Προς το περιεχόμενο

Tablet??Apple Vs Samsung!!!

giompail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλήσπερα παιδιά...

Εδώ και λίγο καιρό προσανατολίζομαι στην αγορά ενός tablet για απλή χρήση, δηλαδή σερφάρισμα στο internet,ταινίες,pdf αρχεία και κανά παιχνιδάκι που και που…Πιο συγκεκριμένα, έχω ψάξει και έχω βρει 2 λύσεις…Η πρώτη είναι το καινούργιο μέλος της Apple,το ipad air 2…και η άλλη είναι το galaxy tab s 10.5 της samsung. ( http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/tablets/tab4/SM-T800NZWAEUR )

Ωστόσο, ύπαρχουν οι εξής προβληματισμοί:

1)Παρατηρώ πως το ipad εχει 2gb ram, ενώ το μοντέλο της samsung έχει 3gb.Τι διαφορά υπάρχει και πόσο αυτό επηρεάζει την κάθε συσκευή?

2)Πιο πάνω ανέφερα ότι μια από τις λειτουργιές που το θέλω είναι το διάβασμα pdf αρχείων.Ποιες από τις δυο συσκευές έχει καλύτερη και παράλληλα ξεκούραστη οθόνη?

3)Τέλος, για τις λειτουργίες που το θέλω…αυτές οι λύσεις θα με καλύψουν ή δεν αξίζει να χαλάσω τόσα χρήματα..?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! ;)

ΥΓ: 1)Θα μπορούσατε να μου αναφέρετε τα πλεονεκτήματα  και τα μειονεκτήματα των δυο συσκευών καθώς και τις προσωπικές εμπειρίες σας(εαν έχετε)?

2)Οποιαδήποτε πρόταση…δεκτή… :D

Επεξ/σία από giompail
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα απ όλα το air 2 έχει 2gb ram σε συνδυασμό με τον Α8 CPU έχει κατά πολύ πιο αυξημένες επιδόσεις σε σχέση με τα παλιότερα iPad.

Τώρα το iPad το θεωρώ ανώτερη λύση όσον αφορά mobile os tablet.

Έχουν πάντα εξαιρετική αυτονομία,εξαιρετικο store με πολύ ποιοτικές εφαρμογές που είναι κομμένες και γραμμένες για tablet form factor με μια ομοιογένεια, φιλικότητα και εξαιρετική εμπειρία χρήσης.

Στα παιχνίδια εκεί να δεις πλουραλισμό και ποικιλία.

Θα χαρακτηριζα τα iPad άνετα μια φορητή παιχνδοκονολα με εξαιρετικά γραφικά,χωρις να αναπτύσσει πάρα χαμηλές προς μέτριες θερμοκρασίες και ο κυριότερο δεν ρουφανε την μπαταρία.

Έχουν εξαιρετική ενεργειακή απόδοση δηλαδή.

Στο διάβασμα και Σερφαρισμα το form factor των iPad είναι το ιδανικό θα έλεγα και σε οριζόντια και κάθετη προβολή.

Μόνο σε ταινίες υπάρχει ένας συμβιβασμος λόγω ότι εμφανίζει μαύρες μπάρες πάνω-κάτω που δεν είναι όμως τόσο αποτρεπτικος παράγοντας(δεν έχει δηλαδή απόλυτα full screen mode)

Γενικότερα για εμένα πληρέστερη πρόταση είναι το iPad air 2 χωρίς αμφιβολία.

Αν έχεις τηλέφωνο Android, πάρε το σαμσουνγκ. Αν έχεις iPhone, το ipad.

Και τα δύο είναι κορυφαία στην κατηγορία τους. Μην συγκρίνεις σπεκς, το Apple χρειάζεται λιγότερα για να τρέξει σωστά.

Μεγάλο πλεονέκτημα του σαμσουνγκ, η amoled οθόνη, που σε τάμπλετ απλά κάνει τα υπόλοιπα να ωχριουν μπροστά της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα απ όλα το air 2 έχει 2gb ram..

Sorry…μου ξέφυγε...

Θα μπορούσες να με καλύψεις στον τρίτο και ίσως μεγαλυτερο προβληματισμό μου??

Αν έχεις τηλέφωνο Android, πάρε το σαμσουνγκ. Αν έχεις iPhone, το ipad.

οκ…πες οτι έχω ενα iphone…τι συνεργασία μπορεί να υπάρξει με ένα ipad??

Επεξ/σία από giompail

Sorry…μου ξέφυγε...

Θα μπορούσες να με καλύψεις στον τρίτο και ίσως μεγαλυτερο προβληματισμό μου??

οκ…πες οτι έχω ενα iphone…τι συνεργασία μπορεί να υπάρξει με ένα ipad??

Αν θες the best mobile tablet στην αγορά το air 2 ειναι αυτό που το αντιπροσωπεύει ότι πιο κοντά.

Και εγω android έχω πάντα σε κινητά αλλα σε tablet iPad ειναι μονόδρομος.

Απο εκεί και πέρα αν δεν θες το air 2 για λόγους κόστους,τοτε κοιτα είτε xperia z3 tablet είτε nexus 9 που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον μήνα λογικά και Ελλάδα.

Απέφυγε Samsung θα έλεγα,εκτός αν περιμένεις νεα γενιά με τον επεξεργαστή του Note 4 τον exynos 5433 που ειναι κλάσεις ανώτερος απο αυτα που φοράνε τα σημερινά Samsung tablet.

Μεγάλο πλεονέκτημα του σαμσουνγκ, η amoled οθόνη, που σε τάμπλετ απλά κάνει τα υπόλοιπα να ωχριουν μπροστά της.

η amoled του samsung, τι διαφορά εχει με την retina του ipad?

Η retina είναι οθόνη με πάνελ ips. Σαν ρετινα η Apple ορίζει οποιαδήποτε οθόνη βγάζει με υψηλά ppi, δεν είναι τεχνολογία.

Η amoled είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο μπορείς να βρεις από οθόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η amoled είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο μπορείς να βρεις από οθόνη.

Πρεπει να ειναι μακραν η πιο περιγραφικη και επεξηγητικη αναφορα για το τι ειναι η amoled οθονη!

Και η retina εχει να κανει με το ppi και την αποσταση που κρατας την συσκευη και δεν αναφερεται καν το ειδος του panel!

Επεξ/σία από ektor7

Πρεπει να ειναι μακραν η πιο περιγραφικη και επεξηγητικη αναφορα για το τι ειναι η amoled οθονη!

Αναλυτικοτατη περιγραφή υπάρχει στο Wikipedia, αλλά προφανώς και δεν είναι αυτό που ψάχνει ό ts.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...