kamasoutra Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Έχετε να μου προτείνετε οθόνη μέχρι 400 για χρήση κυρίως pc gaming όπως γράφω στον τίτλο αλλά και για άλλα πράγματα. Η πρώτη μου επιλογή πρίν καιρό ήταν η http://www.skroutz.gr/s/2885556/Asus-VG248QE.html,απλά σκέφτομαι μήπως τώρα έχουνε βγεί καινούριες οθόνες με καλύτερα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη ανάλυση(1440p). Τέλος μέχρι 24 ίντσες θέλω,αυτήν την στιγμή έχω 23άρα και μου φαίνεται εντάξει σε μέγεθος απλά νομίζω μήπως σε μεγαλύτερο δεν βολεύει σε παιχνίδια στύλ moba η ξέρω γώ γενικότερα.
selianx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Τι κάρτα γραφικών και επεξεργαστή έχεις; Τι παιχνίδια παίζεις κυρίως;Σε 24" 1080p 144Hz η VG248QE είναι από τις πιο τίμιες επιλογές, αλλά κρίμα να μην πιάνεις τουλάχιστον 100-120FPS στα παιχνίδια που παίζεις και να πάει στράφι.
kamasoutra Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 κάρτα γραφικών την 970 msi και επεξεργαστή τον I7 4790k η τον I5 4690k αν δεν μπορώ σε budget. έχει πάρει το μάτι μου και την Dell S2415H αλλά έχει ms 6 και δεν ξέρω πόσο κακό θεωρείται για gaming.βέβαια απο desing,ποιότητα και τιμή είναι τέλεια. παιχνίδια παίζω τα πάντα,απλά ασχολούμαι αρκετά με τα moba.
selianx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Σε moba, δε θα δεις διαφορά μεγάλη μεταξύ 60-144, ίσως λίγο στο "scrollάρισμα" στο χάρτη ας πούμε. Αν είναι η κύρια ασχολία σου, πιστεύω δεν αξίζει να σκάσεις λεφτά για 120+.Όσο για τα ms, πιστεύω είναι περισσότερο "marketing", και όχι τόσο αντιληπτό. Εγώ προσωπικά έχω παίξει σε 1ms, σε 5 για πολλά χρόνια, και τώρα στα 8 ούτε που καταλαβαίνω διαφορά.Εγώ προτείνω:1080p 24" 60Hz - P2414H,U2414H, στην S2415H δε μ'αρέσει αυτό το glossy panel, αν σ'αρέσει τότε πάσο.1080p 24" 144Hz - VG248QE,XL2420Z1440p 27" 60Hz - δεν έχω να προτείνω κάποια, αλλά αν πας προς τα εκεί υπάρχουν καλές επιλογές, αλλά με πολύ ψάξιμο μιας και είναι πολύ ακριβές. Είναι σίγουρα καλύτερο (μεγαλύτερη οθόνη, ανάλυση) από όλα τα άλλα.Σα moba player και εγώ, με την U2414H είμαι υπερικανοποιημένος. Η αλήθεια είναι ότι όποιο μόνιτορ και να πάρεις απ'τα παραπάνω, ικανοποιημένος θα μείνεις, το καθένα έχει τα + και τα - του.Καλά τα πολλά τα Hz, αλλά πιστεύω αν δεν παίζεις FPS παιχνίδια, είναι ακριβό "ανούσιο" σπορ. Εγώ διάλεξα 1080p 24" 60Hz σαν πιο all-around φθηνή λύση. Για εσένα θα πρότεινα είτε να πας στην φθηνή all around χρήση, ή να πας στην ακριβή 1440p λύση (ειδικά εφόσον θα έχεις και δυνατό hardware για ultra-settings σ'αυτήν την ανάλυση σε μεγάλη γκάμα παιχνιδιών). Προσοχή όμως, αν πας σε 27άρι μόνιτορ, πρέπει να δεις αν και ο χώρος σου είναι κατάλληλος, μιας και θα πρέπει να είναι λίγο πιο μακριά από εσένα για να βλέπεις τα πάντα χωρίς να κινείς το κεφάλι σου (πχ. minimap κλπ).
kamasoutra Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Είμαι μεταξύ λοιπόν asus και dell ,πάνω απο 24 ίντσες δεν θέλω γιατί πιστεύω στα moba θα με ενοχλήσει. Κοίτα εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο η dell με την lps οθόνη αλλά της asus έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.Δεν ξέρω αν τα 6 ms και το χαμηλότερο hz χαλάσουν την εμπειρία μου γιατί θέλω να παίξω διάφορα είδη παιχνιδιών που με το προηγούμενο hardware δεν μπορούσα. υγ απο την άλλη δεν έχω τέτοια μούρλια με τις λεπτομέρειες ,αν η οθόνη έχει καλά αποτελέσματα θα είμαι χαρούμενος.Μόνο πώς τα λεφτά για τις δύο είναι τα ίδια σχετικά και θέλω να κάνω σωστή αγορά.
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Παντως απο Dell σε γενικες γραμμες κακα σχολια δεν προκειται να ακουσεις,οχι μονο στο Insomnia αλλα και στα περισσοτερα forums. Και οι Asus ειναι καλες απλα δεν ξερω τι παιζει με την εγγυηση γιατι και αλλα ατομα ρωταγανε και ακουγα οτι ειχε αρκετο τρεξιμο. Αρα θα ελεγα να το ψαξεις λιγο αν σε ενδιαφερει. Και οσο λες πχ για τα Mobs,εγω ηξερα επαγγελματιες παικτες που παιζανε με απλα ποντικα,ουτε 100000dpi ουτε φωτακια ουτε βλακειες.
MonstrousChaos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 XL2420Z εγς σου προτεινω αυτη φιλαρακι....
bilythekid Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 XL2420Z εγς σου προτεινω αυτη φιλαρακι.... σε 27αρα υπαρχει κατι παρομοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα