patriot21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εχεις δικιο,αλλα και τα 2 Molex που εχει το τροφοδοτικο μου,εχουν 2 καλωδια,δεν εχω καποιο με 4...τι κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δεν παιζει να μην εχει. Modular δεν ειπες οτι ειναι? Ολο και καποιο καλωδιο θα ειχε με κανονικο Molex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δεν παιζει να μην εχει. Modular δεν ειπες οτι ειναι? Ολο και καποιο καλωδιο θα ειχε με κανονικο Molex Και ομως δεν εχει φιλε μου.Μπορω να κανω καμια πατεντα και να βαλω?Μηπως πουλανε στο εμποριο?Πιθανοτατα αυτο να ειναι το προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) αν πουλανε δεν ξερω... τωρα εγω εχω κατι παλια απο ενα tagan τροφοδοτικο. αν ταιριαζουν δικα σου. εξαλου δεν εχω Modular τροφοδοτικο πια ας μας πει καποιος που ξερει αν ταιριαζουν να κανονισουμε με το παιδι να του τα δωσω Btw να μια φώτο των καλωδίων από την μεριά που κουμπώνει στο τροφοδοτικό Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2014 από driftingcris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Στην φωτο σωστα φαινεται να ειναι η συνδεση,εστω αυτο το διπινο molex που ερχεται απο το τροφοδοτικο εχει το κιτρινο καλωδιο για τα 12v,εκτος αν συμβαινει κατι αλλο και δεν φερνει 12v.Για σιγουρια ,εγω θα μετραγα με πολυμετρο.Δεν εχει λογο ο ανεμιστηρας να μην γυριζει σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 αν πουλανε δεν ξερω... τωρα εγω εχω κατι παλια απο ενα tagan τροφοδοτικο. αν ταιριαζουν δικα σου. εξαλου δεν εχω Modular τροφοδοτικο πια ας μας πει καποιος που ξερει αν ταιριαζουν να κανονισουμε με το παιδι να του τα δωσω Btw να μια φώτο των καλωδίων από την μεριά που κουμπώνει στο τροφοδοτικό Σ'ευχαριστω και μονο που το ειπες...Ισως να εχω και'γω κανενα τετοιο καλωδιο.Τη Κυριακη που θα ασχοληθω με το θεμα θα σας ενημερωσω... Στην φωτο σωστα φαινεται να ειναι η συνδεση,εστω αυτο το διπινο molex που ερχεται απο το τροφοδοτικο εχει το κιτρινο καλωδιο για τα 12v,εκτος αν συμβαινει κατι αλλο και δεν φερνει 12v.Για σιγουρια ,εγω θα μετραγα με πολυμετρο.Δεν εχει λογο ο ανεμιστηρας να μην γυριζει σωστα. Θα μετρησω και με πολυμετρο να δουμε τι γινεται.Θα εχω νεοτερα τη Κυριακη.Σας ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ευρηκα!Τελικα ειχα τα καλωδια απτο τροφοδοτικο...Μια ερωτηση.Κουμπωνουν ετσι απλα η πρεπει να ανοιξω το τροφοδοτικο?Τα κοκκινα δε θα τα βαλω,μονο τα molex με τα καλωδια για τους ανεμιστηρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Όχι δεν το ανοίγεις. Απλά τα κουμπώνει πάνω του και συνδέεις ότι θες. Για δες και πες μας αν σου κάνει τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 αυριο-μεθαυριο θα το κανω...ναι δεν ειχα δει οτι υπαρχει χωρος και για αυτα,νομιζα ειχε μονο για τα κοκκινα,αλλα οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Tελος καλο,ολα καλα!Αυτο εφταιγε τελικα.Μολις εβαλα τα molex με το τετραπινο καλωδιο δουλεψαν ολα.Ακομα και το fan controller,ακομα και η λεντοταινια που νομιζα οτι ειναι καμμενη..Σας ευχαριστω πολυ ολους!Αλλα ιδιαιτερα σε αυτους που δωσαν την απαντηση!Να ειστε καλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα