barman_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 έκανα και εγώ μια παραγγελία μιας και χάλασαν τα δικά μου χτες οχι τα ιδια ελπιζω?
evankouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 οχι τα ιδια ελπιζω? Μπα, δεν νομίζω... postαρα το θέμα κι αφού δεν τα πρόλαβα στο panda τα παρήγγειλα στο meri κι ακόμη δεν ήρθαν, οπότε δεν νομίζω κάποιος άλλος να πρόλαβε να τα παραλάβει & να τα χαλάσει κιόλας! 1
Tzimmys Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά, λέτε από tinydeal α είαι γνήσια? Παρέλαβε κανείς?
evankouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Όπως έγραψα εδώ παρέλαβα, αλλά την 1η παραγγελία των μπλε ακουστικών που είχα κάνει στο meri. Στο spoiler photos συσκευασίας-περιεχομένου: Η συσκευασία ήταν πολύ καλή, το κουτί τυλιγμένο γύρω-γύρω με μπόλικο φυσαλιδωτό nylon. Τώρα αναμένω κι απ' το tinydeal! 1
d_gkal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ζηλευω για το χρωμα.... τι ηθελα και παρηγγειλα μαυρα...? ποσο καιρο εκαναν να ερθουν;
evankouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ζηλευω για το χρωμα.... τι ηθελα και παρηγγειλα μαυρα...? ποσο καιρο εκαναν να ερθουν; Μη ζηλεύεις, για 5€ δεν αξίζει! Για να έρθουν, μόλις... 4 βδομάδες (παραγγελία 21/11 - παραλαβή 19/12).
stefanakos8 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Αντε να ερθουν και τα δικα μου σιγα-σιγα. Αμα μπορεσεις, δωσε κανενα συγκριτικο με αλλα ακουστικα (αν εχεις, βεβαια, για να συγκρινεις).
evankouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Αντε να ερθουν και τα δικα μου σιγα-σιγα. Αμα μπορεσεις, δωσε κανενα συγκριτικο με αλλα ακουστικα (αν εχεις, βεβαια, για να συγκρινεις). Έχω διάφορα, ανάμεσα στα οποία τα "ακριβά" Xiaomi pistons (τα καφέ μεταλλικά). Έχω παραγγείλει επίσης τα μαύρα Sony mh1 απ' το e-shop.gr, αλλά περιμένω να στείλουν στο κατάστημα & το "[Ρολόι-Ξυπνητήρι-Ηχείο / USB τροφοδοτικό 5V-1A] INTENSO 15221 ALARMBOX ALARM CLOCK AND PORTABLE SPEAKER" για να πάω να τα πάρω μαζί, καθότι βαριέμαι να πηγαινοέρχομαι δυο φορές. Όταν τα πάρω θα κάνω ένα "συγκριτικό" & θα ενημερώσω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου "ειδικό" στην ακουστική. 1
jakegate7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 οχι τα ιδια ελπιζω? όχι , μου χάλασαν αυτά μου ήταν μαζί με το κινητό. τώρα κουτσοβολεύομαι με κάτι παλιά nokia που μου είχαν ξεμείνει. μιας και χρησιμοποιώ αρκετές ώρες τα handsfree (skype επι το πλείστον) πιστεύω αξίζει με τα 1000 η προσφορά 1
VonLoutsos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Την έριξα και εγώ την παραγγελία μου στο Rose Red χρωματάκι ( Gay Alert Off ). Στην αναμονή και ελπίζουμε να έρθουν. 1
fagib2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Την έριξα και εγώ την παραγγελία μου στο Rose Red χρωματάκι ( Gay Alert Off ). Στην αναμονή και ελπίζουμε να έρθουν. και εγω αυτο πηρα, και μαζι ενα παρεο για το καλοκαιρι 1
VonLoutsos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 και εγω αυτο πηρα, και μαζι ενα παρεο για το καλοκαιρι Είσαι από εκείνες ε;
Hulk7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Έγινε και εμένα shipped η παραγγελία από tinydeal
fagib2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Είσαι από εκείνες ε; μη δεις αντρα με κολαν και φουστα, αμέσως να τον πεις π*(*&τη
Tzimmys Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Παρήγγειλα και εγώ από tinydeal. Για να δούμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα