Moderators Δημοφιλής ανάρτηση stormrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ειναι μια πολυ καλη εφαρμογη επεξεργασιας φωτογραφιας με την υπογραφη της adobe. Βασικα ηταν καλη και πριν την παρει η adobe, απλως το αναφερω για εμφαση Η ουσια ειναι πως μεχρι τελος του μηνα μπορει κανεις να αποκτησει δωρεαν ολες τα feature που κανονικα θελουν αγορα (βλ. εφεδακια, πλαισια κλπ). Τα οποια μαλιστα κοστιζουν και αρκετα (περι τα 160 ευρω). Το καλο ειναι πως μπορειτε να τα κατεβασετε και να τα εχετε και για μελλοντικη χρηση, μενουν δηλαδη ως αγορασμενα στον λογαριασμο σας. Η διαδικασια ειναι απλη, φτιαχνετε εναν adobe account μεσα απο την εφαρμογη και presto, ξεκινατε το downloading. Link για την εφαρμογη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aviary.android.featherΠηγη: http://www.androidpolice.com/2014/11/13/aviary-now-updated-look-complete-set-photo-editing-add-ons-free-30th-can-keep-forever/ 41
Pa0ki Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ωραίος! Ανακάλυψα ότι έχω ήδη adobe account, ούτε θυμάμαι από που 1
ducatirulez Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Υπαρχει τροπος για μαζικη εγκατασταση των features?
JohnMik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 εγώ δεν μπορώ ν κάνω sign in απ το κινητό ενω απ το pc μπαίνω κανονικά στο adobe ID!
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Σε εμένα όλα τα features έχουν τιμές σε ευρώ, πως τα βρίσκετε εσείς δωρεάν;
arma1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Σε εμένα όλα τα features έχουν τιμές σε ευρώ, πως τα βρίσκετε εσείς δωρεάν; πρεπει να συνδεθεις πρωτα με ID 1
pedrojay Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Σε εμένα όλα τα features έχουν τιμές σε ευρώ, πως τα βρίσκετε εσείς δωρεάν; Φταίει οτι έκανες account με το ίδιο όνομα που έχεις κι εδώ.Γιατί αυτό σε χρεώνουν και καλά κάνουν, η προσφορά είναι για μας τα φτωχαδάκια. 1
powerthunder Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Σε εμένα όλα τα features έχουν τιμές σε ευρώ, πως τα βρίσκετε εσείς δωρεάν; Αν μπεις μέσα στην περιγραφή κάθε plugin μπορείς να το πάρεις μέσω του adobe account.
enterhere Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Έκανα λογαριασμό και κατέβασε αρκετά plug in. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
mikegad Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Thanks srormrain για την ενημερωση. Φαινεται πολυ ωραιο και χρησιμο app
newtech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Υπέροχα filters.. κατι ανάλογο για PC υπάρχει?
giorginho Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 To app το ειχα απο καποια παλιοτερη προσφορα (μαλλον κανα appoftheday) αλλά τα εξτρα φιλτρακια φυσικα καλοδεχουμενα και ευχαριστουμε πολυ 1
newtech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Παιδια για PC αυτο δεν υπαρχει ε? (Αν οχι επιδει πολλα απο τα features του ειναι απλα τελεια.. υπαρχει κατι αναλογο για pc?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα