toshiba nb200 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους,εχω ενα σκληρο δισκο 1tb, στο λαπτοπ που τον χρησιμοποιω τον διαβαζει κανονικα στον σταθερο που εχω ομως οχι,εμφανιζει αυτο το μυνημα που γραφω στον τιτλο,σε οποια θυρα usb και να τον βαλω. εχετε καμια ιδεα πως να τον κανω να τον "δει" ο σταθερος μου?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αν τον συνδεσεις στον σταθερο ενω τρεχεις καποιο live dvd των Linux θα μπορεις να εχεις προσβαση στα αρχεια του δισκου. 1
toshiba nb200 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ειναι ο μονος τροπος να αποκτησω προσβαση στα αρχεια μου? Γιατι συμβενει αυτο?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να τον αφαιρεσεις απο τη θηκη του και να τον κανεις εσωτερικο εκει θα δεις αν ειναι προβλημα του δισκου ή της θηκης, καταρχην που συμβαινει συχνα απο κει και περα υπαρχουν αλλες διαδικασιες ευκολες να ανακτησεις τα δεδομενα σου αν ο δισκος ειναι τουλαχιστο λειτουργικος....δοκιμασε και γραψε πισω οταν μπορεις...
toshiba nb200 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 το hdd sentinel ποσο health βγαζει? 100% ειναι το health. και στο λαπτοπ τρεχει και μια χαρα ουτε ανασυγκροτηση θελει τπτ o υπολογιστης μου εχει 6 θυρες usb(ο σταθερος) λειτουργησε τελικα σε μια απο αυτες που νομιζω ειναι 3.0 οπως και ο σκληρος ,ομως μονο σαυτην...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 100% ειναι το health. και στο λαπτοπ τρεχει και μια χαρα ουτε ανασυγκροτηση θελει τπτ o υπολογιστης μου εχει 6 θυρες usb(ο σταθερος) λειτουργησε τελικα σε μια απο αυτες που νομιζω ειναι 3.0 οπως και ο σκληρος ,ομως μονο σαυτην... αρα εισαι ενταξει τοτες...man
toshiba nb200 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 υποθετω πως ναι... θα δουμε την τεταρτη εαν δουλευει σε mac.. ευχαριστω για το χρονο σας !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα