JERONIMO888 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα σε ολους εχω διαβασει καλες κριτικες για την https://www.skroutz.gr/s/4639729/Samsung-UE50H6400.html αλλα σε αυτα τα λεφτα με 3D ποιες αλλες θα προσθετατε?
3DJIN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 βασικα σε αυτα τα λεφτα απλα ειναι η καλυτερη... υπαρχει και η 805b ,αλλα πλεον ειναι υποκειμενικο
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 την εχω και αυτη στα αποθηκευμενα αλλα εχω διαβασει περισσοτερες κριτικες για την samsung μονο αυτο εχω βρει σαν διαφορα... 1
Blackdog17 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα..το συγκεκριμενο μοντελο σκεφτομαι να αγορασω και εγω αλλα σε 40 ιντσες ... Ερωτηση ..πηγα στον κοτσοβολο κ μ ειπε ο τεχνικος τους οτι σε full HD δεν αξιζει να παρω πανω απο 42 ιντσες διοτι δεν θα εχει καλη ευκρινεια στα πιξελ..θα θωλονει ..κ οτι αν θελω μια μεγαλη τν 48 κ πανω ιντςες καλυτερα να παρω μια με ultra definition.. Ισχυει αυτο κσερει κανεις ..?
graphist83 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Για Full HD σημα μια 50αρα για να εχεις ιδανικη θεαση της αναλυσης η THX δινει μεγίστη αποσταση 2.3 μετρα!! Οι περισσοτεροι στα σαλονια βλεπουν απο τα 3+ Αρα οχι μονο φτανει αλλα και περισσεύει.. Ο τεχνικος μονο τεχνικος δεν ειναι. Το εαν θα παρεις 4Κ ανηκει στην δικη σου αποφαση. Γενικως μια τετοια tv αξιζει σε μεγαλο μεγεθος και δυνατοτητα θεασης σε κοντινη αποσταση. Ειναι το μελλον και θα ελεγα γιατι οχι. Σε 40 με 48 ιντσες ανουσιο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα