Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες το laptop τρώει κάτι σκαλώματα στην εκκίνηση των windows.

Συγκεκριμένα σκαλώνει στο logo με τα windows λίγο πριν μπεις στον υπολογιστή και μου λέει να μην κλείσω τον υπολογιστή κατά τη διάρκεια αυτή.

Δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγγραφε, είχε σχέση με τα updates "check update..." και είχε μια ένδειξη που φόρτωνε στα % και μετά ξανά έκλεινε ο υπολογιστής και έκανα πάλι το ίδιο. Δοκίμασα και με κανονική & ασφαλή λειτουργία άλλα το ίδιο και κάποια στιγμή ανοίγει μόνο του.

Είμαι άσχετος και έλεγα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει... Έχω windows 7 εδώ και χρόνια, σίγουρα θέλει φορμάτ άλλα για την ώρα θέλω και μια συμβουλή μήπως ευθύνεται κάτι άλλο!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

λογικα απο αυτο που περιγραφεις ειναι οτι καποια ενημερωση που εκανε το συστημα δεν εκατσε σωστα και προσπαθει να την περασει καθε φορα που κανει επανεκινηση λογικα θα σου δωσει κωδικο σφαλματος αν το βαλεις να την περασει την ωρα που ειναι ανοικτο το μηχανημα και μπορεις να το γραψεις....να δουμε τι ειναι...

αλλιως αν πιστευεις οτι θελει επανεγκατασταση των windows μπορεις να το κανεις και να παρει τα πανω του...απλα πριν κανεις οτιδηποτε σωσε τα σημαντικα αρχεια σου σε ενα εξωτερικο δισκακι ή φλασακι... :-)

Δημοσ.

λογικα απο αυτο που περιγραφεις ειναι οτι καποια ενημερωση που εκανε το συστημα δεν εκατσε σωστα και προσπαθει να την περασει καθε φορα που κανει επανεκινηση λογικα θα σου δωσει κωδικο σφαλματος αν το βαλεις να την περασει την ωρα που ειναι ανοικτο το μηχανημα και μπορεις να το γραψεις....να δουμε τι ειναι...

αλλιως αν πιστευεις οτι θελει επανεγκατασταση των windows μπορεις να το κανεις και να παρει τα πανω του...απλα πριν κανεις οτιδηποτε σωσε τα σημαντικα αρχεια σου σε ενα εξωτερικο δισκακι ή φλασακι... :-)

Δεν μπορώ να πληκτρολογήσω συνδυασμό, στην ουσία το λάπτοπ κάνει αυτό που κάνει και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το κλείσω από το power button.

Υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι στις ενημερώσεις τουλάχιστον να μη μου το κάνει ξανά;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πληκτρολογήσω συνδυασμό, στην ουσία το λάπτοπ κάνει αυτό που κάνει και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το κλείσω από το power button.

Υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι στις ενημερώσεις τουλάχιστον να μη μου το κάνει ξανά;

δηλαδη δεν μπαινει στα windows τελικα με τιποτα?

ουτε με τη λυση που προτεινει ο phsyborg?

Δημοσ.

δηλαδη δεν μπαινει στα windows τελικα με τιποτα?

ουτε με τη λυση που προτεινει ο phsyborg?

Μπαίνει στα windows απλά το κάνει μετά από κάποια ώρα και δεν ξέρω πως...

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως από τη στιγμή που προσπαθεί να εγκαταστήσει κάποια ενημέρωση, για να άνοιξε πάει να πει ότι την έχει κάνει εγκατάσταση ( αν είναι αυτό το πρόβλημα ) όμως το έκανε ξανά, όχι συνέχεια άλλα σήμερα το έκανε πάλι, το πρωί άνοιξε κανονικά...

Δημοσ.

Μου βγάζει αυτό "preparing to windows updates configuring updates" υπάρχει η ένδειξη που φορτίζει 100% φτάνει στο 32% κλείνει το λάπτοπ μετά ανοίγει και συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Μόλις ολοκληρωθεί κλείνει ξανά, μετά ανοίγει πάλι και μπαίνει στα windows.

Δημοσ.

Σημερα παρουσιαστηκε προβλημα με την εκινηση των windows. Εβαλα το panda να κανει πληρη ελεγχο για ιους και αφου τελειωσε και στη συνεχεια εκανε επανεκινηση το pc ολα τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας εχουν γινει ασπρα χαρτια και δεν δουλευει τιποτα. Εαν απο το μενου εναρξης κανω κλικ στον πινακα ελεγχου βγαινει μηνυμα οτι τα windows δεν βρισκουν που αντιστοιχει το προγραμμα. Δοκιμασα μετα με το f8 να μπω σε ασφαλη λειτουργια αλλα παλι το ιδιο κανει. Δοκιμασα και την επιλογη επιδιορθωση του υπολογιστη και βγηκε μηνυμα οτι πρεπει να βαλω το cd των windows,. Μα πως γινεται να εκανε τετοια ζημια το αντιβιωτικο?? Τι πρεπει να κανω τωρα? Να ξαναπερασω τα windows?

Δημοσ.

Σημερα παρουσιαστηκε προβλημα με την εκινηση των windows. Εβαλα το panda να κανει πληρη ελεγχο για ιους και αφου τελειωσε και στη συνεχεια εκανε επανεκινηση το pc ολα τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας εχουν γινει ασπρα χαρτια και δεν δουλευει τιποτα. Εαν απο το μενου εναρξης κανω κλικ στον πινακα ελεγχου βγαινει μηνυμα οτι τα windows δεν βρισκουν που αντιστοιχει το προγραμμα. Δοκιμασα μετα με το f8 να μπω σε ασφαλη λειτουργια αλλα παλι το ιδιο κανει. Δοκιμασα και την επιλογη επιδιορθωση του υπολογιστη και βγηκε μηνυμα οτι πρεπει να βαλω το cd των windows,. Μα πως γινεται να εκανε τετοια ζημια το αντιβιωτικο?? Τι πρεπει να κανω τωρα? Να ξαναπερασω τα windows?

καλησπερα,

παρε τα σημαντικα σου αρχεια σε ενα εξωτερικο δισκο αν τα χρειαζεσαι και κανε μια καθαρη εγατασταση των windows γιατι ο χρονος που θα παρει για να επιδιωρθοσεις τα υπαρχον θα ειναι περισσοτερος και αν επιτυχει θα εισαι με παλια εγατασταση οποτε δεν σε συμφερει να φας χρονο τσαμπα.....

Δημοσ.

Γιατι το panda διεγραψε αρχειο των windows? Γιατι απο τα εργαλεια των windows δεν λειτουργει τιποτα? Ουτε επαναφορα στις προηγουμενες ρυθμισεις πιανει ουτε σε ασφσλη λειτουργια τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...