Hulk7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εγώ παρέλαβα σήμερα από tinydeal, η παραγγελία στάλθηκε από αυτούς 19/12/2014 για τα λεφτά τους , πάρα πολύ καλά, έπρεπε να πάρω και ένα ζευγάρι ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δεν ηρθαν σ μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 παρελαβα και γω σημερα,ομορφα φαινονται,καλη ακουστικη αν και θα τα δοκιμασω καλυτερα αργοτερα.. https://www.dropbox.com/s/jinz1xdiwhcj4ab/2015-01-15%2009.21.44.jpg?dl=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanakos8 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Οσοι παραλαβατε, τα ακουστικα σας ηρθαν κατευθειαν στο σπιτι ή ειδοποιηση και παραλαβη απο ελτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το τι συνέβη με τον καθένα δεν είναι ενδεικτικό για το τι θα συμβεί σ' εσένα. Ανάλογα με τον ταχυδρόμο πάνε αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanakos8 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το τι συνέβη με τον καθένα δεν είναι ενδεικτικό για το τι θα συμβεί σ' εσένα. Ανάλογα με τον ταχυδρόμο πάνε αυτά. Το ξερω οτι δεν ισχυει το ιδιο σε ολες τις περιπτωσεις, αλλα θελω να δω τι κανουν ως επι το πλειστον, γιατι ελειπα μια περιοδο απο το σπιτι και θελω να δω αν "εκαναν φτερα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagib2002 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Για να δουμε ελπίζω απο εβδομάδα να μου έρθουν και εμένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Οπότε και εμένα με παραγγελία 19/12 θα έρθει όπου να είναι....Αναμονή λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ήρθαν και τα δικά μου από tinydeal. Αυτά πώς καταλαβαίνουμε αν είναι γνήσια? Έψαξα στο Net, αλλά λένε για τα μεταλλικά piston, δε βρήκα κάτι για αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μικρόφωνο;;; καλά σας ακούνε; γιατί ένας λέει πρεπει να τα κολλήσει στο στόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μόλις το έπαθα με την αρραβωνιαστικιά μου. Τρεις φορές της είπα ότι δεν την άκουγα, μέχρι να το κολλήσει στο στόμα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Αα; Το λενε στα review... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ετσι ειναι τα 5 ευρω...δε το δοκιμασα ακομα.. με ποια κινητα το δοκιμασατε παιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Εν το μεταξύ, ούτε η ποιότητα του ήχου ήταν αυτή που περίμενα από αυτά που άκουγα, ούτε και η πιότητα κατασκευής. Ναι, τα πλαστικά και ναι, 5 ευρώ, αλλά μήπως μου στείλαν μούφα ρε παιδιά? Εγώ τα δοκίμασα σε Jiayou F1, Amoi N828 και LG G2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Εμένα μου δουλεύουν μια χαρά. 'Ολα τα κουμπιά τους και το μικρόφωνο μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα