Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια υδροψυξη corsair H100 και την βαζω πανω στον fx μου ομως εχασα το ενα που ρεγουλαρει την υδροψυξη στον επεξεργαστη. που μπορω να βρω αυτο το πραγμα?η τι πατεντα μπορς να κανω εχω παθει φρικη γιατι δεν μπορω να το βρω. αν υπαρχει στο eshop ακομα καλυτερα. αυτο που μου λειπει ειναι αυτη η εικονα που εβαλα. οποιδηποτε βοηθεια δεκτη!

post-204529-0-48503200-1416234274.jpg

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω πολλά πάντως αν επικοινωνήσεις με την Corsair μπορούν να σου στείλουν ένα ανταλλακτικό, ακόμη και δωρεάν!

Δημοσ.

το θεμα ειναι να το παρω συντομα γιατι κανω δουλεια πανω στο pc. αν υπηρχε σε κανα eshop να πηγαινα να το παρω. δεν υπαρχει ονομασια γι αυτο το πραγμα?

Δημοσ.

Ζήτα απο την Corsair απ`ευθείας.Είναι απίστευτη εtαιρία και θα εξηγήσω γιατί.Εχω το 900D και τα μικρά μου έσπασαν το plexi από το πλαινό απευθύνθηκα σε αυτούς και μου έστειλαν δωρεάν ολόκληρο το πλαινό!!!!!!!!!ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!Σε 3 μέρες το είχα!!!!!!

Δημοσ.

Πατεντα.

Πας σε ενα μαγαζι με σιδερα βιδες κτλ και ζητας να σου κανουν ενα η

Παιρνεις το ποιαστρακι απο την μαμα ψυχτρα της amd και το κολλας πανω σε μια βιδα ιδιων διαστασεων η

Δεν μου ερχεται τριτη πατεντα :D

Δημοσ.

εφόσον το cooler φοριέται πάνω στην εργοστασιακή βάση της AMD προσωρινά θα δοκίμαζα ψιλό tairap και στη θέση του παξιμαδιού μια ψιλή βίδα για να κρατήσει το tairap σταθερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...