Προς το περιεχόμενο

ftp deamon sto SuSE 8.2

dominant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo to pure-ftpd prokeimenoun na exo uphresia ftp sto server mou.

To provlima einai oti den mporo na oriso to directory pou 8elo oloi oi users mou na mpenoun otan kanoun login.

Koitaksa to /etc/pure-ftpd.conf alla tipota sxetika me to directory pou 8elo na oriso.

Mipos kaneis kserei kati parapano?

Δημοσ.

Tote den 8a exeis diavaseis gia tous virtual users , diladi tous users pou den xreiazetai na blekontai me tous users tous system account sou alla na einai kati san to passwd file apla gia FTP mono.

Na dieukrinisw kati omws.

Apo tin stigmi pou trexeis ftp server oi yparxwn system users apoktoun ftp access sta dika tous accounts - kalo 8a einai na exeis kanei compile to pure-ftpd me --with-chroot

Apo ekei kai pera ama 8es na exeis FTP users only , kai na min exoun system access 8a paikseis me tous virtual users pou boreis na ftiakseis apo to pure-ftpd. Diavase to README.Virtual-users pou yparxei sto tarball tou pure-ftpd ka8ws kai to README tou pure-ftpd.

Yparxoun kai alloi tropoi alla autos kata tin gnwmi mou einai o pio swstos kai o ligoteros messy.

Ama exeis kanei setup to pure-ftpd me rpm ... kakos... ksiloseto kai ksanakanto install.

Ama kaneis ena search se kapoio thread eixa grapsei ena mikro post gia ti flags ktl na xrhsimopoihsei kapoios gia ena arketa proper installation. Den thimamai se poio forum omws itan alla eimai sigouros that search will tell you.

By the way ... rikse kai mia matia sto ti borei na kanei enas sftp. Prwsopika to exw katargisei edw kai poly kairo to FTP kai olous se Linux system toulaxiston tous exw me sftp only. Secure FTP. Apla trexeis sshd to opoio exei build in to service kai 8a xrisimopoiei to idio port me ssh ( 22 diladi ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...