Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω όταν ένα app ζητάει πρόσβαση σε φωτογραφίες ή id ή οτιδήποτε ....πάει να πει ότι αν πάσα στιγμή μπορεί να τσεκάρει μόνο του ή απλά ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή να έχει πρόσβαση(πχ αποθήκευση μιας εικόνας) 

Δημοσ.

να ρωτήσω όταν ένα app ζητάει πρόσβαση σε φωτογραφίες ή id ή οτιδήποτε ....πάει να πει ότι αν πάσα στιγμή μπορεί να τσεκάρει μόνο του ή απλά ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή να έχει πρόσβαση(πχ αποθήκευση μιας εικόνας) 

Τυπικα ναι, αλλα ελεγχονται συνηθως οι εφαρμογες απο την google. Ουσιαστικα πχ αν κατεβασεις μια εφαρμογη για φωτογραφιες θα εχει δικαιωματα να ανοιγει την καμερα οποτε θελει αλλα δεν γινεται κατι τετοιο.. Ειναι οπως οταν βαζεις τα λεφτα σου σε μια τραπεζα, ξερουν τους κωδικους σου αλλα δεν σου τα περνουν.. κατι τετοιο

Δημοσ.

άρα κα΄ποια games που θέλουν call id για ποιο λόγο να στα ζηήτσουν ????

Ουσιαστικα πχ αν κατεβασεις μια εφαρμογη για φωτογραφιες θα εχει δικαιωματα να ανοιγει την καμερα οποτε θελει αλλα δεν γινεται κατι τετοιο..

υπάρχει καποιο πρόγραμμα που να ελέγχει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Ρε Γιώργο, υπάρχει λόγος να φοβόμαστε το τι στοιχεία δίνουμε. Θέλει προσοχη. 

Π.χ. ενα παιχνίδι θέλει αναγνωριστικό συνήθως για να γίνεται ευκολα η συναλλαγη των αγορών που γίνονται μεσα απο το παιχνίδι. Απο την αλλη αν ενας φακος app ζητά πρόσβαση στο αναγνωριστικό του κινητου μου ή θελει να διαβάσει τον τηλεφωνικό μου κατάλογο, θα πάρει ... κάτι μακρυ. 

Δημοσ.

Οταν πχ ο φακος ζηταει προσβαση στα τηλεφωνα φυσικα και πρεπει να φαει delete, αλλα οταν το ζηταει μια εφαρμογη με καποιο κυρος (καταλαβαινεις τι θελω να πω) τοτε δεν υπαρχει φοβος..Αυτο θελω να πω εγω..

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση μια εφαρμογη να μη ζηταει δικαιωματα κατα την εγκατασταση αλλα να εχει προσβαση σε καμερα, τηλεφωνικο καταλογο κλπ και να κανει χρηση των παραπανω; Ή λιγο διαφορετικα, να ζηταει δικαιωματα μονο για την καμερα να του δινεις το ΟΚ και αυτο να εχει προσβαση σε τηλ καταλογο, αρχεια κλπ;

Δημοσ.

Οχι.. Οτι είναι να κάνει θα σου το λέει

Αυτό, αλλά μου εχει τύχει εφαρμογή που σε update ζήτησε παραπάνω δικαιώματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...