Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για 2 κινητα που με ενδιαφερουν για αγορα.
Το ενα ειναι το Samsung S3 Neo ( http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&ctID=2&prID=878 )και το αλλο το Samsung S4 mini ( http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&ctID=2&prID=407 ).
Γενικα θελω καποια συσκευη που να βγαζει καλες φωτογραφιες ( θελω τα χρωματα να ειναι ρεαλιστικα και ζωντανα) καπου γυρω στα 200 ευρω.. Ειδα τα samsung γιατι ειχα παλιοτερα καλη εμπειρια με αυτη την εταιρεια αλλα ειμαι ανοιχτος και για αλλες, εκτος του moto G που το απορρίπτω γιατι διαβαζω οτι εχει μεγαλη ακτινοβολια.            

Δημοσ.

Κινητό με πολύ καλή κάμερα είναι το Lumia 925 στα 208 ευρώ. Είναι wp βέβαια οπότε αν δεν θέλεις να χαντακωθείς από τα κινητά που αναφέρεις το S3 Neo είναι καλύτερο στο θέμα φωτογραφία. Το πρόβλημα είναι οτι δεν προβλέπεται να πάρει Lollipop. Δύσκολη απόφαση. Υπάρχει το Moto G 4g edition με 0,79 σαρ αλλά με 5άρα κάμερα και τα οπτικά του μέρη δεν πρόκειται να σε καλύψει πέρα από πολύ βασική χρήση.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου..Wp δεν θα ηθελα... καλυτερα android. Μοτο g το εχω απορρίψει.. αρα για την ωρα παω για s3 neo... .

Δημοσ.

Από Κίνα? Μπορώ να σου προτείνω 2 της Xiaomi, που η εταιρεία είναι κορυφή σε πωλήσεις (1η στην Κίνα, 3η παγκοσμίως). Το ένα είναι το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone στα 156€ και το άλλο λίγο πιο πάνω από τα 200€, το κινητό που έχω, αλλά την 16GB έκδοση, που είναι απλώς φανταστικό (διάβασε και εδώ για να δεις σχόλια άλλου χρήστη που μόλις το πήρε) - XIAOMI MI3 Snapdragon 800 8274AB 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Screen, από μαγαζί που είναι πολύ καλό, έχω ψωνίσει πολλές φορές χωρίς ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ.
Δημοσ.

Prekod εχει χειροτερη αναλυση οθονης και λιγοτερη μνημη.
Maddoctor απο Κινα καλυτερα οχι γιατι το θελω αμεσα και γιατι δεν θελω να μπλεξω με τελωνεία.
Donalhioy θελω ενα σε ολα νοικοκυρεμενα :) 
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις μαλλον παω για το s3 neo.

Δημοσ.

sony xperia m2 κοντα στην τιμη που αναζητας αν εισαι διαθετειμενος να δωσεις 2-3 δεκαρικα ακομα.αλλα αξιζει τα λεφτα του και εχει καλη καμερα 8 mp

Δημοσ.

sony xperia m2 κοντα στην τιμη που αναζητας αν εισαι διαθετειμενος να δωσεις 2-3 δεκαρικα ακομα.αλλα αξιζει τα λεφτα του και εχει καλη καμερα 8 mp

Θα διαφωνήσω.. το Μ2 έχει μέτρια κάμερα και ουσιαστικά μαζί με την οθόνη είναι τα 2 μειονεκτήματα του...

Κατά τα άλλα είναι μια χαρά... 

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m2-review-1083p8.php

Δημοσ.

παιδια το s3neo εχει αθλια καμερα ελεος.Σε λουμια να παει ή αλλιως σε xiaomi

Άθλια την κάμερα του S3 δεν την λες, από τις καλύτερες οκταρες είναι. Σε Lumia δεν θέλει να χαντακωθεί λόγω του λειτουργικού (διάβασε παραπάνω) και δεν νομίζω οτι θέλει να αγοράσει από Κίνα.

Δημοσ.

στον τιτλο γραφει ξεκαθαρα "καλη καμερα"

εε του s3neo  δεν ειναι ουτε καν μετρια ,για να μην πω αλλη εκφραση...

Του S3 Neo δεν την έχω δει, έχω δει όμως την κάμερα του S III που υποτίθεται έχουν την ίδια. Ε δεν είναι άθλια, πως να το κάνουμε; Θα την χαρακτήριζα την καλύτερη του android σε αυτά τα λεφτά από Ελλάδα ή Ευρώπη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...