Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ποια η διαφορα του πυρινα στα WP8.x με τον πυρινα των windows 8.x,αν επιτρεπεται?

Και ΟΧΙ δε φτανει ο πυρινας για να μιλαμε για οσο το δυνατο μεγαλυτερη ενοποιηση!

Δεν εννοω αυτο.

Αυτο που εννοουσα πιο πανω ειναι οτι εσυ (χωρις να κατανοεις τα πραγματικα πλεονεκτηματα μιας ενοποιησης), αν δεν υπηρχε το MetroUI στο Desktop, δεν θα ειχες παρει καν χαμπαρι την ενοποιηση του πυρηνα.

Δεν θα μπω σε περαιτερω συζητησεις μαζι σου, αλλωστε εχεις καταντησει κουραστικος να μας λες ποσο γαματο ειναι να χρησιμοποιεις ακριβως την ιδια εφαρμογη, με ακριβως το ιδιο gui και σε κινητο σε Desktop (στην πραγματικοτητα, ειναι μια αντιπαραγωγικη αηδια-καινοτομια της MS).

Αυτο ειναι για σενα η ενοποιηση, τιποτα παραπανω.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν εννοω αυτο.

Αυτο που εννοουσα πιο πανω ειναι οτι εσυ (χωρις να κατανοεις τα πραγματικα πλεονεκτηματα μιας ενοποιησης), αν δεν υπηρχε το MetroUI στο Desktop, δεν θα ειχες παρει καν χαμπαρι την ενοποιηση του πυρηνα.

Δεν θα μπω σε περαιτερω συζητησεις μαζι σου, αλλωστε εχεις καταντησει κουραστικος να μας λες ποσο γαματο ειναι να χρησιμοποιεις ακριβως την ιδια εφαρμογη, με ακριβως το ιδιο gui και σε κινητο σε Desktop.

Αυτο ειναι για σενα η ενοποιηση, τιποτα παραπανω.

Μη μιλας για μενα γιατι ηξερα για την επερχομενη, ενωποιηση του πυρινα πριν εμφανηστουν τα windows 8.

Οποταν απαντα στο ερωτημα μου και μη πουλας πνευμα!

Δημοσ.

Μη μιλας για μενα γιατι ηξερα για την επερχομενη, ενωποιηση του πυρινα πριν εμφανηστουν τα windows 8.

Οποταν απαντα στο ερωτημα μου και μη πουλας πνευμα!

Σου εχω απαντησει ηδη πιο πανω, αλλα μαλλον δεν τα πας καλα με τα ελληνικα.

Αν δεν υπηρχε το MetroUI στα windows, δεν θα ειχες παρει καν χαμπαρι την ενοποιηση, γιατι για σενα η ενοποιηση ειναι μονο αυτο που βλεπεις.

EDIT: Μην κανεις επεξεργασια τα μηνυματα σου, οταν σου εχουν ηδη απαντησει με παραθεση. Γιατι αλλα λες για αρχη, και μετα στην πορεια τα αλλαζεις.

Δημοσ.

Σου εχω απαντησει ηδη πιο πανω, αλλα μαλλον δεν τα πας καλα με τα ελληνικα.

Αν δεν υπηρχε το MetroUI στα windows, δεν θα ειχες παρει καν χαμπαρι την ενοποιηση, γιατι για σενα η ενοποιηση ειναι μονο αυτο που βλεπεις.

Σου απαντησα ,οτι ΗΞΕΡΑ για την ενοποιηση τoυ πυρινα ΠΡΙΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ WINDOWS 8 και το metro ui στο desktop!!!

Τι δε καταλαβαινεις και σε ποια γλωσσα θες να στο γραψω,για να το καταλαβεις?

Και το ερωτημα παραμενει,ποια ειναι η διαφορα του πυρινα στα windows με τα wp8.x?

EDIT: Μην κανεις επεξεργασια τα μηνυματα σου, οταν σου εχουν ηδη απαντησει με παραθεση. Γιατι αλλα λες για αρχη, και μετα στην πορεια τα αλλαζεις.

Κανω οτι γουσταρω.Αν δε το διαβασεις,δε το διαβασες,δε με απασχολει ιδιαιτερα!

Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο και εγκαταλείπω.

Μιλάμε για στρατηγική ενοποίηση από μια εταιρία που βλέπει τόσο μπροστά που όταν βγήκε το πρώτο iPhone και iPad ο Gates και ο Balmer τα χλευαζαν, που άφησαν στην μοίρα τους τα WM, που άργησαν να βγάλουν τα WP7 και ανταμειψαν όσους τα προτίμησαν με μη αναβάθμιση στα 8, που έβγαλαν τα RT χωρίς λόγο ύπαρξης, που κατάφεραν να καταστρέψουν και να εξαφανίσουν την Nokia, που δίνουν δωρεάν τις άδειες μήπως και κάποιος άλλος πλην των ιδίων (RIP Nokia) βγάλουν κανένα WP, που όσα Surface και να βγάλουν δεν τσιμπάει ο κόσμος, που έκαναν κωλοτουμπα και στα 10 επιστρέφουν στα παλιά, που και τα 2 store τους είναι για κλάματα κτλ.

Πάλι καλά που παίρνουν δικαιώματα από τις πωλήσεις του Android που είναι περισσότερα από τα έσοδα από τις παραπάνω αηδίες και συνεχίζουν.

ΥΓ. Α και ξέχασα το καλύτερο. Do you Bing? said no one never!

• Like 1
Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο και εγκαταλείπω.

Μιλάμε για στρατηγική ενοποίηση από μια εταιρία που βλέπει τόσο μπροστά που όταν βγήκε το πρώτο iPhone και iPad ο Gates και ο Balmer τα χλευαζαν, που άφησαν στην μοίρα τους τα WM, που άργησαν να βγάλουν τα WP7 και ανταμειψαν όσους τα προτίμησαν με μη αναβάθμιση στα 8, που έβγαλαν τα RT χωρίς λόγο ύπαρξης, που κατάφεραν να καταστρέψουν και να εξαφανίσουν την Nokia, που δίνουν δωρεάν τις άδειες μήπως και κάποιος άλλος πλην των ιδίων (RIP Nokia) βγάλουν κανένα WP, που όσα Surface και να βγάλουν δεν τσιμπάει ο κόσμος, που έκαναν κωλοτουμπα και στα 10 επιστρέφουν στα παλιά, που και τα 2 store τους είναι για κλάματα κτλ.

Πάλι καλά που παίρνουν δικαιώματα από τις πωλήσεις του Android που είναι περισσότερα από τα έσοδα από τις παραπάνω αηδίες και συνεχίζουν.

ΥΓ. Α και ξέχασα το καλύτερο. Do you Bing? said no one never!

Δε χρειαζεται να κανει τιποτα το surface.Την δουλεια την κανουν ολα τα υπολοιπα windows tablets και convertible!

Δημοσ.

ρε παιδιά ούτε μέτοχοι της google να είσασταν κάποιοι. εγώ χρησιμοποιώντας τα τελευταία χρόνια wp δεν ένιωσα ποτέ ότι μου λείπουν κάποιες εφαρμογές. αντιθέτως έχει κάποιες ευκολίες τώρα πια το λειτουργικό που για να πω την αλήθεια με έχουν βολέψει. ποιο συγκεκριμένα η αλλαγή τηλεφώνου δεν σήμαινε για εμένα κάποια ρύθμιση. βάζοντας τα στοιχεία μου, κατέβασε όλες τις ρυθμίσεις στο νέο τηλέφωνο και ξεκίνησα από εκεί που είχα αφήσει το παλιό. επίσης οποιαδήποτε ρύθμιση γίνεται στο τηλέφωνο και αφορά προσβασιμότητα περνάει και στις ρυθμίσεις του laptop με 8.1. εμένα αυτά με βολεύουν και όχι να αλλάζω launcher. τα live tiles δε όποιος τα έχει δοκιμάσει δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρήκε απίστευτα χρήσιμα. 

Δημοσ.

Τα οποια ολα μαζι πιασανε πατο στην αγορα.

Με τετοια δουλεια που κανουν, θα φτασουν και τον φλοιο της γης.

Πρωτο δεν υπολογιζονται ολα τα 2 σε 1 ως tablet και το πιο σημαντικο ειναι οτι απο το 12 στο 13 ειχαμε 55% αυξηση στα tablets και μεσα σε ενα χρονο εχουμε ΓΕΡΗ πτωση στην αυξηση, δλδ 13 στο 14  η αυξηση τους να ειναι στο 11% .Κατι πρεπει να επιρρεασε γι'αυτη την κατασταση.

Γιατι μεσα σε ενα χρονο να πεσει 44% η αυξηση μιας τετοιας αναπτυσσομενης κατηγοριας,ΔΕΝ ειναι φυσιολογικο!

Και τα windows tablets και τα υβρηδικα,αυτο το στοχο εχουν,να περιορισουν την αυξηση ή και να μειωσουν την κατηγορια των tablet.

Toυ χρονου μπορει να δουμε και 0% αυξηση και μετα να αρχισουμε να πεφτουμε!

Δημοσ.

ρε παιδιά ούτε μέτοχοι της google να είσασταν κάποιοι. εγώ χρησιμοποιώντας τα τελευταία χρόνια wp δεν ένιωσα ποτέ ότι μου λείπουν κάποιες εφαρμογές. αντιθέτως έχει κάποιες ευκολίες τώρα πια το λειτουργικό που για να πω την αλήθεια με έχουν βολέψει. ποιο συγκεκριμένα η αλλαγή τηλεφώνου δεν σήμαινε για εμένα κάποια ρύθμιση. βάζοντας τα στοιχεία μου, κατέβασε όλες τις ρυθμίσεις στο νέο τηλέφωνο και ξεκίνησα από εκεί που είχα αφήσει το παλιό. επίσης οποιαδήποτε ρύθμιση γίνεται στο τηλέφωνο και αφορά προσβασιμότητα περνάει και στις ρυθμίσεις του laptop με 8.1. εμένα αυτά με βολεύουν και όχι να αλλάζω launcher. τα live tiles δε όποιος τα έχει δοκιμάσει δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρήκε απίστευτα χρήσιμα. 

Μια χαρα χρησιμα και λειτουργικα ειναι τα tiles σε tablets και κινητα.

Σε Desktop με αυτον τον σχεδιασμο ειναι αντιπαραγωγικα.

Χρησιμα θα ειναι οταν μπουνε στο start menu (Windows 10), ή σαν widgets στην επιφανεια εργασιας.

Δημοσ.

Καταρχάς μπορεί να ζηλέψει τον ορθογράφο του.

Από εκεί και πέρα δεν έχει εναλλακτικους launchers και browsers, δεν έχει επίσημες εφαρμογές της Google, δεν έχει σημαντικές εφαρμογές τρίτων πχ Strava κτλ, δεν έχει αρκετές επιλογές κινητών πλην της Nokia κτλ.

Και για αυτό 9 στους 10 δεν έχουν WP.

Α, και για να μην παρεξηγηθώ είμαι fan των Windows από εποχής WM και περίμενα πως και πως τα WP αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατο να τα συμπαθησω. Όπως και τα 8αρια μου στο tablet και το laptop μου.

Βασικα το οτι δεν εχει εφαρμογες της google δεν σε χαλαει κιολας, ασε που το mytube ειναι πολυ καλυτερη εφαρμογη με δυνατοτητα να κανει save για offline και να παιζει μονο τον ηχο απο το video και στο background. Gmail παιζει εφαρμογη, οχι ευχαριστω, χρησιμοποιω της MS και δουλευω πλεον εταιρικο mail δικο μου και hotmail για το προσωπικο, δεν θα κανουμε πλουσια την google με τα προσωπικα μας δεδομενα. Επισης χαρτες πολυ καλυτερους και offline τσαμπα και για cloud παιζει το onedrive. Ποιες ειναι οι εφαρμογες της google που θα μας λειψουν? Συμφωνω οτι πρεπει να μπουν στο παιχνιδι και αλλοι μεγαλοι devs και θα γινει συντομα.

Οσο για το desktop/laptop κομματι τα tiles δεν βολευουν ηταν λαθος και θα φυγουν στα 10. Εγω τα 8.1 δουλευω πλεον κανονικα, με μερικες κινησεις γινονται οπως και τα 7, αυτουσια δεν παλευονται.

Δημοσ.

Οσο για το desktop/laptop κομματι τα tiles δεν βολευουν ηταν λαθος και θα φυγουν στα 10. Εγω τα δουλευω πλεον κανονικα, με μερικες κινησεις γινονται οπως και τα 7, αυτουσια δεν παλευονται.

Σοβαρα? :devil:

post-192952-0-95170300-1416247130_thumb.png

Σκεψουν οτι στα 8.1,τα tiles ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΩΝ απο το desktop ui!

Στα windows 10,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ειναι στο startmenu του desktop,τωρα οι εφαρμογες των tiles ,θα ΤΡΕΧΟΥΝ και στο desktop!

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο που δεν κλαίνε τα αντροιντ fanboys επειδή προτιμάμε κάποιο άλλο λογισμικό.

Ναι οι εφαρμογές αυξάνονται.

Οι πωλήσεις το ίδιο.

Τα Lumia βάζουν γυαλιά στα περισσότερα αντροιντ κινητά.

Τα ein tablets είναι υπερβολικά καλύτερα θέμα χρόνου να γίνει το takeover.

Αν δεν σαν αρέσουν τα WP ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.

ΨΑΞΤΕ ΡΟΜΣ ΚΑΝΤΕ ΡΟΥΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΛΑΝΤΣΕΡΣ...εμεις δεν εχουνε χρόνο για αυτά η απλούστατα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. Τα βερεθηκαμε αυτά!

Θέλουμε σταθερό γρήγορο κινητό με ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ.

Ίσως όταν μεγαλώσετε οι περισσότεροι και ωριμάσετε και δεν θέλετε να χαλάτε ωρες πάνω απο ένα κινητό για να του βρείτε ρομ να μας καταλάβετε.

Προς το παρόν, αφού δεν σας αρέσουν, και δεν είναι τόσο ιεικα όσο το αντροιντ (γελάω πολύ εδώ) μην ασχολείστε.

Τι έγινε;

Ανεβαίνουν οι εφαρμογές και φοβάστε μην αλλάξει ο κόσμος προτίμηση λογισμικού γιατί θα χάσετε λεφτά απο τις μετοχές που δεν έχετε;

Jesus!

Get a life.

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρα? :devil:

attachicon.gifmicrosoft-windows-10.png

Σκεψουν οτι στα 8.1,τα tiles ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΩΝ απο το desktop ui!

Στα windows 10,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ειναι στο startmenu του desktop,τωρα οι εφαρμογες των tiles ,θα ΤΡΕΧΟΥΝ και στο desktop!

Ε οχι και απων, ολο το start menu ειναι tiles και κινειτε στην λογικη του metro ui, χωρις να υπαρχει καθολου το παλιο start menu, το να ειναι μερος του start menu δεν ειναι κακο ή να υπαρχει σαν δυνατοτητα, επισης πρεπει να τρεχουν οι εφαρμογες και στο desktop κομματι και να υπαρχουν στο store και κανονικες .exe εφαρμογες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...