Passworld Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 o ote sto oteshop mou protine to siemens xpresslink (kapos etsi) piga kai to pira apo katastima ote kai ekana kai tin aitisi, (egkatestisa to modem+spliter) apo tin koleti tha gini energopiisi? exo siemens dslam epidi mou protine to oteshop siemens modem? ti skata exo mperdeuti, apo pou na perimeno tin energopiisi? (apo tin koleti h oxi ?) (na gini prasino to kokkino lampaki) kathe apantisi kai voithia politimi, euxaristo 8) p.s to til mou ksekinaei apo 2105721xxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passworld Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 kanenas den kserei re pedia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Η ενεργοποίηση δεν ξέρω από που γίνεται (μάλλον από εκεί που βρίσκεται το DSLAM, αλλά δεν είμαι σίγουρος). Είσαι σε Siemens DSLAM αν τα modems που σου πρότεινε ο ΟΤΕ είναι Siemens Από τη στιγμή που δε θα σου κάνουν εγκατάσταση, απλά συνδέεις το modem στη γραμμή και περιμένεις να σου δώσει σήμα ότι συνδέθηκε στο DSLAM (σ'εμένα έκαναν 10 μέρες). Γιά ISP τι έχεις αποφασίσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passworld Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 malon Tellas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Όταν ενεργοποιηθεί η γραμμή, παίρνεις τηλέφωνο στο 13800, κάνεις την αίτηση και την επόμενη μέρα έχεις DSL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.