derasto Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Το πήρα απόφαση τελικά να γυρίσω στον Οτε μετά την 3ημηνη παραμονή μου στη HOL, το γιατί το έχω αναφέρει σε άλλα threads. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ο ΟΤΕ θα ζητήσει επιπλέον φράγκα για την νέα σύνδεση και αν πρέπει πρώτα να κάνω διακοπή συμβολαίου σε κάποιο κατάστημα vodafone ή να πάω απευθείας στο ΟΤΕ και αναλαμβάνει την διακοπή αυτός. Είναι χρονοβόρα η διαδικασία αυτή;
Sansarion Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Με την Hol πρέπει να είχες υπογράψει κάποιο συμβόλαιο για ορισμένους μήνες (12 ή 24) . Εφόσον θα φύγεις νωρίτερα θα πρέπει να πληρώσεις ένα ποσό σαν "ποινή" . Όταν αλλάζεις πάροχο, ο νέος πάροχος θα σου πει μία ημερομηνία .Στην δικιά μου περίπτωση μέχρι να έρθει εκείνη η ημέρα είχα από τον προηγούμενο πάροχο .Δηλαδή δεν έμεινα χωρίς τηλ ή ίντερνετ . Καλύτερα πάρε ένα τηλ πρώτη τη Hol και προσπάθησε να βρεις άκρη .
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ο παροχος στον οποιον πας αναλαμβάνει την διαδικασία δεν χρειάζεται να εμπλακείς με αυτον που είσαι τωρα
derasto Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Με την Hol πρέπει να είχες υπογράψει κάποιο συμβόλαιο για ορισμένους μήνες (12 ή 24) . Εφόσον θα φύγεις νωρίτερα θα πρέπει να πληρώσεις ένα ποσό σαν "ποινή" . yep 72.3€ :/ Ο παροχος στον οποιον πας αναλαμβάνει την διαδικασία δεν χρειάζεται να εμπλακείς με αυτον που είσαι τωρα Oκ τοτε παω απευθειας στον Οτε. Ευχαριστω παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα