toketog Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μετά απο πολλές αλλαγές στην καλωδίωση τα σταστιστικά μου ειναι αυτα και βρίσκομαι σε ακτίνα 1χλμ απο το αστικό κέντρο. Να δοκιμάσω VDSL?
Luciddream Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 τα στατιστικά της ADSL δεν δίνουν πολλές πληροφορίες για να μπορεί κάποιος να σου πει τι θα γίνει αν βάλεις VDSL. Άλλες συχνότητες, άλλα προβλήματα. Γενικά θα δεις πολύ κόσμο να σου λέει την άποψη του για το τι θα πιάσεις, αλλά ξέρεις τι λένε για τις απόψεις...
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Σου δινει διαθεσιμότητα το σιτε του οτε?
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Λογικα προσφερει ο παροχος vdsl απο AK ομως για να ρωταει ο συμφορουμιτης αυτο που ρωταει. Απαντηση: Αν φτιαξεις λιγο και την εσωτερικη καλωδιωση σου θα πας για 30αρι το οποιο θα το πλησιασεις πολυ ακομα και να το πιασεις μπορεις, οχι ομως 50αρι. Εκτος βεβαια αν εχουν νεα καμπινα (vdsl) στην περιοχη σου, οποτε δεν παιζουν ρολο τα στατιστικα σου, πιανεις ο,τι πληρωσεις/βαλεις, επομενως ηταν λαθος η ερωτηση και το τοπικ ολοκληρο.
toketog Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Στο site του οτε ακομα και διευθυνση ακριβως διπλα στον οτε να βαλω μου λεει να καλεσω την εξυπηρετηση πελατων τους γιατι θελει πειρσσοτερο διερευνηση. Οχι, δεν υπαρχουν νεες καμπινες, απο α/κ θελω να παρω....γι'αυτο ρωταω. Αλλα γενικα ναι υπαρχει VDSL στην πολη μου
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Στο site του οτε ακομα και διευθυνση ακριβως διπλα στον οτε να βαλω μου λεει να καλεσω την εξυπηρετηση πελατων τους γιατι θελει πειρσσοτερο διερευνηση. Οχι, δεν υπαρχουν νεες καμπινες, απο α/κ θελω να παρω....γι'αυτο ρωταω. Αλλα γενικα ναι υπαρχει VDSL στην πολη μου το τηλεφωνο σου βαλε
toketog Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 το τηλεφωνο σου βαλε δεν ειμαι συνδρομητης οτε
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Οκ παντως αν βαλεις vdsl πας μονο για 30αρα, αν νομιζεις οτι αξιζει προχώρα, και το λεω γιατι σε αυτην την απόσταση το adsl εχει πολυ καλη απόδοση και σταθερότητα
toketog Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 με την wind λεω να βαλω που δινει ετσι κι αλλιως 50αρι οποτε θα πιασει οσο πιασει. Αν τυχον δω πως δεν παει καλα δεν μπορω να το ξανααλαξω;
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 H wind kai 100χλμ μακριά απο το κεντρο να ήσουν 50αρα θα σου εδινε, πηγαινε σε καμια αλλη ποιο αξιόπιστη εταιρεία.
toketog Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 εχω απο τα 2006 wind και εχω πολυ καλες τιμες και ειδικες προσφορες οποτε λεω να δοκιμασω την τυχη μου και στο vdsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα