sndev Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα και συγνώμη αν ο τιτλος δεν είναι διευκρινιστικος αλλά δεν ήξερα πως να το γράψω ... έχω το εξης "προβλημα" εάν γνωρίζει κάποιος έχω εγκατεστημενα τα ubuntu σαν βασικο λειτουργικό Και σε ένα άλλο partition τα windows πρέπει να κάνω τώρα format στα windows και να τα ξαναπεράσω ,αλλά γνωρίζω γιατί πιο παλιά την είχα πάθει οτι ο grub Θα χαθεί και στην εκκίνηση θα ξεκινάνε τα windows πως μπορει να γινει ωστε μετα την εγκατασταση των windows να μπορώ να bootaro στο ubuntu και να μη χρειαστεί να ξαναπερναω το ubuntu μονο και μονο για να ξαναμπει ο grub .. συγνώμη αν σας μπέρδεψα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Κάνε εγκατάσταση τα windows και μετά google "restore grub". Θα χρειαστείς ένα live cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Πρόσεξε κατά την επανεγκατάσταση των windows ποιο partition θα διαλέξεις για να μην σβήσεις εντελώς το Linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ειμαι και εγω στην κατασταση που εισαι τωρα. δηλαδη εχω linux και θελω σε ενα αλλο partition να εγκαταστησω windows. και μου βγαζει σφαλμα κατι για gpt και χαζαμαρες. απο'τι μου ηπανε εδω στο φορουμ πρεπει πρωτα να περασω τα windows και μετα τα linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το gpt δεν εχει να κανει με windows και λινουξ, και τα 2 μπορεις να τα βαλεις πανω του. Gpt μπορει να εγινε για 2 λογους - Αν ειναι μεγαλυτερος απο 2ΤΒ, τοτε οτι του εκανε φορματ, τον εκανε αυτοματα και gpt αντι mbr, επειδη ο mbr βλεπει partitions μεχρι 2TB. - Aν ειναι βαλμενος σε μητρικη με uefi bios, ο installer που του εβαλε windows, τον φορμαρισε αυτοματα σε gpt. Δεν υπαρχει τροπος για να γυρισει σε mbr που τον θελει ο installer των windows χωρις να σβηστει οτι partition εχει πανω του, οποτε ναι, η μονη λυση που εχεις ειναι να τα ξαναεγκαταστησεις ολα απο την αρχη. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2014 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 για να μην το κανουμε offtopic. δινω το λινκ με το θεμα που ειχα ανοιξει παλιοτερα. Site: Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Τα ιδια που λεω εκει λεω και εδω, δεν αλλαζει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα