john-anto Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους προσφατα αγορασα το Asus zenfone 5 T00j μου ηρθε με cn kk Rom η οποια δεν δεχεται Google play store και γενικα ολα της google μετα απο ωρες ξαψιματος δεν μπορεσα να γυρισω σε ww εχει κανεις καμμια ιδεα?
chios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 www.asuszenfoneblog.com/2014/08/asus-zenfone-install-ww-rom-from-cucc.html?m=1 Κοίτα και εδώ
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα, έχω φέρει το zenfone 5 της ASUS από το εξωτερικό και παρόλο που είναι πολλή καλό κινητό για τα λεφτά του, έχω ένα πρόβλημα ότι και να θέλω να κάνω μου βγάζει ειδοποίηση ότι, " οι ρυθμίσεις triew to connect WLAN" και μου δίνει δυο επιλογές να αρνηθώ ή να δεκτό. Ότι και να κάνω μου το βγάζει πάντα, ακόμα σε μερικές εφαρμογές όπως skype και viber δεν με αφήνει να του βάλω επιλογή και μου την ξανά εμφανίζει πολλή γρήγορα και πρέπει να προλάβω να βγω στο αρχικό μενού για να σωθώ. Ξέχασα να σας πω ότι όταν πάω να ανοίξω ας πούμε το yahoo μου βγάζει την ειδοποίηση ότι το ταχυδρομείο yahoo tries to read contacts και μου δίνει πάλι τις δυο επιλογές άμα του πατήσω την επιλογή της άρνησης δεν με αφήνει να μπω στο yahoo. Παρακαλώ οποίος γνωρίζει καμιά λύση ας την βοηθήσει! Ευχαριστώ!
chios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 καταρχήν πιο ακριβός μοντέλο έχεις ;; ελληνικά έχει ;; το έχεις αναβαθμήσει καθόλου;;
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 καταρχήν πιο ακριβός μοντέλο έχεις ;; ελληνικά έχει ;; το έχεις αναβαθμήσει καθόλου;; Καλημέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρων, Ελληνικά έχει, έχω το μοντέλο με τα 2gb μνήμη και 16gb αποθηκευτικό χώρο εάν θέλεις να πεις αυτό, αναβάθμιση τη θέλεις να πεις, φοράει την ενημέρωση:ASUS_T00F_WW_user_1.98.40.9_20190827_0215 release-keys 010175_201401130121 Έκανα και σήμερα αναζήτηση για καινούργια ενημέρωση αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο.
chios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392023 δες εδώ πως να αναβαθμίσεις το τηλέφωνο στην τελευταία κιτκατ ρομ .
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392023 δες εδώ πως να αναβαθμίσεις το τηλέφωνο στην τελευταία κιτκατ ρομ . Σε ευχαριστω αλλα δεν ξερω απο αυτα και δεν μπορω να τα κανω.
chios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ρώτα τα παιδιά στο myphone.gr που έχουν το τηλέφωνο να σου πουν αναλυτικά τι να κάνεις, δεν είναι δύσκολο.
stepal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το "Read contacts" popup icon. Απευθύνθηκα κι εγώ στα παιδιά στο myphone.gr αλλά με γράψανε κανονικά. Προσπάθησα μόνος μου να κάνω κάτι διαβάζοντας περίπου ... 100 σελίδες στο "εύχρηστο" φόρουμ τους αλλά δεν κατάφερα κάτι. Αν κάποιος έλυσε το πρόβλημα, ας βοηθήσει κι εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα