Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει προσπαθώντας να δουλέψω ταυτόχρονα και τις δύο βασικές πλατφόρμες οργάνωσης δλδ της Google και το Outlook είναι ο συνεχής συγχρονισμός επαφών από το Gmail στο Outlook και αντίστροφα. Οι ολοένα αυξανόμενες μονοπωλιακές πρακτικές της Google και ο συνεχής πόλεμος μεταξύ των δύο εταιριών έχουν σαν αποτέλεσμα να μην βρίσκεις εύκολα λύσεις για τον σωστό  συγχρονισμό των δύο πλατφορμών.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχω με τον συνεχή συγχρονισμό επαφών μεταξύ Gmail και Outlook. Παλαιότερα είχα βρει ένα δωρεάν προγραμματάκι που έκανε την δουλειά αλλά εδώ και ένα χρόνο η βρωμοGoogle το μπλόκαρε. Από τότε δοκίμασα διάφορες λύσεις αλλά καμιά από αυτές δεν ήταν ικανοποιητική ενώ το Kies της Samsung παρόλο που υποτίθετε ότι διέθετε αυτήν την λειτουργία δεν μου λειτούργησε ποτέ.

Επιτέλους όμως βρήκα ένα πρόγραμμα που το έχει δημιουργήσει μια ινδική εταιρία και δουλεύει τέλεια!

Δοκίμασα την δωρεάν έκδοσή του. Πριν κατεβάσεις την δωρεάν έκδοσή του σου ζητά να δει τα βασικά στοιχεία του λογαριασμού σου Gmail. Οπωσδήποτε αυτό είναι ύποπτο αλλά μέχρι στιγμής όσο το έψαξα δεν έχω βρει αρνητικές αναφορές στο Web για το πρόγραμμα και την εταιρία που το βγάζει. Δεν δοκίμασα την πλήρη έκδοση που πωλείται αλλά σας βεβαιώνω ότι και η δωρεάν  δουλεύει τέλεια. O συγχρονισμός είναι πολύ σωστός και μεταφέρει άψογα όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες. Το μενού του είναι απλούστατο και προσφέρει συγχρονισμό είτε με προτεραιότητα κάποιου από τους δύο λογαριασμούς είτε αμφίδρομο.

Αν πληροφορηθώ ότι οι γνωστοί μου έχουν γεμίσει spam mails ή παρατηρήσω οτιδήποτε ύποπτο θα σας το ποστάρω αμέσως.

Το έχω δοκιμάσει σε Outlook 2007.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

http://www.pppindia.com/contacts-sync/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...