George! Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα βάλω έναν NOCTUA NF-S12B Redux 700 στο πίσω μέρος του κουτιού και για μπροστά βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 @vaiosgtr Μάλλον δε κατάλαβες ότι λέμε το ίδιο πράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 νομιζψ ξεφυγε οff topic απο αυτο που ζηταω οποιος μπορει να μου απαντησει ειμαι αναμεσα στους Noiseblocker NB-eLoop B12-3 ΚΑΙ Corsair SP120 LED White High Static Pressure εμενα με νοιαζει ποιο πολυ ο θορυβος γιατι θα βαλω 6 ανεμηστηρες ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Και οι δύο ανεμιστήρες είναι στα 26-27db. Θα ακούγονται. Ψάξε κάποιους άλλους καλύτερα μέχρι 20db αφού θα βάλεις τόσους πολλούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Εγω εχω βαλει τους corsair στα ψυγεια, συνολο 9 και σε full στροφες απλα δε καθεσαι διπλα....Με fan controller το συζηταμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ωραια να ρωτησω κατι αλλο τωρα απο θεμα τοποθετησης...το μπροστινο ψυγειο που εχω τραβαει αερα προς τα μεσα το ιδιο κανει και το τριπλο που βρισκεται επανω και το μονο ψυγειο που βρισκεται πισω πεταω εξω ολο τον αερα ειναι σωστο η πρεπει να κανω αλλαγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Το τριπλο τοτε το εχεις βαλει λαθος...Γυρνα τα fanακια αναποδα ωστε να βγαζουν αερα προς τα εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Εχω το cosmos να βαλω τα ανεμηστηρακια απεξω πανω στην οροφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα