Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω το g2 mini και εχθές το rootαρα για πρώτη φορά! Μετά από αυτό κατέβασα το πρόγραμμα boot animation για να αλλάξω το λογότυπο εκκίνησης αλλά αντικατέστησε το αρχικό λογότυπο της LG και έτσι άρχισα να το ψάχνω στο ίντερνετ! Βρήκα ένα (όχι ίδιο με το αρχικό αλλά ήταν της LG) και το έβαλα. Μετά την επανεκκίνηση έχει κολλήσει εκεί και δεν μπορώ να κάμω τπτ! Αν κάποιος μπορεί και γνωρίζει ας με βοηθήσει  παρακαλώ! Ευχαριστω πολύ! 

Δημοσ.

Εάν δεν ήταν zip αρχείο για να το flashareis θα πρέπει να βάλεις το ίδιο όνομα στο αρχείο το νέο, και να του δώσεις τα permissions,πχ θα το βάλεις όνομα bootanimation.zip

Δημοσ.

Ηταν zip αρχείο και ονομαζοταν bootanimation.zip
Οταν ανοιγω το κινητο το λογοτυπο παιζει 2 φορες και κολλαει εκει! 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω το g2 mini και εχθές το rootαρα για πρώτη φορά! Μετά από αυτό κατέβασα το πρόγραμμα boot animation για να αλλάξω το λογότυπο εκκίνησης αλλά αντικατέστησε το αρχικό λογότυπο της LG και έτσι άρχισα να το ψάχνω στο ίντερνετ! Βρήκα ένα (όχι ίδιο με το αρχικό αλλά ήταν της LG) και το έβαλα. Μετά την επανεκκίνηση έχει κολλήσει εκεί και δεν μπορώ να κάμω τπτ! Αν κάποιος μπορεί και γνωρίζει ας με βοηθήσει  παρακαλώ! Ευχαριστω πολύ! 

εδώ είσαι φίλε μου

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2800115

• Like 1
Δημοσ.

Το έψαξα αρκετά και τελικά τα κατάφερα! Με αυτον τον τροπο που εστειλες και συ! Έχασα φυσικά τα δεδομενα μου αλλα οκ! Οποιος αλλος εχει παρόμοιο θεμα μπορω να βοηθησω :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...