xristakis1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αγόρασα από το phonegallery.gr. το LG G2 mini D620r, το παράγγειλα την Τετάρτη 12-11-2014. Το κινητό το πήρα την Παρασκευή (σε 2 μέρες). Μπράβο τους γιατί μένω σε παραμεθόριο περιοχή. Συνολικά μου κόστισε 161 Ευρώ (μέσα δεν είχε προστατευτική ζελατίνα οθόνης). Σήμερα (3 μέρες μετά) ψάχνοντας ανακάλυψα ότι έχει εσωτερική μνήμη 4GB και όχι 8GB όπως ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ. Όπως και αυτή την ώρα που γράφω το κείμενο (λίγο πριν τους το έστειλα σε μήνυμα). Αυτό θεωτείτε εξαπάτηση των καταναλωτών. Δεν ξέρω αν μόνο στο δικό μου τηλέφωνο ισχύει αυτό (έπρεπε να το είχαν ελέγξει οι... του καταστήματος, αν και πιστεύω ότι το γνωρίζουν). Εγώ μετά από 2 μέρες προσπάθειας και εξάσκησης στο νέο κινητο (είναι το πρώτο smartphone μου), δυστυχώς σήμερα (ΔΕΥΤΕΡΑ 19:30) το κατάλαβα - το βρήκα. Το κινητό είναι από Πολωνία και βλέποντας στο πολωνικό site της lg βρήκα τα εξείς για την μνήμη: Aparat 8MP BSI, Wielopunktowy Autofocus + wewn. HD 1.3MP Bluetooth Tak, 4.0 BLE Pamięć 1GB RAM, wewn. ok.4,0GB (8GB eMMC), slot Micro SD (do 32GB) Połączenie USB microUSB 2.0 Το πρόβλημα το κοινοποιώ για να έχουν γνώση οι ανυποψίαστοι καταναλωτές και να μην την πατήσουν όπως εγώ (παντού, σε όλες τις ιστοσελίδες αναγράφεται ως μνήμη 8GB, αλλά οι πωλητές ψάχνουν και βρίσκουν ... τρύπες). Αν κάποιος έχει ... πολωνικό LG G2 mini D620r ή κάνω κάποιο λάθος εγώ ας ενημερώσει.
Unabomber Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Κανενα κινητο δεν εχει τον αναγραφομενο χωρο….. 8gb λεει αλλα ενα μεγαλο μερος το καταλαμβανει το λειτουργικο….. Οποτε για αποθηκευση αρχειων κλπ, στο G2 mini μενει καπου στα 4gb….. Λογικο ειναι.
xristakis1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εχει και συνέχεια η ιστορία. Αφού δεν είχε προστατευτική ζελατίνα οθόνης, πήγα και αγόρασα από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, προστατευτική ζελατίνα οθόνης για LG G2 mini. Την πλήρωσα 4 Ευρώ, πήγα να την τοποθετήσω και είναι 3 χιλιοστά πιο στενή και διαφορετικές τρύπες και θέσεις στο άνω και κάτω μέρος της οθόνης. Τι γίνετε; Άλλο το LG G2 mini της Ελλάδος και άλλο αυτό από την Πολωνία; Κάθε χώρα έχει δικό της LG G2 mini; Εκτός κι αν μου δώσανε άλλη προστατευτική ζελατίνα οθόνης (γράφει πάνω στη συσκευασία ότι είναι για LG G2 mini).
Unabomber Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Eπισης καμια εταιρια δεν δινει spare screen protector…… Λογικο να αγορασεις. Ειναι σιγουρα το γνησιο G2 mini ή καμια κινεζια σου πασαραν ? Τα ιδια ειναι σε ολη την Ευρωπη….
maddoctor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Βάλε το cpu-z και δες τι σου λέει. Αν είναι αυθεντικό πρέπει να εχει τα σωστά χαρακτηριστικά 1
Grey Warden Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Να ξεκαθαρίσουε και να τονίσουμε οτι όλα τα κινητά δεν έχουν την αναγραφόμενη χωρητικότητα. Πχ το Note 3 γράφει 32gb και έχει ελεύθερα 26,5 με 27gb. Οπότε δεν έχει να κάνει με το κατάστημα, σίγουρα υπάρχουν και όσοι είναι εντελώς ανυποψίαστοι και θα πρέπει να ενημερώνονται. Το θέμα με τις ζελατίνες είναι άλλο. Πάντως δεν είναι κανένα skroutzoμαγαζο της πλάκας για να του πούλησαν μαϊμού, δεν υπάρχει περίπτωση.
xristakis1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Να ξεκαθαρίσουε και να τονίσουμε οτι όλα τα κινητά δεν έχουν την αναγραφόμενη χωρητικότητα. Πχ το Note 3 γράφει 32gb και έχει ελεύθερα 26,5 με 27gb. Οπότε δεν έχει να κάνει με το κατάστημα, σίγουρα υπάρχουν και όσοι είναι εντελώς ανυποψίαστοι και θα πρέπει να ενημερώνονται. Το θέμα με τις ζελατίνες είναι άλλο. Πάντως δεν είναι κανένα skroutzoμαγαζο της πλάκας για να του πούλησαν μαϊμού, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν είπα-έγραψα ότι είναι skroutzoμαγαζο ούτε ότι μου πούλησαν μαϊμού. Το κινητό λειτουργεί, δεν έχω κάποιο παράπονο σαν κινητό, αυτά έβαλαν οι κατασκευαστές, αυτό είναι. Απλά ότι, όπως στο πολωνικό, θα έπρεπε να ενημερώνουν, ότι το κινητό θα έχει ελεύθερη-προς χρήση μνημη 3,5GB. Πιστεύω ότι είναι υποχρεωμένοι να αναγράφουν τα πλήρη στοιχεία. Βάλε το cpu-z και δες τι σου λέει. Αν είναι αυθεντικό πρέπει να εχει τα σωστά χαρακτηριστικά Στο System= Model LG-D620(g2m_global_com), Internal Storage 3,87GB, Anailable Storege 1,33GB(34%). Τι είναι;
maddoctor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Στο System= Model LG-D620(g2m_global_com), Internal Storage 3,87GB, Anailable Storege 1,33GB(34%). Τι είναι; http://specdevice.com/showspec.php?id=45e6-07ba-ffff-ffffe3402dbe RAM 894 MB Flash 8 GB (7.281 GB actual); 8 GB (7.402 GB actual) (see memory map tab) Όφειλε να έχει 8. Τώρα γιατί έχει 4, δεν ξέρω. Και εδώ -> http://www.lg.com/uk/support-mobile/lg-D620
xristakis1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 http://specdevice.com/showspec.php?id=45e6-07ba-ffff-ffffe3402dbe RAM 894 MB Flash 8 GB (7.281 GB actual); 8 GB (7.402 GB actual) (see memory map tab) Όφειλε να έχει 8. Τώρα γιατί έχει 4, δεν ξέρω. Και εδώ -> http://www.lg.com/uk/support-mobile/lg-D620 Επικοινώνησα τηλεφωνηκά με το phonegallery.gr., αφού δεν απάντησαν στο μήνυμά μου μετά από 2 μέρες και μου είπαν ότι μου σύστησε και ο Unabomber. Μάλιστα μου είπαν ότι μόνο εγώ τους έχω κοινωποιήσει αυτό το πρόβλημα κι ότι θα επικοινωνήσει με τον προμηθευτή, και θα με ειδοποιήσουν. Του είπα για το πρόγραμμα που μου σύστήσατε για να δω την μνήμη και μου απάντησε ότι δεν ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό. Eπισης καμια εταιρια δεν δινει spare screen protector…… Λογικο να αγορασεις. Ειναι σιγουρα το γνησιο G2 mini ή καμια κινεζια σου πασαραν ? Τα ιδια ειναι σε ολη την Ευρωπη…. Σας απαντώ στο θέμα "ή καμια κινεζιά σου πλάσαραν" : Πιστεύω να αναφέρεστε στην ζελατίνα κι όχι στο κινητό. Για την ζελατίνα που έγραψα, ναι άλλη μου πούλησαν, αφου δεν εφάπτεται-ταιριάζει με το κινητό που έχω. Αυτό το κατάλαβα λόγω του ότι πήγα σε άλλο κατάστημα, της ίδιας κινητής τηλεφωνίας όπου έχω το τηλέφωνο, και μου είπαν ότι η ζελατίνα που τους έδειξα, δεν είναι από το κινητό μου, το LG G2 mini, και ότι μου έδωσαν λάθος προϊόν. Όταν τους είπα ότι είναι από την ίδια εταιρεία τους, αλλά από άλλο υποκατάστημα, ΠΑΓΩΣΑΝ, ΚΟΚΚΙΝιΣΑΝ. Είναι αυτό που έλεγαν καποτε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Δεν ήξεραν πως να τα μπαλώσουν. Η συνέχεια αύριο όταν θα πάω να αλλάξω τη ζελατίνα από το κατάστημα όπου την πήρα, μιά και δεν είχαν άλλη διαθέσιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα