thomasG4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Απανωτα χτυπηματα…….. Υπνική παράλυση + μαλακία στον εγκέφαλο Ιδού το αποτέλεσμα 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ούτε ενα like δεν τους έχουν δώσει. Σε 5 παιδιάτρους το πήγαν και όλοι ήθελαν να το εμβολιάσουν! Τι τσαρλατάνοι!;! 2
Soulseeker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Είναι το κατεστημένο και το σύστημα!
Iris_89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19690 http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59391 To 2o προκαλεί εγκεφαλικά http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=47130 http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=47720 http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=102285 http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40932 Αν θελήσω να μείνω έγκυος θα κάνω ένα από τα παραπάνω :lol: 2
4saken Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 "Αλλη δεν γεννησε παιδι μονο η Μαριω τον Γιαννη" Οτιδηποτε αλλο ειναι περιττο. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ο πηδηχταράς ο Νίκος είχε αφήσει την πρώην του έγκυο... Ωπα Ωπα! Πρέπει τα μήλα που έφαγα να ναι από αυτά της Παναγιάς της Χρυσοβαλάντους, έχω να παω τουαλέτα μία εβδομαδα, σαν έγκυος είμαι... Θα αρχίσω να τρίβω την κοιλίτσα μου, με λάδι από το μοναστήρι... Να βγει το θεριο! Να τα διαβάσετε και εσείς τα λινξ της ίριδας.
Iris_89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Κάπου πέτυχε το μάτι μου ένα θέμα στο εν λόγω forum με τίτλο "Πνευματική σχέση" και anyway, ρώταγε υποθετικά μια κοπέλα αν θα είχε πρόβλημα με το αγέννητο μωρό της, με την εκκλησία και με τον θεό, επειδή είχε σχέση με τον νονό της! Περιττό να πω πως κρατήθηκα με νύχια και με δόντια για να μην σχολιάσω...
doctorkostis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ ενθουσιάστηκα εκεί με τα κορδόνια και τα μήλα. Ταυτόχρονα βέβαια έκαναν και εξωσωματική. Αλλά τη δουλειά την έκανε ο συνδυασμός μήλο-κορδόνι. 4
silmarien Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Sorry αλλά το να κοροϊδεύτε τις απελπισμένες που έχουν κάνει άπειρες προσπάθειες για να συλλάβουν ή έχουν αποβάλλει είναι πολύ fucked up. Όσο τρελά και να είναι αυτά που λένε με τις ηλίθιες θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει. Νομίζω ότι μερικές φορές πρέπει να κλείνουμε το στόμα μας και ας μην συμφωνούμε με αυτά που λένε. 1
doctorkostis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Καταλαβες λαθος. Κανεις δεν κοροιδευει τη γυναικα που θελει να τεκνοποιησει. Εγω προσωπικα συμπονω απειρα, ειδικα τις γυναικες που αποβαλλουν διαρκως. Ζουν ενα δραμα. Την ηλιθιοτητα ομως θα την καταδικασω απ'οπου και αν προερχεται. 17
MT60RS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Sorry αλλά το να κοροϊδεύτε τις απελπισμένες που έχουν κάνει άπειρες προσπάθειες για να συλλάβουν ή έχουν αποβάλλει είναι πολύ fucked up. Όσο τρελά και να είναι αυτά που λένε με τις ηλίθιες θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει. Νομίζω ότι μερικές φορές πρέπει να κλείνουμε το στόμα μας και ας μην συμφωνούμε με αυτά που λένε. δεν ειναι μονο η βλακεια και η ηλιθιοτητα να μην εμπιστευεσαι την επιστημη, ειναι οτι αυτη η βλακεια θελει να αναθαθρεψει παιδι. Τι φταιει το κακομοιρο το παιδακι; 3
tehAllantin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Η βάφτιση καλο είναι να γίνεται για κοινωνικούς και μονο λόγους. Δεν χρειάζεται το παιδί να τραβήξει όλα τα κόμπλεξ και τα σχόλια των άλλων παιδιών/γονιών. Εξάλλου ότι θα βαφτιστεί δεν σημαίνει ότι θα πιστεύει αργότερα Μονο αν ζησει και μεγαλωσει στην Ελλαδα θα τα περασει αυτα το παιδι αν μεινει αβαφτιστο....... Διοτι εξω, το τελευταιο που τους νοιαζει ειναι να το βαφτισουν.... Εξαλλου, οταν ενηλικιωθει, μπορει να παει να το αλλαξει σε οτι θελει.... (στο εξωτερικο) Η Ελληνική κοινωνία έχει κολήσει κάπου στον μεσαίωνα δυστυχώς. Εποχή Ιουστινιανού (530μΧ) κάπου εκεί γύρο. Αν υπολογίσει κανείς τα χαράτσια του σήμερα και τα χαράτσια της εποχής του, τους διάφορους ευνούχους (πολιτικούς) της σημερινής εποχής, που δυστυχώς δεν έχουν κάποια σχέση με τον Ναρσή. Τους Γότθους και λοιπές Γερμανικές φυλές, που έκαναν επιδρομές και βόλτες στην Ελλάδα λυμαίνωντας τα πάντα..... α) Δηλαδή να μην γίνεται μόνο για θρησκευτικούς λόγους;;;;;;;;;; (χαχαχαχα ναι σαρκασμός). β) Το παιδί δεν θα έχει κανένα κόμπλεξ αν δεν βαπτιστεί. Το κόμπλεξ το έχουν οι ενήλικές ρατσιστές και φανατικοί θρησκόληπτοι υποκριτές. Αυτοί, δημιουργούν τα κοινωνικά προβλήματα και όχι το παιδάκι. Μα ακριβώς αυτό λέω. Οτι πιθανόν το παιδί να αποκτήσει κομπλεξ ή να νιώθει άσχημα εξαιτίας των άλλων παιδιών και κομπλεξικών γονιών. Δεν ειπα πουθενά οτι θα φταίει το παιδάκι. Αλλα νομίζω οτι ειναι και λιγο εγωιστικό απο τους γονείς επειδή δεν πιστεύουν ή δεν γουστάρουν τις θρησκείες (κανένα πρόβλημα με αυτο προφανώς) να μην βαφτίζουν τα παιδια. Δεν εχει κανένα νόημα ετσι και αλλιώς. Αμα βαφτιστεί ουτε φανατικός χριστιανός θα γινει ουτε θρησκόληπτος. Δεν νομιζω οτι η βάφτιση εμπόδισε κανένα να γινει άθεος ή οτι αλλο θελει. Μια τυπικουρα ειναι. Εκτος βεβαια αν παιζει και οικονομικο θεμα. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον. Στα υπολοιπα συμφωνώ απόλυτα Βασικά πιο εγωιστικό βρίσκω αυτό που γίνεται δλδ να βαφτίζεις ένα άτομο σε μια θρησκεία χωρίς αυτό να έχει δικαίωμα επιλογής. μην το βλεπεις ετσι.μια γιορτη ειναι να μαζευτουν τα συγγενολογια.το θεμα ειναι μετα τι γινεται.δυστυχως ή ευτυχως οι γαμοι,τα βαφτισια εχουν συνδεθει με τη παραδοση της ελληνικης οικογενειας.το οτι θα βαφτιστει το μικρο δεν σημαινει οτι θα ειναι χριστιανός μεχρι τα τελευταια του.ειναι χρεος του γονιου να πει αντικειμενικα τι πιστευει και να αφησει το πιτσιρικι να ακολουθησει το δρομο τ. δεν πιστευεις πολυ ωραια βαφτισε το και ξεχασε το ή αντε να πας να εξηγησεις στο καθε ακυρο που θα βρεθει γιατι δεν το βαφτισατε.ή σκεψου και το αλλο παλι εσυ δεν πιστευεις αν το πιτσιρικι μεγαλωσει και ανακαλύψει οτι γουσταρει το ολο θεμα?αντε τωρα να βαφτίζετε σε πισινουλες και αηδίες... εμενα με ενοχλει το αλλο οταν το μικρο δεν εχει βγει ακομα απο το αυγο και του χώνουν το κασκολ του -βαλε ομαδα ποδοσφαιρου-.παιδι ειναι ρε οχι μασκοτ. νομίζω αρκουν οι παραθέσεις για να καταλάβετε για το τι θα γραψω Λεπον. Γεννήθκα το 85, η γονεις παντρεύτηκαν το 87. Πραγματικά θα ηθελα ΠΑΡΑ πολυ να μπορέσω καποια στιγμη να γυρισω πισω στο 85/85/87 και να μπορω να ειμαι και αόρατος να δω τι έλεγε ο κόσμος για την περίπτωσή μου. Τεσπα. Επισης δεν με βάφτισαν, στο σχολείο τα παιδιά με λέγαν "ιαχωβά" (ναι, με Α ) κυρίως αφότου όταν πήγαμε στην εκκλησία με το σχολείο κάποια χριστούγεννα και μας βάλαν οι δάσκαλοι στη σειρα να κοινωνίσουμε και ο παπας οταν ηρθε η σειρα μου με λεει "εσυ δεν εχεις βαφτιστεί, περνα εξω. (ενα σοκ το έφαγα, σε φαση wtf? Βεβαια ο ΙΔΙΟΣ παπας οταν πηγε στη γιαγια μου τα φώτα και τσίμπησε το 5χίλιαρο πηγε να μου ρίξει νερό με τα αγριόχορτα που κρατούσε στο χέρι αλλά το αντιπαρέρχομαι). Γενικά, τα πράγματα θα μπορουσαν να είναι και χειρότερα δεδομένου των 90's στην Ελλάδα. Το θέμα της ελευθερίας επιλογής που λεει το γατοκόριτσο είναι στην καλυτερη ουτοπικό. Εδώ έρχονται 2 τρόποι που για μενα δεν ειναι ντε και καλα καλοί η κακοί. αντικατοπτρίζονται περιπου σε αυτη την εικονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα