Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

χρειάζομαι την βοήθεια σας σχετικά με την τηλεόραση μου. Τονίζω βέβαια ότι είναι παλιά (Μάρκα τηλεόρασης : ΒΕΚΟ,   Μοντέλο: TVB 4106) . Μου έχει χαλάσει το τηλεκοντρόλ και βρήκα ένα άλλο universal remote controller που παίρνει κάποιους κωδικούς αλλά δεν ξέρω πως να το ρυθμίσω. Μήπως μπορεί κάποιος σας να με κατατοπίσει..? Θα σας στείλω παρακάτω το τηλεκοντρόλ σε φώτο μήπως γνωρίζει κάποιος την λειτουργία του. 

2j5xqg5.jpg

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά..

Πατημένο το set και το tv μέχρι να αναβοσβήσει το λαμπάκι ή μένει αναμμένο(δεν θυμάμαι)..κάπως έτσι..

Και μετά δοκίμασε τους παρακάτω κωδικούς:

102 105 155 191 200 221 230 239 242 244 249 403 478 487 585 720 733

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το universal αλλά πολύ εναλλακτική λύση ειναι το usb-300 της tele. Κοίταξα τη βάση δεδομένων και εχει ρυθμίσεις για την τηλεόραση σου.

http://www.e-shop.gr/usb-300-tv-remote-control-me-usb-programmatismo-p-PER.850050

Επίσης διάβασε το παρακατω

http://www.insomnia.gr/topic/528858-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-tele-usb-300-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά..

Πατημένο το set και το tv μέχρι να αναβοσβήσει το λαμπάκι ή μένει αναμμένο(δεν θυμάμαι)..κάπως έτσι..

Και μετά δοκίμασε τους παρακάτω κωδικούς:

102 105 155 191 200 221 230 239 242 244 249 403 478 487 585 720 733

Μένει αναμμένο το λαμπάκι και μετά πληκτρολογώ κωδικό.. και μετά ?

Δημοσ.

Μετά πατάς το πλήκτρο απενεργοποίησης..αν δεν ανταποκρίνεται η τηλεόραση (δηλ. να κλείσει) δοκιμάζεις άλλον κωδικό μέχρι να ανταποκριθεί η τηλεόραση..

Ο κωδικός μάλλον αποθηκεύεται με το κεντρικό πλήκτρο

Δηλ

Σετ/tv/τον τριψήφιο κωδικό/ok/test με το power button

Κάπως έτσι..δοκίμασε

Δημοσ.

Μετά πατάς το πλήκτρο απενεργοποίησης..αν δεν ανταποκρίνεται η τηλεόραση (δηλ. να κλείσει) δοκιμάζεις άλλον κωδικό μέχρι να ανταποκριθεί η τηλεόραση..

Ο κωδικός μάλλον αποθηκεύεται με το κεντρικό πλήκτρο

Δηλ

Σετ/tv/τον τριψήφιο κωδικό/ok/test με το power button

Κάπως έτσι..δοκίμασε

Φίλε μου δοκίμασα διάφορους κωδικούς και δεν γίνεται τίποτα. Τώρα είτε οι κωδικοί δεν κάνουν ή με την ρύθμιση κάτι δεν γίνεται σωστά.

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας και καλη χρόνια θα ήθελα να μου πείτε για τον δέκτη crystal audio ποιος είναι ο κωδικός για να ρυθμίσω ένα universal τηλεκοντρολ που εχω δυστυχώς δεν υπάρχει συμβατός κωδικός. Το τηλεκοντρόλ είναι το RM-D1155+5 Σας ευχαριστώ πολύ. 

Επεξ/σία από alex200
Δημοσ.

Καλημερα,βαλε την αυτοματη αναζητηση πατωντας το πρασινο κουμπι DVB μεχρι να βγει η ενδειξη φωνης στον αποκωδικοποιητη,αν δουλευουν ολες οι λειτουργιες το αφηνεις ,αλλιως κανει την ιδια διαδικασια μεχρι να το βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...