Προς το περιεχόμενο

'Θεμα' με ανεμιστηρες

patriot21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν παιζει να μην εχει. Modular δεν ειπες οτι ειναι? Ολο και καποιο καλωδιο θα ειχε με κανονικο Molex

Και ομως δεν εχει φιλε μου.Μπορω να κανω καμια πατεντα και να βαλω?Μηπως πουλανε στο εμποριο?Πιθανοτατα αυτο να ειναι το προβλημα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν πουλανε δεν ξερω...

τωρα εγω εχω κατι παλια απο ενα tagan τροφοδοτικο. αν ταιριαζουν δικα σου. εξαλου δεν εχω Modular τροφοδοτικο πια

ας μας πει καποιος που ξερει αν ταιριαζουν να κανονισουμε με το παιδι να του τα δωσω

Btw να μια φώτο των καλωδίων από την μεριά που κουμπώνει στο τροφοδοτικό

post-200597-0-57265500-1416362757_thumb.jpg

Επεξ/σία από driftingcris

Στην φωτο σωστα φαινεται να ειναι η συνδεση,εστω αυτο το διπινο molex που ερχεται απο το τροφοδοτικο εχει το κιτρινο καλωδιο για τα 12v,εκτος αν συμβαινει κατι αλλο και δεν φερνει 12v.Για σιγουρια ,εγω θα μετραγα με πολυμετρο.Δεν εχει λογο ο ανεμιστηρας να μην γυριζει σωστα.

αν πουλανε δεν ξερω...

τωρα εγω εχω κατι παλια απο ενα tagan τροφοδοτικο. αν ταιριαζουν δικα σου. εξαλου δεν εχω Modular τροφοδοτικο πια

ας μας πει καποιος που ξερει αν ταιριαζουν να κανονισουμε με το παιδι να του τα δωσω

Btw να μια φώτο των καλωδίων από την μεριά που κουμπώνει στο τροφοδοτικό

Σ'ευχαριστω και μονο που το ειπες...Ισως να εχω και'γω κανενα  τετοιο καλωδιο.Τη Κυριακη που θα ασχοληθω με το θεμα θα σας ενημερωσω...

Στην φωτο σωστα φαινεται να ειναι η συνδεση,εστω αυτο το διπινο molex που ερχεται απο το τροφοδοτικο εχει το κιτρινο καλωδιο για τα 12v,εκτος αν συμβαινει κατι αλλο και δεν φερνει 12v.Για σιγουρια ,εγω θα μετραγα με πολυμετρο.Δεν εχει λογο ο ανεμιστηρας να μην γυριζει σωστα.

Θα μετρησω και με πολυμετρο να δουμε τι γινεται.Θα εχω νεοτερα τη Κυριακη.Σας ευχαριστω!

Ευρηκα!Τελικα ειχα τα καλωδια απτο τροφοδοτικο...Μια ερωτηση.Κουμπωνουν ετσι απλα η πρεπει να ανοιξω το τροφοδοτικο?Τα κοκκινα δε θα τα βαλω,μονο τα molex με τα καλωδια για τους ανεμιστηρες...

post-314767-0-13772700-1416428667_thumb.jpg

Tελος καλο,ολα καλα!Αυτο εφταιγε τελικα.Μολις εβαλα τα molex με το τετραπινο καλωδιο δουλεψαν ολα.Ακομα και το fan controller,ακομα και η λεντοταινια που νομιζα οτι ειναι καμμενη..Σας ευχαριστω πολυ ολους!Αλλα ιδιαιτερα σε αυτους που δωσαν την απαντηση!Να ειστε καλα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...