silmarien Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 άρα σεβόμαστε πχ τις πεποιθήσεις της ISIS? Αυτό που θα πρέπει να υπάρχει είναι αλληλοσεβασμός για τις πεποιθήσεις καθενός κατά την άποψη μου.
nicoc89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 άρα σεβόμαστε πχ τις πεποιθήσεις της ISIS? Αυτό που θα πρέπει να υπάρχει είναι αλληλοσεβασμός για τις πεποιθήσεις καθενός κατά την άποψη μου. μπα , κάνεις λάθος , δεν πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός σε όλους και σε όλα , μόνο σε ότι αξίζει σεβασμό το τι αξίζει σεβασμό το κρίνει η κοινή γνώμη/αξίες της εποχής , οι πολλοί δηλαδή με λίγα λόγια χέστηκε η κοινή γνώμη αν εμένα μ αρέσει να βάφω τις κωλότριχες μου κιτρινοκοκκινογαλάζιες για να κλάνω ουράνια τόξα αφου αυτοί πιστευουν οτι ειναι μια πράξη που δεν αξίζει σεβασμό , θα με κατακρίνουν και θα γελάσουν μαζί μου (παράδειγμα έδωσα )
leftermann Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 έχω χεστεί στο γέλιο με την Χρυσή Μούτζα ε, την γνιέκαμ την είχε πάρει ο ύπνος εδώ μπροστά στην τιβι και ξύπνησε και με κοιτούσε, πήγε κι έκλεισε και την πόρτα στο παιδικό, μην ξυπνήσουν και τα μωρά. Δεν μπορεί να είναι αληθινά. Τρολιές είναι. Θυμήθηκα και μια φάση με μια παλιά μου φίλη, με πήρε κάποια στιγμή τηλέφωνο: - Λευτέρη, η μικρή μου ρε συ (4-5 ετών) σαν να μην περπατάει καλά, συχνά πέφτει, παραπατάει, τι να κάνω λες; - ξερωγώ, φέρτην από εδώ να την δω λίγο, ίσως μιλήσουμε με κάναν παιδορθοπαιδικό, θα δούμε... - πολλοί μου λένε μήπως φταίει που δεν της έκανα περπατόπιτα όταν ήταν μικρή, αλλά εγώ της είχα κάνει, δεν μπορεί να φταίει αυτό... - ... θα σε δείρω ε. - ε; - τίποτα, πάρε την μικρή και ελάτε. :-D 7
Unabomber Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Oλοι αυτο ευχομαστε, να ειναι τρολλιες.... γιατι αν ειναι αληθινα....... Πρεπει να εξαλειφθει το ανθρωπινο ειδος....... χαχαχα..... :-D 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 άρα σεβόμαστε πχ τις πεποιθήσεις της ISIS? Αυτό που θα πρέπει να υπάρχει είναι αλληλοσεβασμός για τις πεποιθήσεις καθενός κατά την άποψη μου. άρα αν κάποιος θεωρεί ότι μια πεποίθηση δεν σέβεται την λογική/νοημοσύνη του, είναι ok να μην σέβεται κι αυτός την πεποίθηση...
V for Vagelis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω ότι το να κατακρίνεις σε τέτοιο βαθμό κάποιους οι οποίοι έχουν επιλέξει να είναι τόσο βαθιά θρησκευόμενοι είναι ακριβώς το ίδιο με αυτούς που προσπαθούν να σου επιβάλλουν την θρησκεία με το έτσι θέλω. Είναι το ίδιο τι; Τι κοινό έχει η κριτική σκέψη με τη κατήχηση και το δογματισμό; άρα σεβόμαστε πχ τις πεποιθήσεις της ISIS? Ε ναι, όπως και αυτοί σέβονται τις πεποιθήσεις των μη ισλαμιστών. Αλληλοσεβασμός πάνω απ όλα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ναι αλλά αν η πεποίθηση του απαγορεύει τον αλληλοσεβασμό? μπορείς να τον κατηγορήσεις για αυτό? για αυτό ρώτησα για "όρια" σε προηγούμενο post...
revolver1990 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 κάποια ορθογραφικά λάθη βελτιώνουν κατά πολύ το νόημα των φράσεων! Είσαι πολύ δυνατός σήμερα.Ρεσιτάλ παντού...σε κάθε thread.
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Του λείπει το D στο judge...... Και όχι τυχαία..! Απ' τον Θεό θα το βρει το ''D''... :-D 3
Praetorianos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Του λείπει το D στο judge......Ποτε δεν γραφω τυχαια post. Φοβηθηκα οτι θα περασει ετσι αλλα InsomniaK/Trilobite την γραπωσαν την assist. 2
idomeneas7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αυτα της χρυσης μουτζας ειναι τραβηγμενα απο τα μαλλια. Η πλειοψηφια δεν ειναι τόσο ηλίθια, απλα πετάει διάφορα μαργαριτάρια που ειναι δυσκολοτερο να καταρριψεις επειδη στο μυαλο τους φαντάζουν απόλυτα λογικά. Η πεθερα ας πουμε λεει πως το μεγαλο της παιδι περπατησε γρηγορα γιατι εφαγε νωρις στερεες και πηρε βιταμινες. Δεν πα να της εξηγεις οτι δεν υπαρχει καμια σχεση, θα σου απανταει με το ακραδαντο επιχειρημα: "τοτε γιατι τα άλλα μου παιδια που δεν ετρωγαν πολυ αργησαν να περπατησουν?" 1
silmarien Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό με το μάτι το ακούω υπερβολικά πολύ τον τελευταίο καιρό.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα