geo9429 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ηλεκτρολογικου περιεχομενου , δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα εδω ! λοιπον χρειαζομαι εναν αυτοματισμο ο οποιος θα εχει 2 εξοδους και μια εισοδο θελω οταν θα παιρναει ρευμα να το στελνει στη μια εξοδο , οταν σταματησει το ρευμα και ξαναπερασει μετα να το στελνει στην αλλη εξοδο και να παει ετσι εναλλαξ ! ευχαριστω πολυ αν μπορειτε βοηθειστε με!!
geo9429 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ας το μεταφερουν οι διαχειριστες στο αρμοδιο μερος..
Lshow Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα. Πιθανον θα μπορεις να το κανεις αυτο με ενα ρελε που θα κραταει αυτοσυγκρατηση. Το ρελε θα εχει δυο ανοικτες επαφες.το πηνιο του θα ειναι στα 220v. Γραψε σε παρακαλω τι ακριβως θελεις να κανεις και θα βρουμε λυση.
DIGITHEOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 http://greekelectrician.blogspot.gr/2012/03/relay.kastanias.html Μαλλον αυτο χρειαζεσαι......(το site ειναι εντελως τυχαιο το βρηκα στον γουγλη...)
geo9429 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 μπορει να μη το ειπα καλα ! λοιπον εχω εναν θερμσοστατη ο οποιος στους 75 δινει ρευμα και στους 73 σταματαει μολις ξαναπαει 75 ξαναδινει ! αυτη τη στιγμη τα εχω για μια ηλεκτροβανα του πανω σπιτιου (μισο σπιτι ) . θελω να το συνδεσω και με την αλλη ηλεκτροβανα ετσι ωστε οταν φτανει 75 να μην ανοιγει μονο η μια παντα ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΙΑ Η ΜΙΑ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ ! καταλαβατε περιπου ;;; το καστανιας μου κανει ;;
Lshow Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα. Σε ενα σπιτι,προσωπικα δεν βλεπω λογο να μοιραζεις την θερμανση,ιδια καταναλωση θα εχεις, Την καλυτερη δουλεια θα την κανεις με εναν πινακα αυτονομιας 2διαμερισματων,Θα τα ενεργοποιεις σαν να ειναι ανεξαρτητα,ετσι κ αλλιως υπαρχουν δυο ηλεκτροβανες.
geo9429 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Σε ενα σπιτι,προσωπικα δεν βλεπω λογο να μοιραζεις την θερμανση,ιδια καταναλωση θα εχεις, Την καλυτερη δουλεια θα την κανεις με εναν πινακα αυτονομιας 2διαμερισματων,Θα τα ενεργοποιεις σαν να ειναι ανεξαρτητα,ετσι κ αλλιως υπαρχουν δυο ηλεκτροβανες. εχω ξυλολεβητα και δεν θελω να ανεβαινει η θερμοκρασια ανω των 75 βαθμων και να κανει εκτονοσεις και χανεται ενεργεια !!! για αυτο το χρειαζομαι !eχω πθινακα αυτονομιας 2 διαμερισματων αφου εχω και 2 θερμοστατες επανω στο σπιτι !! ξερεις ποιο ρελε χρειαζομαι ;;; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2014 από geo9429
geo9429 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 μπορειτε να μου απαντησετε, παραθετω το προβλημα μου σε ενα πιο απλο , εχω 2 λαμπες και μια μπριζα χωρις διακοπτες χωρις τιποτα με ποιο αυτοματισμο καθε φορα που θα βαζω την πριζα θα αναβει διαφορετικη λαμπα
DIGITHEOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 αυτο χρειαζεσαι http://www.cronos-electronics.gr/enal_gr.htmαλλα και καμποσο αυτοματισμο γυρω του,μπακαλικα να σου πω οτι καθε φορα που γεφυρωνονται το 1 με το 4 στην βαση αυτουνου του ηλεκτρονικου κανει μεταγωγη την επαφη 8 μια στην επαφη 5, και μια στην επαφη 6, αν αποσυνδεθει και ξαναγεφυρωθει, χρειαζεσαι αυτο και σιγουρα τρια μικρορελε , ενα για το 1-4 και τα αλλα 2 που θα συνδεουν στο 5 και 6 για να οδηγησεις τις ηλεκτροβανες σου ειναι πολυπλοκο δεν ειναι τοσο ευκολο....δεν το εχω φτιαξει σε τετοια εφαρμογη και δεν ειμαι σιγουρος αν δουλεψει(σε κανονικες αντλιες το εχω δουλεψει) ,θεωρητικα παντως μπορει...
Lshow Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα. Αφου το εκανες απλο το προβλημα... Θα Χρειαστεις Ενα ρελε καστανιας με μια ανοικτη και μια κλειστη επαφη. Του δινεις εντολη,η μια κλεινη η αλλη ανοιγει,αφου του κοψεις την ταση θα κρατησει εφεδρεια(θα συνεχιζει να κραταει την εντολη)αφου του ξαναδωσεις, οι επαφες θα αλλαξουν κατασταση.Απο ανοικτη-κλειστη & το αντιστροφο. Επειδη θα ΄΄Παιξεις΄΄με καυστηρα ,μην το κανεις μονος,φωναξε καποιον μαστορα. Μην σκεφτεις τα χρηματα αλλα την ασφαλεια σας. Εγω πηρα σαν παραδειγμα τις λαμπες... 1
DIGITHEOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Αφου το εκανες απλο το προβλημα... Θα Χρειαστεις Ενα ρελε καστανιας με μια ανοικτη και μια κλειστη επαφη. Του δινεις εντολη,η μια κλεινη η αλλη ανοιγει,αφου του κοψεις την ταση θα κρατησει εφεδρεια(θα συνεχιζει να κραταει την εντολη)αφου του ξαναδωσεις, οι επαφες θα αλλαξουν κατασταση.Απο ανοικτη-κλειστη & το αντιστροφο. Επειδη θα ΄΄Παιξεις΄΄με καυστηρα ,μην το κανεις μονος,φωναξε καποιον μαστορα. Μην σκεφτεις τα χρηματα αλλα την ασφαλεια σας. Εγω πηρα σαν παραδειγμα τις λαμπες... Αυτο που εχω προτεινει εγω στο πεμπτο ποστ τι διαφορα εχει..... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2014 από DIGITHEOS
Lshow Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καμια Απολυτως,Ειναι το ιδιο πραγμα.Απλα επιλεγει με ποσες επαφες θα παιξει. Την απαντηση την εδωσα διαβαζοντας το προβλημα για τις δυο λαμπες. Στον Λεβητα δεν ξερω τι συμπεριφορα θα εχει.Μην τον παρω στο λαιμο μου... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2014 από Lshow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα