nefelodamon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Στο site του virtual dub βρηκα μια συμπληρωματικη εκδοση του VD optimized για Pentium 4. To εχει δοκιμασει κανεις? Οφελει σε κατι? Το εχω δοκιμασει αλλα δεν εχω προσεξει καμια διαφορα. Επισης αρκετα συχνα λαμβανω το εξης μυνημα λαθους απο το Virtual Dub (παντα κατα το 2nd pass):Dub: Video codec produced delay frame while trying to flush codec B-frame delay! Ignoring to avert possible infinite loop. Στο DivX forum ο συγγραφεας ανεφερε πως τα παραγομενα avi του κολλουσαν μετα απο 8 δευτερολεπτα ενω εγω δεν εχω αντιμετοπισει κατι τετοιο. :?:
Dark_son20 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 sorry alla gia amd den iparxei? ti ratsismos einai afto?
PeLLaRaS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Otan vgei athlon C++ mporei... To compilation gia ton P4 ginete me ton Intel C++ pou anepti3e i intel! Pernei tous kodikes tou "kanonikou" dub kai ta kanei build me afto tis intel.
Dark_son20 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 doulevei se amd omws? kai as einai optimized gia P4?
nefelodamon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Δηλαδή ειναι προτιμοτερο απο το ''απλο'' Virtual Dub? Και το error δεν γνωριζει κανεις τι ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.