asdlolxd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα θα ήθελα να αγοράσω το αυθεντικό One plus one αλλα δεν ξέρω που , έχω δει στο vickmall , minideal αλλα έχουν το κινεζικο oneplus , έχω θέλω το αυθεντικό τις cyaongen , έχετε κάτι να μου προτείνετε ?? ευχαριστώ πολύ!
hayas88 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αυθεντικό είναι και το κινέζικο η αν θέλεις και το cyanongen είναι κινέζικο... Μπορείς να κοιτάξεις για προπαραγγελεια στο site το επίσημο η να βρεις πρόσκληση για ποιο άμεσα
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Και κινεζικο να παρεις μπορεις να εχεις cyanongen.Ολα αυθεντικα ειναι κινεζικα η ευρωπαικα.
asdlolxd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 δλδ αμα αγορασω απο vickmall δεν θα εχω κανενα προβλημα , γιατι μου ειπαν οτι μπορουν να μου εγκατασησουν cyanongen λειτουργικο αντι για το κινεζικο ColorOs ετσι ? δεν θα εχει καμια διαφορα με το ευρωπαικο , δλδ δεν θα χανω ενημερωσεις και απαρετητα updates τα οποια δινονται με την αγορα απο το κανονικο σιτε? ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση. hayas88 θα το ειχα αγορασει απο το πρωτο pre order αλλα δεν κανουν shipping εδω...
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 δλδ αμα αγορασω απο vickmall δεν θα εχω κανενα προβλημα , γιατι μου ειπαν οτι μπορουν να μου εγκατασησουν cyanongen λειτουργικο αντι για το κινεζικο ColorOs ετσι ? δεν θα εχει καμια διαφορα με το ευρωπαικο , δλδ δεν θα χανω ενημερωσεις και απαρετητα updates τα οποια δινονται με την αγορα απο το κανονικο σιτε? ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση. hayas88 θα το ειχα αγορασει απο το πρωτο pre order αλλα δεν κανουν shipping εδω... Ποιο ειναι το "κανονικό σιτε" ?
Sansarion Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ποιο ειναι το "κανονικό σιτε" ? Το oneplus.net λογικά εννοεί. Υπάρχει οδηγός μέσα στο φόρουμ που σου λέει πως μπορείς να το πάρεις και από το site τους μέσω Γερμανίας .Βγαίνει κοντά στα 330 άμα θυμάμαι καλά όλα μαζί.
asdlolxd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ευρωπαικο σιτε τι κανονικο λεω, τελος παντον θα παρω το κινεζικο απο vickmall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα