Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μας γραφεις ποια μητρικη εχεις και αν στο bios βλεπεις κανονικα τα 4GB αν οχι ισως να εχει στις ρυθμισεις του bios το memory remaping και να θελει να κανεις enable memory remaping

Δημοσ.

Δεν μας γραφεις ποια μητρικη εχεις και αν στο bios βλεπεις κανονικα τα 4GB αν οχι ισως να εχει στις ρυθμισεις του bios το memory remaping και να θελει να κανεις enable memory remaping

Τα windows φταίνε σε αυτό φίλε LLLEFTERIS. Δεν μπορούν να κάνουν mapping πάνω από 3,2gb, έχουν περιορισμό.

Δημοσ.

Τα windows φταίνε σε αυτό φίλε LLLEFTERIS. Δεν μπορούν να κάνουν mapping πάνω από 3,2gb, έχουν περιορισμό.

Το ξερω αλλα καλο ειναι να δει και το bios μην βαλει 64αρια και παλι δεν την βλεπει ολοκληρη την μνημη.

Για μενα δεν υπαρχει ποιο μεγαλη χαζομαρα σε X64 συστημα να βαζουν X86 λειτουργικο.

@xatzisjim αν το λειτουργικο σου ειναι γνησιο το κλειδι που εχεις για τα Windows κανει και για Χ64 και για Χ86 (32bit)

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω εχω και εγω ενα θεμα με τι ραμ. Λεει στο πινακα ελεγχου.  Εγκατεστημενη ραμ 4 gb (1.99 gb ειναι δυνατη η χρηση) γιατι το λεει αυτο? εχω windows 32

Δημοσ.

έβαλα 64άρια αλλά ακόμα μου αναγνωρίζει 3,2 !

Μηπως έχεις Onboard κάρτα γραφικών;

θα ηθελα να ρωτησω εχω και εγω ενα θεμα με τι ραμ. Λεει στο πινακα ελεγχου.  Εγκατεστημενη ραμ 4 gb (1.99 gb ειναι δυνατη η χρηση) γιατι το λεει αυτο? εχω windows 32

Μηπως και εσυ;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...