NotebookFreak Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 εγω παλιοτερα...δεν ειναι της οθονης σιγουρα
SPANK Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Έ τοτε κατι ειπε πέσει μέσα ή απο καπου σου είχε φύγει τοτε και σκέφτομαι μηπως αυτα που οπως λες ηταν χύμα μεσα ακουμπούσαν πουθενά και σου δημιουργούσαν τα προβλήματα ή ακομα χειρότερα έκαναν ζημιά
NotebookFreak Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 πωω εχω μπλεξει με λιγα λογια...κανενασ τροποσ να ωγαλω την φαγομενη βιδα?
soteras Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Φαγομενη βιδα λαστιχακι πλατι χοντρο και με κατσαβιδι λιγο μεγαλυερο απο τη βιδα με λιγακι πιεση βγαινει με προσοχη η πιεση μην τα σπασης ολα εκει περα
NotebookFreak Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ευχαριστω !!θα το δοκιμασω αυριο γιατι θελω να το χαρω σημερα μεχρι την ανασταση!!!παντως για την photo οποιος ξερει ασ μου πει απο που βγηκαν.... ΤΟ λοιπον...... το βρηκα στο ιμπει ..μαλλον δεν επηρεαζει καμια λειτουργια καθως ειναι στο μπακπλειτ του λαπτοπ
NotebookFreak Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 τελευταια προσπαθεια .....μπορω να τρεξω απο εξωτερικο δισκο τα windows? και ναι πως?εγκαθιστω windows στον εξωτερικο δισκο?και να ειναι bootable....
nikοs Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Η φαγομένη βίδα βγαίνει πανεύκολα. Άκου τι θα κάνεις... Θα πάρεις έναν βιδολόγο ή δράπανο και θα βάλεις πάνω ένα τρυπανάκι περίπου ίσο με την βίδα σου,ουσιαστικά θέλουμε το τρυπανάκι να χωράει ακριβώς μέσα στην βίδα.Αφού το κάνεις αυτό θα φας με τον τρυπάνι την βίδα στο έως ότου φύγει το κεφάλι της.Απλά και εύκολα. Μετά βέβαια θα καθαρίσεις πολύ καλά την μητρική και το υπόλοιπο σασί με καλό φύσημα ή και με ένα πιστολάκι στο κρύο αέρα...να μην μείνουν ρινίσματα μέσα...
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 λοιπον το λαπτοπ το ανοιξα αλλα επειδη ειχε φαγωμενη μια βιδα δεν καταφερα να φτασω στην καρτα γραφικων-ανεμιστιρακι για να βαλω καινουρια παστα..το θεμα μου τωρα( περαν του οτι συνεχιζει να κολαει) βρηκα 3 πραγματακια χυμα μεσα στο λαπτοπ....δεν καταλαβα απο που ειναι...ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ας με βοηθησει.... Από τα καπάκια είναι, δεν είναι τίποτα άστα εκτός
NotebookFreak Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 2η φορα που το ανοιγω και δεν καταφερνς τιποτα.......η αληθεια ειναι οτι με το τρυπανι το φοβηθηκα...ωστοσο τωρα δεν δουλευει το keyboard!!
nikοs Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Αν κάνεις προσεκτικά ότι σου έγραψα παραπάνω δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι το τρυπάνι... Το keyboard δεν δουλεύει ή γιατί δεν έβαλες σωστά την καλωδιοταινία ή γιατί κάπου χάλασες την καλωδιοταινία.Αν είσαι από Θεσσαλονίκη επικοινώνησε μαζί μου αν θες βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα