Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε Epson Bx305F


SigmaDelta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω στην κατοχή μου το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα και ξαφνικά σταμάτησε να το "βλέπει" ο υπολογιστής.Δοκίμασα όλες τις διαθέσιμες θύρες USB,δίχως αποτέλεσμα.Έπειτα, δοκίμασα σε άλλους δύο υπολογιστές,το ίδιο.Δεν κάνει καν τον χαρακτηριστικό ήχο που ακούγεται όταν συνδεεις μια συσκευή USB. Δοκίμασα επίσης και με άλλο καλώδιο,πάλι τα ίδια. Λέτε να τα έπαιξε η θύρα USB; Υπάρχει κάποια λύση,εκτός από το να φάει πέταμα;Είμαι εκτός εγγύησης,αλλά ξενερωσα γιατί το μηχάνημα είναι πρακτικά αδούλευτο,ούτε 600 σελίδες δεν έχει εκτυπώσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1.ξεκινωντας απο τα πιο απλα......μηπως εγινε καποιο update windows και τραβηξε κωλημα και δεν το βλεπει πλεον;εχει τους τελευταιους οδηγους του πολυμηχανηματος εγκατεστημενους;(ψαξε αμερικη/αγγλια......και με τις παραπλησιες ονομασιες FW,FW plus)

2.μηπως κουνησες/χτυπησες το μηχανημα και ξεκωλησε η θυρα usb απο τη θεση της στην πλακετα του epson;

3.το σκανερ δουλευει,χωρις συνδεση με τον Η/Υ;

 

αν δε δουλευει και το σκανερ........................bad luck........κατι εχει καψει στην πλακετα του.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μηχάνημα εκτελεί κανονικά τις λειτουργίες που έκανε και πριν αυτόνομα,στην επικοινωνία με τον υπολογιστή έχει θέμα. Σίγουρα δεν είναι θέμα software,αφού έκανα όλα τα παραπάνω που γράφω. Έκατσα χθες και το έλυσα και πήρα την πλακέτα στα χέρια,δεν φαίνεται να έχει ξεκολλήσει κάτι,όμως πίσω από την USB έχει ένα πυκνωτη,ενδεχομένως να έχει κάψει αυτόν,αλλά δεν μπορώ να το διαπιστώσω εγώ, θα το πάω σε τεχνικό.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού δουλεύει αυτόνομα και αφού από software είσαι οκ, είσαι τυχερός. Μπορεί κάποια κόλληση να μην κάνει επαφή, ή όπως είπες να κάηκε κάποιο πυκνωτάκι. Λογικά θα την βγάλεις φθηνά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...