BadBoy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 αυτη ειναι η επιλογη μ.του δίνω την ιδια επιλογη που μου εδωσαν οι γονεις μ και οι γονεις τους.αν δεν θελει να την ακολουθησει ας μην την ακολουθησει.ας βρει οτι θρησκεια θελει ας ειναι αθεος.ας κανει οτι γουσταρει.that's the beauty ειναι καθαρα προσωπικο δικαιωμα του/της.απο τη στιγμη που καταλαβαινει και εχει επιλογη/αποψη δεν μπορω να μπω στη μεση.απλα μεχρι εκεινο το σημειο μεχρι να ερθει αυτη η στιγμη ας εχει τη popular επιλογη.γιατι?γιατι ετσι μεγαλωσα γιατι ετσι ξερω γιατι ετσι δεν παιζουν συζητησεις που δεν χρειαζονται.δεν υπαρχει υποκρισία ολα ειναι ανοιχτα. Αν το κάνεις μόνο και μόνο για να αποφύγεις τα σχόλια του κόσμου, πρώτον δεν του δίνεις καμία επιλογή (και πως να δώσεις δηλαδή, θα ρωτήσεις το μωρό; ) και δεύτερον είναι ο ορισμός της υποκρισίας. Σόρρυ που στο χαλάω, αλλά όσο και να το ωραιοποιείς στο μυαλό σου, η πρακτική σου ουσιαστικά δεν έχει καμία διαφορά από τους χριστιανοταλιμπάν. 2
leftermann Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 πού τα βρίσκετε αυτά τα εκπληκτικά ρε συ βομβιστή; Να γεμίσω το σαββατόβραδό μου ψάχνω. 3
Unabomber Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αμα ψαξεις στο φατσοβιβλιο, εχει πολλα διαμαντακια...
silmarien Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω ότι το να κατακρίνεις σε τέτοιο βαθμό κάποιους οι οποίοι έχουν επιλέξει να είναι τόσο βαθιά θρησκευόμενοι είναι ακριβώς το ίδιο με αυτούς που προσπαθούν να σου επιβάλλουν την θρησκεία με το έτσι θέλω. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Αυτό που θα πρέπει να υπάρχει είναι αλληλοσεβασμός για τις πεποιθήσεις καθενός κατά την άποψη μου. 1
leftermann Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 δώσε κάνα χιντ ρε, μην βαριέσαι ναούμ, τι ψάχνω, δεν τα πάω καλά με τα σόσιαλ μύδια.
Valerie_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Χρυσή μουτζα Λεφτέρη. Σελίδα στο φβ είναι 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό που θα πρέπει να υπάρχει είναι αλληλοσεβασμός για τις πεποιθήσεις καθενός κατά την άποψη μου. ανεξαρτήτως πεποιθήσεων και χωρίς "όρια" ή μόνο τις γνωστές/μεγάλες? 1
leftermann Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Από ότι κατάλαβα είμαι ο μόνος εδώ μέσα που δεν το ήξερε, ε; Ξεκινάω μελέτη. Κοινωνιολογική έρευνα που λέει και ο κουμπαράκος μου 2
gatokoritso Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Wow το ότι με συγκρίνετε με τα γυναια που ποστάρει ο unabomber και οι υπόλοιποι λέει πολλά για το ποιόν και τα επιχειρήματα σας...
silmarien Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ανεξαρτήτως πεποιθήσεων και χωρίς "όρια" ή μόνο τις γνωστές/μεγάλες? Γενικά. Όσο πιο ανοιχτόμυαλοι τόσο το καλύτερο θεωρώ. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Γενικά. Όσο πιο ανοιχτόμυαλοι τόσο το καλύτερο θεωρώ. Μπορεί να κάνω και λάθος. άρα σεβόμαστε πχ τις πεποιθήσεις της ISIS? 3
Praetorianos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Wow το ότι με συγκρίνετε με τα γυναια που ποστάρει ο unabomber και οι υπόλοιποι λέει πολλά για το ποιόν σας... 2
whodatinsomniaK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 κάποια ορθογραφικά λάθη βελτιώνουν κατά πολύ το νόημα των φράσεων! 5
akpe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω ότι το να κατακρίνεις σε τέτοιο βαθμό κάποιους οι οποίοι έχουν επιλέξει να είναι τόσο βαθιά θρησκευόμενοι είναι ακριβώς το ίδιο με αυτούς που προσπαθούν να σου επιβάλλουν την θρησκεία με το έτσι θέλω. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Αυτό που θα πρέπει να υπάρχει είναι αλληλοσεβασμός για τις πεποιθήσεις καθενός κατά την άποψη μου. Κοίτα, έχεις μεν δίκιο, αλλά όταν οι πράξεις και οι πεποιθήσεις αυτών είναι τόσο εξωφρενικές και πολλές φορές ανακατεύονται έμμεσα ή άμεσα, από ένα σημείο και μετά προσβάλλεσαι και σαν άνθρωπος. Όταν δηλαδή η άλλη λέει να μη βγάζεις το μωρό από το σπίτι για να μην το μαγαρίσουν και θα γεμίσει σπυράκια, να μην το ακουμπήσει/δει κοπέλα με περίοδο γιατί θα φυτρώσει κέρατα, να φέρεις πνευματικό να το πασπαλίσει με λάδι για να μην αρρωστήσει, ε δε μένεις και αμέτοχος. Δε μιλάω κάν για επικίνδυνες περιπτώσεις όπως εμβολιοφοβία, αναζήτηση στο φουμπου για συμπτώματα που έχει το παιδί αντί για τη συμβουλή γιατρού, γενικά προσευχές αντί για γιατρούς και τα ρέστα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα