Προς το περιεχόμενο

Word για mac και Mathtype

aleka_gates

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα πρόβλημα, γράφω word του mac με mathtype και σε άλλον υπολογιστή με windows δεν αναγνωρίζει κάποια σύμβολα και βγάζει το κουτάκι.Φταίει το Word ή το mathtype; Αν το μετατραψω σε pdf το αρχείο νομίζω δεν έχει πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιθανώς η γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί το Mathtype σου στο Mac δεν υπάρχει στον υπολογιστή με τα Windows.

Σε αυτήν την περίπτωση μια λύση θα ήταν να βρεις ποιά γραμματοσειρά είναι και να την αντιγράψεις στο φάκελο Windows\Fonts στο Windows PC.

Λίγο δύσκολο να γίνει αυτό γιατί δεν έχω υπολογιστή με windows απλά τα στέλνω. Δλδ αν έχει πρόβλημα αναγνώρισης η γραμματοσειρά τοτε καποια συμβολα τα αναγνωριζει κ καποια οχι;

Δεν ξέρω πως δουλεύει το mathtype αλλά το να εμφανίζει ένα έγγραφο κουτάκια αντί για γράμματα ή σύμβολα συνήθως είναι θέμα γραμματοσειράς που δεν περιέχει όλους τους χαρακτήρες.

Αν και εχω πολλα χρονια να χρησιμοποιήσω word και math type καθώς γράφω σε latex, θυμάμαι οτι σε κάποια ειχα το πρόβλημα που αναφέρεις μεταξύ υπολογιστών που τρέχανε windows...και αν θυμάμαι καλα κάτι έπαιζε με τα fonts.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...