλον ρατσιστικό είναι το γεγονός ότι έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από τα γραφόμενά μου.

• Like 1
Δημοσ.

εγω απορω με αυτες που κανουν 4000 αποβολες, μαθαινουν οτι εχουν σοβαρο προβλημα υγειας και ακομα το παλευουν. δηλαδη τι πρεπει να συμβει για να καταλαβεις οτι δεν ΠΡΕΠΕΙ να κανεις παιδι; στο  βροντοφωναζει η φυση ηλιθια.

demotivational_poster_Natural-Selection_

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον ρατσιστικό είναι το γεγονός ότι έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από τα γραφόμενά μου.

μπορει να παρερμηνευσα το ποστ σου. Η τοποθετηση του «καντε παιδια γιατι θα εξαφανιστει το εθνος» ειναι αρκετα διαδεδομενη και μου φανηκε οτι για κατι τετοιο μιλαγες. (την εν λογω τοποθετηση θεωρω ρατσιστικη)

Δημοσ.

εγω απορω με αυτες που κανουν 4000 αποβολες, μαθαινουν οτι εχουν σοβαρο προβλημα υγειας και ακομα το παλευουν. δηλαδη τι πρεπει να συμβει για να καταλαβεις οτι δεν ΠΡΕΠΕΙ να κανεις παιδι; στο βροντοφωναζει η φυση ηλιθια.

Ανάλογα αν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα ή όχι.

Αλλιώς και διάφορες ασθένειες βροντοφωναζουν πως πρέπει να πεθανουμε. Δεν νομίζω να το δεχόσουν έτσι.

Δημοσ.

Ανάλογα αν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα ή όχι.

Αλλιώς και διάφορες ασθένειες βροντοφωναζουν πως πρέπει να πεθανουμε. Δεν νομίζω να το δεχόσουν έτσι.

ειλικρινα ειναι κατι περιπτωσεις ασθενων που αναρωτιεσαι γιατι τους κρατανε ακομα στην ζωη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...