GiorgosAth Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Mπαινω κανονικα στα windows αλλα μετα την εισοδο στο λογαριασμο χρηστη μου (οπως και σε οποιονδηποτε χρηστη) εμφανιζεται μια μαυρη οθονη και το μονο που φαινεται ειναι ενα αναδυομενο παραθυρο κατω δεξια του malwarebytes antimalware με μια ειδοποιηση για ενα ειδος προστασιας που δεν εχω ενεργοποιησει. Μπηκα σε safe mode οπου εκανα εργασιες συντηρησης (Auslogics BoostSpeed 7), scan disk, ανασυγκροτηση, επαναφορα σε προηγουμενο σημειο, αλλα κανενα δεν ελυσε το προβλημα οριστικα. 3 στις 4 φορες που ανοιγω του υπολογιστη παρουσιαζεται αυτο το προβλημα. Πρωτοεμφανιστηκε οταν εκανα offline defrag με το Auslogics Disk Defrag Professional. Μπορει να διορθωθει (χωρις format); Ευχαριστω. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2014 από Gi0 formating, font size
Mikri Nefeli Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε να κάνεις μια επιδιόρθωση,με ένα dvd ή usb που να περιέχει την έκδοση των windows που έχεις. Eνδιαφέρον πάντως έχει,που μία στις τέσσερις δουλεύει.. Μην ξαναχρησιμοποιήσεις αυτό το auslogic. Και αν φτάσεις στο φορμάτ,που δε βλέπω να το γλυτώνεις,πέρνα μια έκδοση λίνουξ σε ένα partition των 20 gb..πάντα είναι καλό να υπάρχει.
hawkpilot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ξεκίνα σε πρώτη φάση με έλεγχο του σκληρού (offline αν μπορείς ακόμα καλύτερα). Το δεύτερο που θα σου πρότεινα είναι full scan σε safe mode από antivirus & antimalware. Αν γνωρίζεις κάποια πράγματα παραπάνω, κατέβασε τη σουίτα εργαλείων sysinternals και δες τις εφαρμογές που ξεκινούν με τα win (autoruns - πάλι σε safe mode). Καλημερα σας. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Mπαινω κανονικα στα windows αλλα μετα την εισοδο στο λογαριασμο χρηστη μου (οπως και σε οποιονδηποτε χρηστη) εμφανιζεται μια μαυρη οθονη και το μονο που φαινεται ειναι ενα αναδυομενο παραθυρο κατω δεξια του malwarebytes antimalware με μια ειδοποιηση για ενα ειδος προστασιας που δεν εχω ενεργοποιησει. Μπηκα σε safe mode οπου εκανα εργασιες συντηρησης (Auslogics BoostSpeed 7), scan disk, ανασυγκροτηση, επαναφορα σε προηγουμενο σημειο, αλλα κανενα δεν ελυσε το προβλημα οριστικα. 3 στις 4 φορες που ανοιγω του υπολογιστη παρουσιαζεται αυτο το προβλημα. Πρωτοεμφανιστηκε οταν εκανα offline defrag με το Auslogics Disk Defrag Professional. Μπορει να διορθωθει (χωρις format); Ευχαριστω.
GiorgosAth Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ξεκίνα σε πρώτη φάση με έλεγχο του σκληρού (offline αν μπορείς ακόμα καλύτερα). Το δεύτερο που θα σου πρότεινα είναι full scan σε safe mode από antivirus & antimalware. Αν γνωρίζεις κάποια πράγματα παραπάνω, κατέβασε τη σουίτα εργαλείων sysinternals και δες τις εφαρμογές που ξεκινούν με τα win (autoruns - πάλι σε safe mode). Καλησπερα. Αν ελεχο του σκληρου εννοεις csandisk τον εκανα μετα την εμφανιση του προβληματος. Επισης μπηκα σε safe mode και εκανα ελεγχο με malwarebytes antimalware. Δεν βρηκε κατι. Πηγα να τρεξω και το αντιικο (Nod32), μου εμφανισε ενα μηνυμα αν ηθελα να σκαναρω τον υπολογιστη, επειδη βρισκομουν σε safe mode, πατησα ναι και μου εμφανισε ενα παραθυρο dos. Μου εβγαλε σε αυτο το παραθυρο οτι δεν μπορουσε να ανοιξει-ελεγξει καποια αρχεια (μου εβγαζε κατι αντιστοιχο οταν εκανα κλασσικο ελεχγο στα windows) και επειδη μετα δεν εβγαζε καποια αλλα μηνυματα, μη ξερωντας αν συνεχιζεται το scan εκλεισα το παραθυρο. Οσον αφορα τη σουϊτα sysinternals, ετρεξα το autoruns, αλλα δεν αλλαξα κατι (δεν ειμαι τοσο σχετικος). Ισως δοκιμασω να απενεργοποιησω οτι ξεκινα με τα windows απο msconfig, εκτος απο το αντιικο. Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Οσον αφορα την "επιδιορθωση" που ανεφερε ενας φιλος παραπανω, δεν ξερω πως γινεται. Εχω γνησια windows.
hawkpilot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Έλεγχο του δίσκου έκανες με το chkdsk? Αν ναι, δεν κάνει. Το καλύτερο που θα σου πρότεινα να κάνεις είναι να κατεβάσεις το hiren's boot cd και να το χρησιμοποιήσεις για να μπουτάρεις το σύστημα. Μέσα στο cd θα βρεις εφαρμογές που ελέγχουν την υγεία του δίσκου και σου δείχνουν τις μετρήσεις του smart. Ξεκίνα από αυτό και αν δε βρεις εκεί πρόβλημα, ξανακάνεις full scan από safe mode και άστο να τρέξει μέχρι τέλους. Τρία είναι τα πιο πιθανά σενάρια (αν δεν έχεις θέμα hardware): α) ιός/malware, β) user profile corruption, γ) windows corruption. Στα δύο πρώτα η λύση είναι σχετικά ανώδυνη. Στο τρίτο πας για επανεγκατάσταση. Καλησπερα. Αν ελεχο του σκληρου εννοεις csandisk τον εκανα μετα την εμφανιση του προβληματος. Επισης μπηκα σε safe mode και εκανα ελεγχο με malwarebytes antimalware. Δεν βρηκε κατι. Πηγα να τρεξω και το αντιικο (Nod32), μου εμφανισε ενα μηνυμα αν ηθελα να σκαναρω τον υπολογιστη, επειδη βρισκομουν σε safe mode, πατησα ναι και μου εμφανισε ενα παραθυρο dos. Μου εβγαλε σε αυτο το παραθυρο οτι δεν μπορουσε να ανοιξει-ελεγξει καποια αρχεια (μου εβγαζε κατι αντιστοιχο οταν εκανα κλασσικο ελεχγο στα windows) και επειδη μετα δεν εβγαζε καποια αλλα μηνυματα, μη ξερωντας αν συνεχιζεται το scan εκλεισα το παραθυρο. Οσον αφορα τη σουϊτα sysinternals, ετρεξα το autoruns, αλλα δεν αλλαξα κατι (δεν ειμαι τοσο σχετικος). Ισως δοκιμασω να απενεργοποιησω οτι ξεκινα με τα windows απο msconfig, εκτος απο το αντιικο. Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Οσον αφορα την "επιδιορθωση" που ανεφερε ενας φιλος παραπανω, δεν ξερω πως γινεται. Εχω γνησια windows.
GiorgosAth Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εντοπισα και το εξης προβλημα: http://www.insomnia.gr/topic/549323-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-hp-deskjet/ δεν ξερω αν εχει καποια σχεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα