manko5 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλο το forum Παιδιά το iphone της κοπέλας μου της έπεσε στο νερό και τώρα μετά απο καιρό το πήρα στα χέρια μου και θέλω να πειραματιστώ λίγο να προσπαθήσω να το φτιάξω μόνος μου.. Στο iphone όταν το ανοίγω ακούγονται ήχοι απο skype αλλα δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη δεν λειτουργεί. υπάρχει περίπτωση να έχει χαλασμένη οθόνη η να έχει θέμα μόνο η μητρική..? Γενικά ψήνομαι να δώσω μέχρι και 50 ευρώ για την επισκευή του αλλα θέλω να το παλέψω μόνος μου και ας το διαλύσω τελείως..
Gas74 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το πιο πιθανο ειναι να μην επιδιορθωθει. ..πειραματισου ομως..υπαρχουν εμφανεις διαβρωσεις απο νερο δηλαδη ασπροι λεκεδες στην πλακετα και τα περιφερειακα του τηλεφωνου?καντο ενα γερο καθαρισμα με οινοπνευμα και δοκιμασε....το πιο πιθανο ειναι να εχει αρπαξει η μπαταρια αλλα να εχει παθει ζημια και η οθονη.δοκμασε και καλη τυχη
Kostasspil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καταρχήν πες μας τι iPhone είναι γτ 50 ευρώ τα βλέπω λίγα για οθόνη. Πάντως αν δεν έχει πάρει υγρασία (το βάλατε σε ρύζι?), λογικά φτιάχνεται
manko5 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ειναι το 3gs παιδιά το κινητό είναι παρατημένο.. οθόνη πιστέυω ,μπορώ να βρω μια οικονομικη μεταχειρισμένη απο ebay το ίδιο και πλακέτα.. ο τεχνικός τότε που το είχαν πάει πριν κανα χρόνο είχε πει οτι είναι διαβρωμένη η πλακέτα και επισκευάζεται.. αλλα δεν συμφέρει γιατι είναι παλιο για την οθόνη δεν ξέρω αν είχε αναφέρει κατι γιατι δεν το είχα παει εγώ..και ο μόνος τρόπος να μάθω ειναι να το ξαναπάω που δεν παίζει.. Λέτε να ψάξω να παραγγείλω μια οθόνη?? Εγώ σκεφτόμουνα να παραγγείλω μια μητρική και να την βάλω
diofter Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Πολύ παλιό για να το φτιάξεις εκτός και αν βρεις πολύ φτηνά ανταλλακτικά. Σκέψου ότι ebay πάνε 30-50ευρώ το πολύ και δες αν αξίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα