Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,εχω ενα σκληρο δισκο 1tb, στο λαπτοπ που τον χρησιμοποιω τον διαβαζει κανονικα στον σταθερο που εχω ομως οχι,εμφανιζει αυτο το μυνημα που γραφω στον τιτλο,σε οποια θυρα usb και να τον βαλω. εχετε καμια ιδεα πως να τον κανω να τον "δει" ο σταθερος μου?

Δημοσ.

αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να τον αφαιρεσεις απο τη θηκη του και να τον κανεις εσωτερικο εκει θα δεις αν ειναι προβλημα του δισκου ή της θηκης, καταρχην που συμβαινει συχνα απο κει και περα υπαρχουν αλλες διαδικασιες ευκολες να ανακτησεις τα δεδομενα σου αν ο δισκος ειναι τουλαχιστο λειτουργικος....δοκιμασε και γραψε πισω  οταν μπορεις...

Δημοσ.

το hdd sentinel ποσο health βγαζει?

100% ειναι το health. και στο λαπτοπ τρεχει και μια χαρα ουτε ανασυγκροτηση θελει τπτ

o υπολογιστης μου εχει 6 θυρες usb(ο σταθερος) λειτουργησε τελικα σε μια απο αυτες που νομιζω ειναι 3.0 οπως και ο σκληρος ,ομως μονο σαυτην...

Δημοσ.

100% ειναι το health. και στο λαπτοπ τρεχει και μια χαρα ουτε ανασυγκροτηση θελει τπτ

o υπολογιστης μου εχει 6 θυρες usb(ο σταθερος) λειτουργησε τελικα σε μια απο αυτες που νομιζω ειναι 3.0 οπως και ο σκληρος ,ομως μονο σαυτην...

αρα εισαι ενταξει τοτες...man

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...