patriot21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σας.Σημερα αλλαξα το κουτι του σταθερου υπολογιστη μου σε coolermaster cosmos s...Εχω ενα θεματακι με τους ανεμιστηρες(ειναι ολοι 12αρηδες).Στο προηγουμενο κουτι,ειχα 2,εναν εμπρος και εναν πισω.Ολα καλα μεχρι εδω.Σημερα,και μετα την αλλαγη,εβαλα τους 2 αυτους ανεμιστηρες στο καινουριο κουτι,και δουλευουν κανονικα.Ειπα ομως,μιας και εχω 2 καινουριους(coolermaster 12αρηδες παλι),να τους τοποθετησω στο πανω μερος του κουτιου.Ελα ομως που μολις τους συνδεσα,ισα ισα που γυρνουσαν.Αυτο οπως μου ειπε ενας φιλος μου,οφειλεται στο 'μικρο' τροφοδοτικο που εχω...Ειναι ενα chieftech 560 modular...Εβγαλα τον εναν απο τους 2 και κρατησα μονο τον αλλο.Αλλα παλι δουλευει πολυ χαμηλα,σα να μη δουλευει καθολου.Και αναρωτιεμαι...Δε μπορει ενα τροφοδοτικο σαν το δικο μου,να αντεξει 3-4 ανεμιστηρες?Μηπως ειναι αλλου το προβλημα?Με τους 2 τους παλιους δουλευει μια χαρα... Αν γνωριζει καποιος,ας δωσει τα φωτα του.Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Πως τους εχεις συνδεσει?μαλλον τους εχεις δωσει 5v και χαζογυρνανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 βλακειες σου ειπε ο φιλος σου.... τους ανεμιστηρες τους συνδεεις κατευθειαν στο τροφοδοτικο η στην μητρικη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Κι'εγω βλακεια μυριζομαι...Αυτος που γυρναει καλα,ειναι συνδεδεμενος στη μητρικη.Οι υπολοιποι που χαζογυρνανε ειναι στο τροφοδοτικο...Στη μητρικη ομως δεν εχω αλλο βυσμα για ανεμιστηρακι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Αρα λοιπον εχεις συνδεσει τους ανεμιστηρες πανω σε ενα molex και εχεις βαλει κοκκινο με κοκκινο και μαυρο με μαυρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Eχω συνδεσει τους ''αδυναμους'' σε καλωδια του τροφοδοτικου που γραφουν case fan only...Δε γνωριζω και πολλα,ελπιζω αυτο να σε βοηθησει!Πως μπορω δηλαδη να ανεβασω τα volts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Συνδεσε το σε ενα ελεύθερο φις απο αυτα που πανε στα περιφερειακά hdd cd klp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Oπως και να τα εχεις συνδεσει,φροντισε να ενωνεις το κοκκινο του ανεμιστηρα με το κιτρινο του τροφοδοτικου,αλλιως ο ανεμιστηρας δεν θα παρει 12v για να γυρισει σωστα. Δες εδω,ειναι ετσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον Roger το κοκκινο του ανεμιστηρα ειναι στο κιτρινο του τροφοδοτικου αλλα παπαλα...Οι ανεμιστηρες εχουν αυτο το βισμα οπως στη φωτο που εβαλες,αλλα εχουν και ενα αλλο μικρο βυσματακι που συνδεεται σε 2-3 βελονιτσες... http://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.dansdata.com%2F2fans.htm&ei=dQ9pVJScKInKOaOFgegK&bvm=bv.79142246,d.bGQ&psig=AFQjCNExnqoBUeDVh0833yzhdii3dlxF3w&ust=1416257744939639 ................Ετσι ειναι,οπως αυτον.. Συνδεσε το σε ενα ελεύθερο φις απο αυτα που πανε στα περιφερειακά hdd cd klp Στο cd δεν υπαρχει τετοιο φισακι...Οσο για τον hdd,θα το δοκιμασω αυριο,γιατι μολις τωρα εκλεισα το κουτι...Ομως το θεμα μου ειναι οτι θελω να προσθεσω και αλλους 2 ανεμιστηρες(συνολο 5)...Πως θα γινει να δουλευουν ολοι το ιδιο?Αυτο ρωταω και δε με εχετε καλυψει.Ισως επειδη δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις.... αυτος ειναι ο ανεμιστηρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Όσους ανεμιστήρες και να βάλεις θα δουλεύουν κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τραβάνε πολύ λίγο ρεύμα σε σχέση με αυτό που αποδίδει το τροφοδοτικό. Δοκίμασε να το συνδέσεις σε διαφορετιικές εξόδους molex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μα αυτο λεω τοση ωρα.Οτι οπου και να τους βαλω,μονο αυτος που ειναι κουμπωμενος στη μητρικη δουλευει 100%....Τους υπολοιπους τους εχω δοκιμασει σε διαφορετικες εξοδους,αλλα υπολειτουργουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αφου δεν σε εχουμε καλυψει,ανεβασε καμμια φωτο να δουμε τι εχεις κανει,γιατι ο ανεμιστηρας οταν παρει σωστα τα 12v ειναι αδυνατον να μην γυρναει ικανοποιητικα εκτος και αν εχει προβλημα,δυο ανεμιστηρες ομως με το ιδιο προβλημα,δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μεχρι αυριο θα ανεβασω φωτο να δειτε τι εχω κανει..χαχαχαχα...Ευχαριστω για την υποστηριξη παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Oριστε και οι φωτογραφιες.Να ξανατονισω οτι ο ανεμιστηρας της ψυκτρας και ο πισω(που ειναι συνδεδεμενοι στη μητρικη)δουλευουν αψογα..Αυτος που εχω μπροστα(στον hdd) και ο αλλος στο πανω μερος του κουτιου(που ειναι συνδεδεμενοι με το τροφοδοτικο)ισα ισα που χαζογυρνανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Βάλτε σε ένα μολεξ που να έχει και τα τέσσερα καλωδια (αυτό που τους έχεις αν δεν βλέπω ότι νάνε έχει 2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα