nikchris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το κακό με το window phone store, είναι ότι θέλει πολύ λεπτομερής και ακριβής αναζήτηση. Κατά τα αλλα μόλις το νέο Lumia 525 πάρει windows 10 τελειοσαν όλα τα android κάτω από 250~ ευρώ. Μιλαμε για το ιδιο 525 που εχει 4" οθονη, αναλυση 800*480, 1430mah μπαταρια και δεν εχει μπροστα καμερα; θα τελειωνε ολα τα android κατω απο 250€ αν ειχε βγει το 2011, το 2014 ισως ειναι καλη επιλογη στα 80€ 2
gpgalanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εντωμεταξυ δεν ξέρω πόσο καλή ιδέα είναι η αντικατάσταση του Nokia logo από το Microsoft ειδικά όταν όλοι έχουν συνδέσει την MS με το αντίστοιχο λειτουργικό για PC και όχι με την κατασκευή hardware και ειδικά κινητών. Στα θετικά βέβαια είναι ότι αφού πλέον μιλάμε για MS κινητά τότε η MS θα τα υποστηρίξει με αναβαθμίσεις μέχρι τελικής πτώσεως αλλά ελπίζω να ακούσει λίγο και τους ερημους τους χρήστες όπως έκανε άλλωστε και στα αναμενόμενα W10. Κατα τα άλλα το μυστικό είναι στους "developers, developers, developers" που έλεγε και μια ψυχή η οποία παρεμπιπτόντως γελαγε με τα iProducts κτλ και τώρα η MS τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις. Βέβαια αποχώρησε με κάποια δισεκατομμύρια οπότε κάτι καλό θα έκανε ή κάποιον κολλητό θα είχε!
χιωτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά γτ τόση κακία με τα windows phone μια χαρά είναι ,στο ναυτικό που ήμουν με Lumia 920 όλοι μ έλεγαν τι ωραίο κινητό είναι τους έβγαζα κα φωτογραφίες και ένας με iphone 5ειχε ζηλέψει για τις πολυ ωραίες φωτο που έβγαζα τα live tiles είναι πολυ ωραία διότι είναι ζωντανά και ειδικά τώρα με τα windows 8.1μπορεις να βάλεις και τι δικια σ φωτο στα live tiles μπορείς να δημιουργήσεις φακελους να είναι ωραία και τακτοποιημένα στη σειρά και ναι έχει εφαρμογές τουλάχιστον τα κοινωνικά δίκτυα αυτά που θέλω τα έχω f/b skype viber what's up twitter instagram 3,4ακομα εφαρμογές για ειδήσεις αθλητικά καιρό έχει εφαρμογές πολυ καλές για επεξεργασίας φωτο έχει για χάρτες έχει και παιχνίδια ακόμα να μπορείς να τα παίξεις και σε κινητά και οκ το ότι δεν έχει την εφημερίδα του Καρατζαφέρη σαν εφαρμογή ενώ την έχει το android δε μ λέει κάτι η ότι δεν έχει συνταγές της μπαρμπαριγου η δε έχει εφαρμογή για τον αντένα ε και καλυτερατα βασικά που θέλω τα έχει!!! Μου γίνονται συχνά ενημερώσεις εφαρμογών από 8.0 πήγα σε 8.1 και τώρα θα πάρω και τα 10 ποια άλλη εταιρία το έχει κάνει αυτό;;;;ε και αν δεν έχει εφαρμογές όπως με πχ το αντένα οκ κατεβάζω το όπερα η οποιοδήποτε άλλο και το αποθηκεύω στο κουτάκι τσουκ το πατάω και διαβάζω ενημερώνομαι κολατε σε κάτι ανούσια πράματα και τώρα ειδικά που έχω και το Lumia 930 πετάει Sent from my RM-1045_1050 1
ektor7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 μια πλατφόρμα για να θεωρηθεί ανταγωνιστική πρέπει να διαθέτει official apps και να προσελκύει αρκετούς developers προσωπική μου άποψη αυτη. το youtube οπως και να το κανουμε πρέπει να εκπροσωπείται και αυτό στο store με official app.αν και είμαι χρήστης 8.1 τα οποία θεωρώ υπέροχα σαν λειτουργικό, το store δεν πιστεύω ότι πάσχει από πολλές ελλείψεις αλλά από ποιότητα σε ορισμένες επίσημες εφαρμογές οπως πχ προείπα instagram viber κλπ 1.Δε μιλησα για οποιοδηποτε official app,αλλα για ενα συγκεκριμενο που θα μου φερει περισσοτερα προβληματα παρα ευκολιες. 2.Τα official app ειναι περισσοτερο ελκυστικα,για τον απλο χρηστη,αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι και καλυτερα απο τα unofficial. 3.Το official youtube ή οποιοδηποτε official app,δεν ειναι αυτο που θα φερει περισσοτερους developers,αλλα ο αριθμος των χρηστων και η χρηση που γινεται σε μια πλατφορμα.
micahel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μιλαμε για το ιδιο 525 που εχει 4" οθονη, αναλυση 800*480, 1430mah μπαταρια και δεν εχει μπροστα καμερα; θα τελειωνε ολα τα android κατω απο 250€ αν ειχε βγει το 2011, το 2014 ισως ειναι καλη επιλογη στα 80€ οκ λαθακι, παμε στο σωστο τηλεφωνο, MICROSOFT LUMIA 535, με 5 αρα ips οθονη Gorilla Glass 3,,,Snapdragon 200 SoC με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz,,,μπροστα και πισω 5mp καμερα και 1.905 mAh μπαταρια. Τι να ζηλεψει απο το moto g; , τι να ζηλεψει απο το g2 mini; τι να ζηλεψει απο την καποτε ναυαρχιδα της samsung το s3 που κυκλοφορει στα 200+ ευρώ; εγω λεω οτι ολα αυτα εχουν να ζηλεψουν. 1) 36 μηνες αναβαθμισεις!!! 2)lag, τι ειναι αυτο? 3)ειναι ομορφο θες και αλλα; οταν εγω θα παω να το παρω, θα σου δοσω τα ρεστα να παρεις καινουργιο τηλεφωνο γιατι android που να βαστιξει πανω απο 6 μηνες χωρις lag δεν υπαρχει. τι να πει καποιος, τοσοι κακια ποια για ενα τηλεφωνο.... 3
gpgalanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καταρχάς μπορεί να ζηλέψει τον ορθογράφο του. Από εκεί και πέρα δεν έχει εναλλακτικους launchers και browsers, δεν έχει επίσημες εφαρμογές της Google, δεν έχει σημαντικές εφαρμογές τρίτων πχ Strava κτλ, δεν έχει αρκετές επιλογές κινητών πλην της Nokia κτλ. Και για αυτό 9 στους 10 δεν έχουν WP. Α, και για να μην παρεξηγηθώ είμαι fan των Windows από εποχής WM και περίμενα πως και πως τα WP αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατο να τα συμπαθησω. Όπως και τα 8αρια μου στο tablet και το laptop μου. 1
Grey Warden Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Η ενοποίηση που αναφέρεις υπάρχει ήδη σε επίπεδο εφαρμογών εδώ και καιρό. Λίγο πολύ ότι χρειάζομαι από άποψη παραγωγικοτητας στο κινητό μου το έχω ήδη ενώ από άποψη Web, media κτλ δεν τίθεται καν λόγος. Άρα αυτή η ενοποίηση που αναφέρει η MS ή που ήδη προσφέρει η Apple πως ακριβώς υλοποιείται; Γιατί πχ legacy εφαρμογές δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσω στο κινητό μου ενώ όπως έγραψα και πιο πριν Modern εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ. Άρα και το λέω χρησιμοποιώντας το κινητό μου και ως εργαλείο δουλειάς δεν μου λείπει τίποτα αυτή την στιγμή. Email client έχω, συγχρονισμό ημερολογιων, επαφών, tasks κτλ έχω, MS Office και εναλλακτικές έχω, Lync και εναλλακτικές έχω, Dropbox, One Drive κτλ έχω. Αν τώρα μου ξεφεύγει κάτι και η υλοποίηση της MS προσφέρει κάτι διαφορετικό αυτό μένει να το δούμε αλλά ειλικρινά ήδη έχει κάνει βήματα πίσω στα αναμενόμενα W10 ενώ όπως ήδη έγραψα οι υπάρχουσες Modern εφαρμογές είναι για κλάματα. Αναμένουμε λοιπόν κι αν με το καλό αλλάξει κάτι εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα πάω προς MS. Αυτό ακριβώς. Το έχω γράψει τόσες φορές. 1
