stefanakos8 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Σε αναφορα για το tiny ωστε να μου κανουν price match, μου απαντησαν απο merimobiles αυτο: "We had an agreement, the price has been matched At this price you will get it fake we don't sell fake sorry" Οποιος παραλαβει απο tiny, ας ενημερωσει για το τι παιζει με τα ακουστικα.
DownUNDERground Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Αλληλοκαρφώνονται δηλαδή μεταξύ τους οι Κινέζοι και επίσημα; Ενδιαφέρον. Για τα πλαστικά μιλάνε έτσι;
evankouros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Σε αναφορα για το tiny ωστε να μου κανουν price match, μου απαντησαν απο merimobiles αυτο: "We had an agreement, the price has been matched At this price you will get it fake we don't sell fake sorry" Οποιος παραλαβει απο tiny, ας ενημερωσει για το τι παιζει με τα ακουστικα. Thanks for sharing & σαφέστατα πρέπει να αλληλοενημερωνόμαστε, αλλά δεν νομίζω το tinydeal να δίνει fake. Απ' ό,τι κατάλαβα απ' την απάντηση που σου έδωσαν, το merimobiles δεν λέει ότι αυτά του tinydeal είναι fake. Απλά πετάει μια γενική π@π@ροκουβέντα ότι σ' αυτή την τιμή θα πάρεις fake, προφανώς με σκοπό να πάρει κανείς τα δικά του. Αλληλοκαρφώνονται δηλαδή μεταξύ τους οι Κινέζοι και επίσημα; Ενδιαφέρον. Για τα πλαστικά μιλάνε έτσι; Αφού γι' αυτά μιλάμε εδώ μέσα, προφανώς γι' αυτά το έγραψε ο "stefanakos8". Εξάλλου είχε postάρει σχετικά & στην προηγούμενη σελίδα.
greekboy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 για οποιον ενδιαφερεται παραγγελια 15/12 2 κομματια απο tinydeal μου εστειλαν εμαιλ οτι εγιναν ship χθες(free χωρις tracking number)
barman_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 για οποιον ενδιαφερεται παραγγελια 15/12 2 κομματια απο tinydeal μου εστειλαν εμαιλ οτι εγιναν ship χθες(free χωρις tracking number) ωραια.αντε να τα δουμε
fagib2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 για οποιον ενδιαφερεται παραγγελια 15/12 2 κομματια απο tinydeal μου εστειλαν εμαιλ οτι εγιναν ship χθες(free χωρις tracking number) Και εμένα το ίδιο
evankouros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Κι εμένα μου έστειλαν χθες το ίδιο μήνυμα (shipped 17/12) για παραγγελία που έκανα στις 12/12, αλλά έχω & tracking nr γιατί η παραγγελία μου ξεπερνούσε τα 20$ (κατά 0,64$ , διότι πήρα & 2 "5V 1.2W Genuine Xiaomi Portable USB LED Light Bendable Mini Lamp EPATH-353455"). Δεν μπορώ βέβαια να τη δω ακόμη, πρέπει να περάσουν πρώτα 2-3 μέρες για να μπει στο on-line tracking σύστημα. Εμένα ακόμη processing λέει :/ Πότε έκανες την πληρωμή της; Να υπολογίζεις min 4-5 μέρες μετά ότι θα τη στείλουν, διότι -απ' ό,τι κατάλαβα- αργεί αρκετά το tinydeal να συγκεντρώσει-στείλει τις παραγγελίες.
stefanakos8 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εγω απλα για ενημερωση το εβαλα, μιας και εχω παραγγειλει τα ακουστικα, πριν τα βγαλει σε προσφορα το tiny. Οποιος παραλαβει γενικα ας δωσει feedback και ειδικα απο tiny, ωστε να "τους την πω", αν ολα ειναι στην εντελεια.
evankouros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εγω απλα για ενημερωση το εβαλα, μιας και εχω παραγγειλει τα ακουστικα, πριν τα βγαλει σε προσφορα το tiny. Οποιος παραλαβει γενικα ας δωσει feedback και ειδικα απο tiny, ωστε να "τους την πω", αν ολα ειναι στην εντελεια. Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να δίνουμε feedback όλων των πωλητών/μαγαζιών που αγοράζουμε για να ξέρουμε για το μέλλον, αλλά δεν κατάλαβα γιατί "θα τους την πεις αν όλα είναι στην εντέλεια"! Μάλλον το αντίθετο ήθελες να γράψεις.
stefanakos8 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να δίνουμε feedback όλων των πωλητών/μαγαζιών που αγοράζουμε για να ξέρουμε για το μέλλον, αλλά δεν κατάλαβα γιατί "θα τους την πεις αν όλα είναι στην εντέλεια"! Μάλλον το αντίθετο ήθελες να γράψεις. Το merimobiles με αυτο που μου εστειλε, αφηνει να εννοηθει οτι το tiny πουλαει fake piston και τα εχει σε τετοια τιμη, γι' αυτο δεν κανει price-match (το merimobiles) σε αυτη την τιμη. Συνεπως αν παραλαβετε απο tiny και ειναι ολα στην εντελεια, θα την πω στο merimobiles, αυτο εννοω.
evankouros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα κατάλαβα! Καλά θα κάνεις "να τους την πεις", αλλά δεν νομίζω ότι θα βάλουν τον γάτο τους να κλαίει αν κέρδισαν ένα πελάτη & τον απώθησαν από κάποιο ανταγωνιστή τους. Αυτό απ' το οποίο θα καταλάβουν, είναι αν "τους την πουν" κάμποσοι μαζεμένοι & σταματήσουν να ψωνίζουν απ' αυτούς. Σε περίοδο ισχνών αγελάδων όμως, λίγοι θα θυμούνται αύριο τι είπαν χθες. Όταν λοιπόν το -κάθε- meri στο οποίο "του την είπαν" βγάλει κάποια καλύτερη προσφορά, απ' αυτό το -κάθε- meri θα ψωνίσουν πάλι... 1
jakegate7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 έκανα και εγώ μια παραγγελία μιας και χάλασαν τα δικά μου χτες
evankouros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Άντε να δούμε ποιος θα τα παραλάβει πρώτος για να postάρει τις εντυπώσεις του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα