jimcha21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ποιός πιστέυεται οτι είναι ο καλύτερος τρόπος να επεκτείνω το ασύρματο δίκτυο σε κάθε ορόφο του ξενοδοχείου, ασύρματα τονίζω, για να μπορώ να έχω τη βέλτιστη κάλυψη?? τι θα μου προτείνατε? ευχαριστώ..
poihths Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ποιός πιστέυεται οτι είναι ο καλύτερος τρόπος να επεκτείνω το ασύρματο δίκτυο σε κάθε ορόφο του ξενοδοχείου, ασύρματα τονίζω, για να μπορώ να έχω τη βέλτιστη κάλυψη?? τι θα μου προτείνατε? ευχαριστώ.. θαχεις προβληματα αν παιξεις με ασυρματη αναμεταδοσηαλλο να το βαλεις στο σπιτι σου με 3-4 clients και αλλο να βαλεις 20 πανω 1
rfc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Γινεται αλλα θελει τεχνικη μελετη επιτοπου στο μερος. Τωρα απο φορουμ δυσκολα να κανεις σωστη δουλεια. 2
madsc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ότι είπε ο από πάνω. Τα fora υπάρχουν για να σου δώσουν κατεύθυνση ή βοήθεια, δεν θα σε κάνουν επαγγελματία όμως. Για τη συγκεκριμένη δουλειά θες επαγγελματία για να στο στήσει. /sc 1
jimcha21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 έγινε, απλά ρώτησα μήπως έχετε καμία ιδέα ή καλή σύσκευη στο μυαλό σας από προσωπική εμπειρία ή ακουστά για να μου προτείνετε.. σίγουρα θα γίνει τεχνική μελέτη απλά ρώτησα μήπως υπάρχει καμία καλή πρόταση, σας ευχαριστώ πολύ πάντως!
rfc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αναλογως το χωρο μπορει και tplink με 30 ευρω να παιζουν μια χαρα αν βαλεις 1-2 σε καθε οροφο 1
MUDIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Με ένα access point σε κάθε όροφο ,αν όχι σε κάθε δωμάτιο λόγω πληθώρας δωματίων θα είσαι κομπλέ. Δοκιμασμένο από προσωπική εμπειρία. 1
cger Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Σημασία έχει βέβαια τι έκταση και πως είναι διαμορφωμένος ο χώρος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα