Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Παιδιά θα ήθελα γνώμες για αυτό εδώ http://www.dx.com/p/doogee-voyager2-dg310-quad-core-android-4-4-bar-phone-w-5-0-ips-8gb-rom-otg-gps-ota-330613#.VGoK7_msV0w

Το κινητό το θέλω με μεγάλη οθόνη 2 sim και τετραπύρηνο λόγο δουλειάς χρειάζετε συνέχεια να είμαι online και να τραβάω φωτό και να τις στέλνω.

Δημοσ.

Η κάμερα του δεν είναι ιδιαίτερα καλή..

Επειδή είναι 5mp;

Πάντος σαν μη επώνυμο κινητό νομίζω από αυτά που είδα ότι είναι πολύ καλό και έχει και προεγκατεστημένα τα ελληνικά και το playstore. Και η τιμή πολύ καλή αλλά το θέμα μου είναι θα κολάει; Σαν κινητό είναι καλό όπως τα πιο επώνυμα κινέζικα ή θα κλαίω τα λεφτά μου;;;; οεο

Δημοσ.

Καλησπέρα

Παιδιά θα ήθελα γνώμες για αυτό εδώ http://www.dx.com/p/doogee-voyager2-dg310-quad-core-android-4-4-bar-phone-w-5-0-ips-8gb-rom-otg-gps-ota-330613#.VGoK7_msV0w

Το κινητό το θέλω με μεγάλη οθόνη 2 sim και τετραπύρηνο λόγο δουλειάς χρειάζετε συνέχεια να είμαι online και να τραβάω φωτό και να τις στέλνω.

Θες κινητο για τη δουλεια και δινεις μονο 70€ και ποσο μαλλον για μια τετοια συσκευη...

Δημοσ.

Δες βίντεο για την κάμερα του και θα καταλάβεις τι εννοώ. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ποιότητα της εικόνας.

Δημοσ.

Θες κινητο για τη δουλεια και δινεις μονο 70€ και ποσο μαλλον για μια τετοια συσκευη...

Φίλε μου όταν χρειάζεσαι κάτι τώρα και δεν μπορείς να πληρώσεις 190-200€ για ένα samsung galaxy grand γιατί αυτό το μήνα έχεις να πληρώσεις 2000€ εφορία, 950€ ΟΑΕΕ συν λοιπά έξοδα επιχείρησης, συν για να ζήσεις τότε δυστηχώς ή κάνεις υπομονή μέχρι Γενάρη ή παίρνεις κάτι πιο οικονομικό!!!! :cry:

Βέβαια αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο καλύτερο κινητό οκ :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...