ektor7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Η ενοποίηση που αναφέρεις υπάρχει ήδη σε επίπεδο εφαρμογών εδώ και καιρό. Λίγο πολύ ότι χρειάζομαι από άποψη παραγωγικοτητας στο κινητό μου το έχω ήδη ενώ από άποψη Web, media κτλ δεν τίθεται καν λόγος. Άρα αυτή η ενοποίηση που αναφέρει η MS ή που ήδη προσφέρει η Apple πως ακριβώς υλοποιείται; Γιατί πχ legacy εφαρμογές δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσω στο κινητό μου ενώ όπως έγραψα και πιο πριν Modern εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ. Άρα και το λέω χρησιμοποιώντας το κινητό μου και ως εργαλείο δουλειάς δεν μου λείπει τίποτα αυτή την στιγμή. Email client έχω, συγχρονισμό ημερολογιων, επαφών, tasks κτλ έχω, MS Office και εναλλακτικές έχω, Lync και εναλλακτικές έχω, Dropbox, One Drive κτλ έχω. Αν τώρα μου ξεφεύγει κάτι και η υλοποίηση της MS προσφέρει κάτι διαφορετικό αυτό μένει να το δούμε αλλά ειλικρινά ήδη έχει κάνει βήματα πίσω στα αναμενόμενα W10 ενώ όπως ήδη έγραψα οι υπάρχουσες Modern εφαρμογές είναι για κλάματα. Αναμένουμε λοιπόν κι αν με το καλό αλλάξει κάτι εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα πάω προς MS. Αυτό ακριβώς. Το έχω γράψει τόσες φορές. Aν εισαι ευχαριστημενος με μια "ενοποιηση" που εχουμε τα τελευταια 10χρωνια,τοτε φυσικα δεν εχει να σου προσφερει κατι η ενωποιηση της MS. Αλλα αυτο που περιγραφεις δεν ειναι ενοποιηση,αλλα συγχρονισμος απλων δεδομενων,τιποτα περισσοτερο. Ενοποιηση,εκτος απο αυτα που αναφαιρες, προϋποθέτει και τα εξης: 1.Oτι εφαρμογη εχω στο τηλεφωνο,να το εχω και σττο pc. 2.Οτι δεδομενα εχουν αυτες οι 3rd party εφαρμογες που θα υπαρχουν σε ολο το οικοσυστημα,να μεταφερονται σε ολες τις πλατφορμες. 3.Οτι αγοραζω απο το τηλεφωνο ή το pc,οι αδειες να μεταφαιρονται σε ολες τις συσκευες του οικοσυστηματος. 4,Να εχω ενα λογαριασμο και οχι 2 ή 3 ή και περισσοτερους για να μπορω να ελεγχω τις συσκευες μου και τα δεδομενα μου. Αυτα δεν μπορεις να τα εχεις σε ενα συνδιασμο windows7/linux/osx μαζι android/ios/wp. Με αλλα λογια το κλειδι της ενωποιησης ειναι τα windows 8.x/10 και για να εχεις τα 3 τελευταια σε πληρης συγχρονισμο,θες να εχεις εκτος απο το windows 8.1/10 αλλα και wp8.1 και πιο μετα windows 10 smartphones! *Tο 4 μπορεις να το εχεις και στα osx+ios.
Hetfield Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μαλιστα. Η ενοποιηση για καποιους ειναι η ενοποιηση στο gui. Γιατι πολυ απλα, δεν εχετε ιδεα και μπορειτε να κατανοησετε μονο αυτο που φαινεται στο gui. Επιχειρηματα 5χρονων παιδιων. Ειστε βαθια νυχτωμενοι.
gpgalanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω ότι βιώνω κάποιου είδους deja vu γιατί είμαι σίγουρος ότι έχουμε κάνει ακριβώς την ίδια συζήτηση πριν κάποια χρόνια. Από την στιγμή που μπορώ να έχω όλα τα αρχεία μου συγχρονισμενα στο cloud μπορώ να τα ανοίγω από όπου θέλω και με οποιαδήποτε εφαρμογή θελω. Επίσης πολύ απλά με το Gmail account μου έχω και όλες τις αντίστοιχες εφαρμογές συχρνονισμενες. Στα περί αδειών κτλ ήδη γίνεται πχ με τα προϊόντα της Norton σε Windows και Android άρα είναι θέμα εταιρίας και όχι OS. Από εκεί και πέρα βέβαια όταν η ίδια η MS δίνει το Office δωρεάν σε iOS και Android μια χαρά βολεύομαι κι εδώ που είμαι αν και το επαναλαμβάνω σοβαρή δουλειά δεν γίνεται από smartphones ακόμα κι αν έχουν την 6.4 οθόνη του Ultra μου. Για tablet κτλ βολεύομαι με το Acer W700 μου που τρέχει κανονικά Windows καθώς όπως ξέρεις τα RT δηλαδή τα αντίστοιχα WP για tablet αποδείχθηκαν η μεγαλύτερη χαζομάρα ever. Μαλιστα. Η ενοποιηση για καποιους ειναι η ενοποιηση στο gui. Γιατι πολυ απλα, δεν εχετε ιδεα και μπορειτε να κατανοησετε μονο αυτο που φαινεται στο gui. Επιχειρηματα 5χρονων παιδιων. Ειστε βαθια νυχτωμενοι. Ενώ η MS με την ενοποίηση της έχει σαρώσει τον χώρο των κινητών και ταμπλετ και φαντάζομαι ότι κάποιοι βαθιά ξημερωμενοι όπως εσύ πλέον έχετε φτάσει σε άλλο επίπεδο παραγωγικοτητας. Όταν λοιπόν έρθει στην πράξη κάποια ενοποιηση που να έχει κάποιο ουσιαστικό όφελος για τον τελικό χρήστη δηλαδή για εμάς τους βαθιά νυχτωμένους τα ξαναλέμε. Προς το παρόν πάντως λέω να πάρω ότι δουλεύει και με βολεύει τώρα. 1
Heisenburg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 οσο και να προσπαθουν το store στα WP σε σχεση με το android ειναι μερα με τη νυχτα ναι και ομως χρειαστηκα εφαρμογη που να μου δειχνει και να με προειδοπειει για το χρονο βρασης αυγου 2 αχρηστες βρηκα στα wp ενω στο android ειχα επιλογη απο τουλαχιστον 15 ps για το παραδειγμα μου μην τρεξετε καποιοι να σχολιασετε αρνητικα το φερνω ως παραδειγμα για το τι μπορει να ψαχνει καποιοιος και που και πως μπορει να το βρει..... Δεν χρειάζεσαι ηλίθιες εφαρμογές.Με μια αναζήτηση στο ίντερνετ τα βρίσκεις αυτά. Έλεος.
Hetfield Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ενώ η MS με την ενοποίηση της έχει σαρώσει τον χώρο των κινητών και ταμπλετ και φαντάζομαι ότι κάποιοι βαθιά ξημερωμενοι όπως εσύ πλέον έχετε φτάσει σε άλλο επίπεδο παραγωγικοτητας. Δεν διαφωνω σε κατι. Αλλωστε νομιζω λεμε το ιδιο πραγμα κι οτι δεν το εξηγησα σωστα. Την ενοποιηση μερικοι την αντιλαμβανονται ως ενοποιηση των gui κινητων και desktop. Κι οτι επειδη μια εφαρμογη παιζει και σε κινητο και σε desktop ακριβως με τον ιδιο τροπο, βουαλα κι εχουμε ενοποιηση! Εεε δεν ειναι ετσι. Η αποδοτικη ενοποιηση υλοποιειται στο λειτουργικο συστημα, στον πυρηνα. Οπως το κανε η Apple. Το παραδειγμα της MS ειναι μια αντιπαραγωγικη ενοποιηση. Και για αυτο πατωσαν τα Windows 8/8.1.
Heisenburg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά όσο κι αν θέλω να μου αρέσουν τα WP δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο. Και το ίδιο ισχύει και για 9/10 κατόχους κινητών παγκοσμιως που έχουν κάποιο άλλο λειτουργικό. Κατά την γνώμη μου το μεγαλύτερο πρόβλημα των WP δεν είναι η έλλειψη apps αλλά η απουσία ευελιξίας του ίδιου του λειτουργικού. Πχ εναλλακτικοί launcher δεν υπάρχουν, εναλλακτικοί browser δεν υπάρχουν κτλ και όπου υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογες είναι ελάχιστες και χωρίς φοβερές αξιώσεις. Άρα όπως και με την Apple οι δυνατότητες παραμετροποιησης είναι ελάχιστες αν όχι αδυνατες. Εκεί όμως υπάρχει ένα τεράστιο app store με πολύ ποιοτικές εφαρμογές. Και φυσικά υπάρχει πολύ μικρή ποικιλία διαθέσιμων συσκευών τουλάχιστον εκτός των Nokia (RIP) με τους μεγάλους κατασκευαστες να έχουν από ελάχιστες έως καμία WP συσκευές. Αν τώρα με την πολυαναμενομενη ενοποίηση αλλάξει κάτι θα δείξει αλλά όντας χρήστης των W8 σε tablet με Ι5 από την πρώτη σχεδόν μέρα κρατάω πολύ μικρό καλάθι καθώς εκτός του ΙΕ δεν χρησιμοποιώ καμία άλλη Modern εφαρμογή καθώς η ποιότητα τους είναι για κλάματα. Τελοσπαντων μακάρι να ανέβουν κι άλλο όλες οι πλατφόρμες και να ενταθει ο ανταγωνισμός γιατί είναι προφανώς υπέρ των χρηστών απλά νομίζω ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα όταν λες πως δεν υπάρχουν εναλλακτικοι browsers. (και προφανέστατα δεν συνέχισα να διαβάσω παρακάτω) Αν θέλαμε κάθε μέρα να ψάχναμε έναν launcher της προκοπής θα παίρναμε αντροιντ. Αλλά μάντεψε.... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ! αν το λογισμικό σου είναι όμορφο απο μόνο του, δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο να ψάξεις.
gpgalanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα όταν μες πως δεν υπάρχουν εναλλακτικοι browsers. (και προφανέστατα δεν συνέχισα να διαβάσω παρακάτω) Αν θέλαμε κάθε μέρα να ψάχναμε έναν launcher της προκοπής θα παίρναμε αντροιντ. Αλλά μάντεψε.... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ! αν το λογισμικό σου είναι όμορφο απο μόνο του, δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο να ψάξεις. Έχεις δίκιο. Ξέχασα τα μεγαθήρια http://m.windowscentral.com/bored-internet-explorer-here-are-some-alternative-web-browsers-windows-phone που στα πλαίσια της ενοποίησης χρησιμοποιώ και στο laptop μου. Wait what? Δεν μπορώ να το κάνω; Όσο για το όμορφο λογισμικό φίλε έγραψες ΥΓ. Αν δεν βαριέσαι απάντησε και στα υπόλοιπα που έγραψα. 1
ektor7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δεν διαφωνω σε κατι. Αλλωστε νομιζω λεμε το ιδιο πραγμα κι οτι δεν το εξηγησα σωστα. Την ενοποιηση μερικοι την αντιλαμβανονται ως ενοποιηση των gui κινητων και desktop. Κι οτι επειδη μια εφαρμογη παιζει και σε κινητο και σε desktop ακριβως με τον ιδιο τροπο, βουαλα κι εχουμε ενοποιηση! Εεε δεν ειναι ετσι. Η αποδοτικη ενοποιηση υλοποιειται στο λειτουργικο συστημα, στον πυρηνα. Οπως το κανε η Apple. Το παραδειγμα της MS ειναι μια αντιπαραγωγικη ενοποιηση. Και για αυτο πατωσαν τα Windows 8/8.1. Και ποια η διαφορα του πυρινα στα WP8.x με τον πυρινα των windows 8.x,αν επιτρεπεται? Και ΟΧΙ δε φτανει ο πυρινας για να μιλαμε ΠΡΑΚΤΙΚΑ,για οσο το δυνατο μεγαλυτερη ενοποιηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα