MikrosComputeras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα μου εδωσαν ενα ταμπλετ το οποιο κολαει στο σηματακι του android και δεν ανοιγει ποτε Το ειχαν παει στο γερμανο μου ειπαν οπου τους το ειχαν φτιαξει και τους ειχαν πει να μην βγαλουν την καρτα sd.. λοιπων εβγαλαν την sd καταλαθος τα παιδια και δεν ξανα αναψε λογικα ειχαν φορτωσει τα τζιμανια του γερμανου την rom στην sd card..........Το ταμπλετ ειναι ενα Vero TAB A7735 πως μπορω να το φλασσαρω αυτο... μιας και δεν εχει κουμπια της φωνης να μπω στο μενου εχει μονο το power.. επισεις που θα βρω την rom .. καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.. !!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΚΑ ! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2014 από MikrosComputeras
Perlas Racing Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με ένα ίδιο tablet. Είναι ένα μικρό 7αρι tab άσπρο δεν ξέρω τι να το κάνω και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το ξεκινήσουμε αν γίνεται. Τι χρειάζεται λογικά factory reset wipe data διαγραφή όλων και εργοστασιακες ρυθμίσεις Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από Perlas Racing
KyrGR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Πιστεύω ότι σε παλιά tablet κάπου υπάρχει reset, μια μικρή τρυπίτσα είναι και την πιέζεις με ένα συνδετήρα για 15 δευτερόλεπτα... δεν νομίζω να βρείτε rom.
KyrGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Ξέχασα να πω πως αν συνδεθεί σβηστό στον υπολογιστή πιθανόν να λειτουργήσει η εντολή adb reboot recovery ή adb reboot fastboot αλλά από κει και πέρα δεν ξέρω πως θα πλοηγηθεί κάποιος στο recovery ενώ το fastboot συνήθως απαιτεί να έχεις λειτουργικό (εκτός αν γίνει κάτι με fastboot format userdata και fastboot format cache).
Kthulhou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Vero είναι της 8βιτ , πάρτε την υποστήριξη της Οκταμπιτ κ ρωτήστε, ίσως βοηθήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα