Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,έχω την μητρική του τίτλου αλλά δεν δουλεύουν τα 2 slots της RAM και επίσης το πρώτο PCI-E slot (x16).Έχω κουτιά κτλ αλλά δεν έχω απόδειξη αγοράς.Αν την στείλω στο κατάστημα,μπορούν να μου την αλλάξουν με μία άλλη;;

EDIT:Τελικά σύντομα θα έχω και την απόδειξη αγοράς.

Επεξ/σία από AlienTechGR
Δημοσ.

Μερικά καταστήματα κρατάν τους κωδικούς των προϊόντων και δεν χρειάζεται να προσκομίσεις απόδειξη.  Για παράδειγμα το e-shop το κάνει. Πάντως να κρατάς κάπου τις αποδείξεις.....

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,έχω την μητρική του τίτλου αλλά δεν δουλεύουν τα 2 slots της RAM και επίσης το πρώτο PCI-E slot (x16).Έχω κουτιά κτλ αλλά δεν έχω απόδειξη αγοράς.Αν την στείλω στο κατάστημα,μπορούν να μου την αλλάξουν με μία άλλη;;

EDIT:Τελικά σύντομα θα έχω και την απόδειξη αγοράς.

Την απόδειξη την ζητούν τα περισσότερα μαγαζιά, αν και κάποια πολλές φορές εξυπηρετούν και με τους κωδικούς (αναλόγως και πού θα πέσεις, μου έχει τύχει στο Πλαίσιο). Καινούργια μητρική είναι, εννοείται θα στην αλλάξουν αν έχει πρόβλημα, αλλά βρές της απόδειξη για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Την απόδειξη την ζητούν τα περισσότερα μαγαζιά, αν και κάποια πολλές φορές εξυπηρετούν και με τους κωδικούς (αναλόγως και πού θα πέσεις, μου έχει τύχει στο Πλαίσιο). Καινούργια μητρική είναι, εννοείται θα στην αλλάξουν αν έχει πρόβλημα, αλλά βρές της απόδειξη για να είσαι σίγουρος.

Αυτό που φοβάμαι είναι,μήπως ρίξουν το φταίξιμο σε εμένα και δεν την αλλάξουν.Την απόδειξη θα την έχω από Τετάρτη!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...