Προς το περιεχόμενο

Δυσκολο προβλημα για ψαγμενους λυτες.

tsampikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yparxei ena utility "burn cpu" an 9imamai kala to lene.

tre3to me ta xp kai meta apo kana misaoro koita tin 9ermokrasia.

an einai kanoniki, 3exna ta peri efarmogon sto background (sta me) ktl.

eleg3e episis tin temp apo to bios. me poia temp apo ta 2 leitourgika einai idia?

an den einai idia me auti twn me asta na deixnoun oti 9eloun.

fortose ta me gia na ftasei i cpu se mia poly megali 9ermokrasia kai kane restart me xp.

an sou deixnoun kanoniki (kai tin empisteuesai) ase pali na deixnoun oti 9eloun ta me.

tora giati prin kai ta 2 leitourgika sou edeixnan tin idis 9ermokrasia kai tora oxi einai alli istoria ... min to psaxneis ...

Δημοσ.

Παιδια πρωτα απ'ολα ευχαριστω για την βοηθεια και την ανταποκριση :D

Φιλε Λεωνιδα το taskmgr δεν λειτουργει και το taskman λειτουργει μεν αλλα δεν εχει σχεση με το taskmanager των xp αλλα ειναι για να φτιαχνει την επιφανεια εργασιας κλπ

Φιλε gv οταν δουλευω στα me και σε μια θερμοκρασια 72 c μολις κανω restart και μπω στα xp μου δειχνει 70 c (λογικο εχει πεσει 2 βαθμους με το reboot) και στη συνεχεια πεφτει πεφτει πεφτει μεχρι να σταθεροποιηθει περιπου στους 54 c σε 1-2 λεπτα (18 c διαφορα)

Επεισεις στο bios μολις κλεισω τα me μου δειχνει 69 c και μετα απο reboot των xp 50-51 c

Τωρα που γραφω ειμαι με 69 C και με aircodition αναμενο στους 22 C στο δωματιο.......θα με περασουν για τρελλο στην πολυκατοικια να δουλευει aircodition χειμωνιατικα στις 4 τη νυχτα :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...