Luxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εβαλα το daemon tools και ανοιξα το δισκο. Η ταινια βρισκεται σε εναν φακελο BDMV ---> STREAM και εχει κατι αρχεια ssif και m2ts. Ειναι untouched 3D. Τι ακριβως σημαινει; Οτι εχει τα περιεχομενα σα να αγορασες το blue-ray; Επισης, και σημαντικοτερο. Πως θα την τρεξω στην τηλεοραση; Εχω την Samsung H7000.
TheELF Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Προγράμματα που παίζουν bluray m2ts δεν υπάρχουν πολλά,πρέπει να πας σε πολύ δυνατό,τύπου powerdvd,από ελεύθερα μόνο για το daum pot player ξέρω ότι τα παίζει σωστά. Αν δεν τα γράψεις σε δισκάκι τότε μπορείς να τα εξάγεις/αντιγράψεις τα αρχεία στον δίσκο σου δεν αλλάζει κάτι,να παίξει μια Tv από μόνη της bluray λίγο δύσκολα αν και δεν έχω ιδέα για την δικιά σου,δοκίμασε και πες μας εσύ. untuched = απείραχτο, οπότε ναι, όπως το πίρε από το μαγαζί.
Luxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δε γινεται να την μετατρεψω σε mkv με καποιο προγραμμα; Βασικα, μπορω να συνδεσω την τηλεοραση με τον υπολογιστη και να την παιζω στον υπολογιστη για να την δειχνει στην τηλεοραση; Το 3d θα δουλεψει σωστα; Θα εχω απωλεια ποιοτητας;
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να την μετατρέψεις με αυτό http://multiavchd.deanbg.com/ ότι θα χάσει ποιότητα θα χάσει αλλά αν μπορέσει κάποιος να την καταλάβει αυτήν την διαφορά είναι αμφίβολο. Σαφώς και ο καλύτερος τρόπος είναι να συνδέσεις με hdmi τον Η/Υ με την tv και να την δεις έτσι. Για το 3d δεν έχω ιδέα.
Luxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν εχει θυρα hdmi η οθονη μου.. Τι κανουμε τωρα; Υποστηριζει τα παρακατω : 1 υποδοχή Digital Visual Interface (DVI-D) με HDCP1 DisplayPort (DP)1 Video Graphics Array (VGA)1 θύρα αποστολής USB 2.04 θύρες λήψης USB 2.0Υποδοχή τροφοδοσίας DC για Dell Soundbar Μ'αρεσει που εσκασα και 200 ευρω για να την αγορασω. Ολοι ελεγαν τα καλυτερα και της λειπει το hdmi; Dell Ultrasharp 23". Αυτος ο μετατροπεας θα κανει δουλεια; Θα χασω σε ποιοτητα; Μεταφερει και ηχο το displayport; EDIT Τωρα θυμηθηκα οτι εχω και laptop με θυρα hdmi! Θα το δοκιμασω και θα δω.. Ελπιζω να μην κολλαει το βιντεο, και το hdmi να υποστηριζει 3d.. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2014 από Luxx
Luxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Θελω επειγοντως βοηθεια απο γνωστες! Εβαλα το isο στο laptop και το συνδεσα μεσω hdmi με την τηλεοραση. Το επαιξα με το power dvd. Ειχε διαφορες επιλογες για 3d, και διαλεξα μια που ελεγε για hdmi 1.4. Οι υπολοιπες ηταν το μπλε/κοκκινο, nvidia vision, semi polarized και μια 3d-ready. Το θεμα ειναι οτι δεν εδειξε ουτε μια σκηνη σε 3d, απλα φανηκε να την μετατρεπει 2d-->3d. Κατεβασα επειτα ενα mkv αυτη τη φορα στα 10gb, ωστε να χωραει στο usb stick και το εβαλα στη τηλεοραση. Μου εδειξε το βιντεο σε side by side και επελεξα την αντιστοιχη επιλογη απο το 3d, ωστε να το μετατρεψει σε μια εικονα. Το 3d πλεον ηταν κανονικο. Οχι τοσο καλη ποιοτητα οσο στο iso που ηταν 30gb, αλλα πλεον υπηρχαν και τα εφε του 3d. Τι λαθος εγινε με το iso αρχειο; Ειναι λαθος του PowerDvd; Δε μπορει να το παιξει αφου κανονικα η οθονη του laptop δεν ειναι 3d;
rfc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 δλδ αν το κανεις extract δε σου εχει καποια μορφη ταινιας μεσα?
Luxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εχει τους φακελους που αναφερω παραπανω. Κατι ssif και m2ts αρχεια. Παιζουν, αλλα δεν εχουν υποτιλους, ουτε το δειχνει σε 3d. Ειναι κανονικο rip απο δισκο blu-ray. Οποτε εχει ολο το μενου κανονικα. Να σημειωσω οτι απο τις επιλογες του powerdvd για το 3d δεν υπαρχει το side by side ή το over/under. Ισως να φταιει και το iso. Εν'τελει την ταινια την ειδα σε αλλο .mkv που βρηκα και ηταν side by side.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα